Horoscop
Înapoi la

Tarotscopul lunii noiembrie 2022: Ce spun cărțile despre zodia ta luna aceasta

Tarotscopul lunii noiembrie 2022: Ce spun cărțile despre zodia ta luna aceasta

Ramona Jurubita

Viața zodiilor a fost ca o mare liniștită în sezonul Balanței, fiindcă echilibrul nu a lipsit din niciun context, facilitând buna dispoziție și înțelegerea la fiecare pas. Dar odată cu intrarea în sezonul Scorpionului și apropierea de sezonul Săgetătorului, lucrurile se schimbă. Semnele zodiacale vor pătrunde în oceanul adânc al emoțiilor și vor simți profunzimea fiecărui sentiment. Cărțile de Tarot îți vor dezvălui mai multe secrete ale acestei perioade pline de mister, secrete și descoperiri.

Din tarotscopul pentru noiembrie vei afla cum va fi această lună pentru zodia ta, dar și ce ai de făcut pentru a te îndrepta spre o evoluție constantă. De asemenea, vei înțelege care este calea spre vindecare și ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți cunoaște mai bine dorințele sufletești. În rândurile de mai jos găsești previziunile:

Vrei să știi ce ți se va întâmpla în noiembrie 2022? Află totul din cărțile de Tarot:

Berbec - Marea Preoteasă inversată
Mesaj: Privește în interiorul tău!
Luna aceasta, o să te simți mai bine dacă te îndepărtezi de toate dramele exterioare și dacă te concentrezi pe mesajele din interior. Intuiția îți va spune de ce ai nevoie pentru a trăi fericit/ă, așa că nu trebuie să te mai stresezi degeaba. Această carte îndeamnă la meditație și la regăsirea sinelui.
Mantra ta pentru această lună: „Am încredere în intuiția mea.”

Taur - Nouă de Cupe inversat
Mesaj: Nu poți cumpăra fericirea!
S-ar putea să te uiți în jur și să descoperi că nu mai găsești bucurie în elementele care te înconjoară. De ce oare? Pentru că adevărata fericire nu a fost niciodată în oameni, obiecte sau bani, ci s-a aflat întotdeauna în interiorul tău. Concentrarea pe materie nu va contribui niciodată la înălțarea spiritului. Trebuie să practici meditația și recunoștința ca să fii împăcat/ă cu propria persoană.
Mantra ta pentru această lună: „Fericirea este în mine.”

Gemeni - As de Pentacule inversat
Mesaj: Fii atent/ă când vine vorba de bani!
În noiembrie trebuie să ai mai multă atenție când te afli în fața unor situații care țin de planul financiar. Nu te grăbi să arunci banii pe ceva de care nu ai mare nevoie, fiindcă doar chibzuiala îți poate garanta un viitor asigurat. De asemenea, ar fi bine să nu te implici în niciun proiect dacă nu ești sigur/ă că va da roade. Investiția fără profit înseamnă pierdere garantată.
Mantra ta pentru această lună: „Mă voi întreba dacă am nevoie înainte de a cumpăra.”

Rac – Opt de Pentacule
Mesaj: Dezvoltă-ți abilitățile!
A venit momentul să te concentrezi pe ceva anume și să nu renunți până nu obții rezultatele dorite. Poate mai multe ore petrecute la locul de muncă te vor ajuta să devii mai bun/ă în meseria pe care o practici. Merită să încerci să îți cultivi îndemânarea și să te bucuri de reușită. Vei vedea că este luna perfectă pentru astfel de ambiții constructive.
Mantra ta pentru această lună: „Mă concentrez asupra obiectivelor.”

Leu – Regele de Cupe inversat
Mesaj: Fii atent/ă la emoțiile tale!
Sezonul Scorpionului te va face să simți totul mai intens, așa că vei încerca să maschezi sentimentele pe care le ai pentru cineva. Încearcă să nu mai ascunzi iubirea ce vrea să iasă la suprafață și găsește calea de mijloc. Poți rămâne puternic/ă în ochii altora și dacă îți arăți vulnerabilitățile din când în când.
Mantra ta pentru această lună: „Îmi echilibrez stările.”

Cărți de Tarot așezate pe o bucată de material în nuanța verde smarald, lângă un buchet de trandafiri artificiali.

Iată care sunt: Cele cinci zodii a căror viață se va schimba radical în anul 2023

Fecioară – Opt de Baghete inversat
Mesaj: Nu te mai opune schimbării!
Este important să lași energia lunii să te poarte prin viață și să nu te mai pui în calea propriei fericiri. Cum vrei să îți fie bine dacă nu accepți nicio transformare? O să evoluezi rapid în cazul în care îți permiți să ieși din globul de cristal în care ai stat închis/ă până acum.
Mantra ta pentru această lună: „Voi accepta schimbarea.”

Balanță – Doi de Pentacule inversat
Mesaj: Organizează-te mai bine!
Această carte îți arată că haosul din jur ar putea să te doboare. Programul încărcat nu este pentru tine, fiindcă te va face să acumulezi mult stres și să capeți o stare nu tocmai bună. Va trebui să eviți sarcinile care nu sunt obligatorii și să alcătuiești o listă de priorități.
Mantra ta pentru această lună: „Voi reface echilibrul din viața mea.”

Scorpion – Puterea inversată
Mesaj: Redobândește-ți energia și puterile!
Folosește vibrațiile acestei luni pentru a te reîncărca și bucură-te de viață. Mai ales că luna începe sub semnul tău și poți fi tu, arătând exact latura ta cea mai profundă. Dacă simți că nu ai încredere în tine sau ești descurajat/ă, încearcă să îți aduci aminte de momentele în care ai fost deasupra tuturor. Puțină meditație te va ajuta să te regăsești.
Mantra ta pentru această lună: „Mă conectez la forța mea interioară.”

Săgetător – Nouă de Baghete
Mesaj: Îndură provocările!
Noiembrie îți va arăta cât de puternic/ă ești, fiindcă vei reuși să învingi acum cele mai mari obstacole. Fii atent/ă cum îți dozezi energia, astfel încât să nu rămâi fără pic de forță pe final, când se va duce bătălia cea mai mare. Doar perseverența te va ajuta să câștigi tot ce îți dorești.
Mantra ta pentru această lună: „Sunt o persoană puternică și voi rezista.”

Capricorn - Nebunul
Mesaj: Fă un salt de încredere!
A venit vremea să vezi cum e să trăiești liber/ă și fără obligații. Încearcă să fii cât mai spontan/ă și să iei cu inima toate deciziile din timpul acestei luni. Spiritul tău aventurier va ieși la suprafață și vei reuși, în cele din urmă, să creezi amintiri de neuitat.
Mantra ta pentru această lună: „Merg unde mă duce inima.”

Vărsător - Luna
Mesaj: Analizează-ți temerile!
Vei începe să privești cu mare atenție în subconștientul tău și să vezi care sunt fricile de care trebuie să scapi. Nu vei putea evolua dacă nu depășești obstacolele pe care ți le impui și s-ar putea să regreți dacă nu te miști rapid. Este sezonul în care toate rănile sufletești pot fi tratate cu atenție și iubire.
Mantra ta pentru această lună: „Îmi îmbrățișez calea de vindecare.”

Pești – Pagina de Baghete
Mesaj: Ascultă inspirația care vine din interior!
Energia lui noiembrie este perfectă pentru tine, căci te va ajuta să pășești pe o cale nouă. Te vei afla în căutarea unei stări meditative care îți va reda echilibrul și te va ajuta, în final, să înțelegi care este scopul tău. Un foc va arde în inima ta până când vei simți că ai ajuns unde trebuie.
Mantra ta pentru această lună: „Sunt pe calea descoperirii spirituale.”

Cum ți se par aceste mesaje și indicații transmise de cărțile de Tarot? Dacă vei învăța mai multe despre semnificația fiecăreia dintre ele, vei putea interpreta si altfel tot ce îți comunică.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2022: în luna focurilor sacre, vindecarea e posibilă prin purificare fizică și spirituală, iar speranța și optimismul îmbată sufletele

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: WomanandhomeCosmopolitanYourtango

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.