Cum aduci fericirea și belșugul în viața ta? Mantra simplă pe care trebuie să o rostești zilnic

Cum aduci fericirea și belșugul în viața ta? Mantra simplă pe care trebuie să o rostești zilnic

Ramona Jurubita

Tu crezi în puterea cuvântului? De câte ori ai putut ieși dintr-o situație doar cu ajutorul replicilor iscusit alese? De câte ori încurajările celorlalți te-au făcut să depășești obstacolele? Vorbele pe care le-ai auzit de la cei dragi ți-au influențat starea de spirit, făcându-te să îți revii atunci când erai cu psihicul la pământ. Ei bine, poți să îți oferi și singur/ă ajutorul de care ai nevoie, rostind în fiecare zi cuvinte motivaționale care să-ți șteargă îngrijorările și să atragă binele în viața ta!

Mantra este un concept întâlnit în practicile și religiile orientale (yoga, budism, hinduism). Ea reprezintă o alăturare de cuvinte sau onomatopee care se rostesc în timpul meditației și cărora li se atribuie o anume semnificație. În esență, este o afirmație pozitivă care, odată rostită, cu încredere absolută, din tot sufletul, îți va da, în timp foarte scurt, o stare de bine, lucrând direct asupra subconștientului. Nu este vorba despre vreo magie, ci despre o direcționare a minții către o abordare mai pozitivă. Poți face și tu mantre chiar la tine acasă, când te simți nesigur/ă, trist/ă sau când treci printr-un moment greu.

Femeie blondă care face meditație în intimitatea casei sale, într-un colț destinat acestei activități.

Sursa foto: Unsplash

Există o mantră care te poate scăpa de sărăcie

Îți vine să crezi că poți alunga tot ghinionul din viața ta prin rostirea unei mantre? Dacă simți că nu ai deloc noroc la bani și că nu poți face economii indiferent de eforturile depuse, ai putea încerca să rostești mantra cunoscută drept „Mantra fericirii și belșugului”.

O tânără din România a strâns zeci de mii de vizualizări după ce a făcut un videoclip în care a vorbit despre beneficiile rostirii „cuvintelor magice”. Laura Maier, căci despre ea este vorba, este cunoscută în mediul online datorită pasiunii ei pentru cristale și a ajuns să aibă peste 300 de mii de urmăritori pe TikTok. A intrat în această lume a spiritualității de când era clasa a VIII-a, după ce ajunsese să se simtă singură, din cauza lipsei de prieteni. În prezent, are o afacere axată pe cristale și, totodată, este studentă la Conservator, pentru că muzica este cealaltă mare pasiune a ei.

Uite cum trebuie să procedezi

Este nevoie să rostești „AIM” de 108 ori, în timp ce te gândești la bani, iar viața ta se va schimba în cel mai scurt timp. Nu vei mai duce grija zilei de mâine și te vei bucura de oportunități financiare. Bineînțeles, trebuie mai întâi să crezi în practica pe care o abordezi! Dacă apelezi la această metodă de sporire a veniturilor, dar nu crezi în puterea mantrelor, nu se va întâmpla nimic remarcabil în viața ta.

Laura Maier susține că a avut parte de prosperitate de fiecare dată când a rostit mantra „AIM”.

Care au fost rezultatele vizibile obținute de tânăra de pe TikTok?

Laura Maier (fostă manichiuristă) a povestit cum numărul clientelor ei s-a multiplicat la scurtă vreme după ce a rostit mantra „AIM” de 108 ori. Ea a oferit și un pont pentru persoanele care vor să se asigure că nu se încurcă la numărătoare.

„Cel mai ușor este să îți pui un timer de 108 secunde și să spui în fiecare secudă „AIM”. Mantra îți aduce bani neașteptați de la rude, de exemplu, sau îți oferă oportunități financiare din care să câștigi mai mulți bani”, a explicat fata.

 

@islauramaier

Chiar vă rog să reveniți să îmi spuneti dacă v-a funcționat????

♬ Forever - Labrinth

Aceasta susține că poate dovedi cu exemple concrete felul în care funcționează rostirea mantrei pentru ea. Le-a povestit urmăritorilor din online lucrurile bune care i s-au întâmplat după ce a adoptat această abordare. Iată ce a spus:

„Am nenumărate povești în care mantra „AIM” a funcționat atât pentru mine, cât și pentru prietenii mei, dar o să vă dau un exemplu. Mai demult eu puneam unghii și aveam nevoie de mai mulți bani într-o perioadă, așa că am folosit mantra „AIM”, iar în următoarea zi cred că mi-au venit cinci cliente noi.”

Încearcă și tu să rostești „AIM” când simți că stagnezi din punct de vedere financiar sau când îți dorești să te bucuri de belșug pe toate planurile. Trebuie să mai știi că mantrele pot fi create chiar de tine. Este suficient să rostești, plin/ă de speranță și încredere, cuvintele în care tu crezi cu tărie sau dorințele arzătoare pe care le ai.

Știi că, de fapt, puterea vine din interiorul tău? Crezi că îți poți schimba destinul dacă te încurajezi și dacă încerci să îți schimbi gândirea, îndreptându-te doar spre idei pozitive? Se spune că primim de la viață ceea ce atragem. Când îți dorești un lucru, îl obții dacă nu îți pierzi speranța și dacă ești convins/ă că se va întâmpla totul așa cum ai visat.

Citește și: Cât cântărește o rugăciune? O întâmplare reală care va înmuia și inima celui mai necredincios dintre necredincioși

Surse articol: ImpactSubstantialTiktok

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Nu trebuie să-ți lipsească din casă! Alimentele banale care aduc prosperitatea în viața ta
Nu trebuie să-ți lipsească din casă! Alimentele banale care aduc prosperitatea în viața ta
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate
Incepe quiz
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.