Horoscop
Înapoi la

Termină anul în lacrimi amare: zodia blestemată de soartă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Ne apropiem cu pași repezi de finalul acestui an deloc favorabil și de începutul unuia nou. Acest lucru ne poate activa, fără doar și poate, dorința de a încheia un capitol și de a începe proiecte noi și interesante. Însă entuziasmul ce survine odată cu trecerea în noul an se va transforma într-un scenariu de coșmar pentru unul dintre nativii din zodiac, pentru că va avea parte doar de zile negre și suferințe. Cumpăna va fi semnificativă și va produce răni emoționale adânci.

Ciclul celor 12 luni se va termina în decembrie, iar pe data de 31 Luna va tranzita zodia Leu și va fi în opoziție cu Jupiter, ceea ce înseamnă că planeta Saturn va fi în conjuncție cu zodia Vărsător. Aceste fenomene astrale vor aduce doar lucruri negative pentru una dintre unele zodii. Urmează zile de foc, datorii karmice pe care un nativ este obligat acum să le plătească. Probabil tot ceea ce i se întâmplă este urma andrelei universului pe tabloul destinului său, iar toate încercările prin care va fi nevoit să treacă au o însemnătate mult mai valoroasă decât va realiza la început.

Gemenii sunt greu încercați la finalul anului!

Gentilul și afectuosul Geamăn va ajunge la capătul puterilor în luna decembrie. Tot ceea ce a construit și a plănuit de-a lungul acestui an se va nărui, în doar câteva momente, precum un joc de domino pe care îi este imposibil să îl oprească. Fiind un semn de Aer, este natural pentru acest nativ să se conecteze fără probleme cu cei din jur și să își satisfacă toate nevoile. Pașii către dezastru au fost făcuți încă de acum câteva luni, însă Geamănul a fost prea mândru pentru a observa schimbările din viața lui. În primul rând, discuțiile cu partenerul interminabile parcă, nu au ajuns la nicio concluzie și, faptul că nu au reușit să găsească o cale de a comunica, a pus "bazele" separării iminente. Așadar, Geamănul va fi părăsit de partener și acesta este punctul critic care declanșează o serie de evenimente nefericite din viața sa, care îl vor transforma pentru totdeauna.

Citește și: Noiembrie este luna lor! 5 zodii care sunt binecuvântate de astre

Faptul că își va pierde jumătatea, omul pe care se baza și pe care îl iubea, în felul său, va produce un dezechilibru semnificativ la nivel emoțional. Îi va fi imposibil să se concentreze, mai ales în spectrul carierei, dealtfel unul dintre cele mai importante ale vieții sale. Satisfacția provenită din succesele profesionale este cea mai de preț pentru nativul Gemeni, însă din cauza faptului că nu va mai putea să se focuseze pe ceea ce are de făcut va avea mari probleme la locul de muncă. Îi vor lipsi concentrarea și motivația și astfel, din păcate, există riscul chiar să-și piardă jobul. Dacă destrămarea relației nu a fost suficientă, cariera distrusă îl va aduce pe culmile disperării. Va petrece multe nopți în lacrimi și va avea momente în care va avea impresia că este blestemat de soartă. La cum arată situația, are și motive clare.

Însă cum viața este doar suma unor alegeri și există multe lucruri pe care nu le poate controla, nativul din această zodie va înțelege, la un moment dat, că în ciuda faptului că a trecut printr-o experiență îngrozitoare, va putea găsi mereu resursele pentru a renaște din propria cenușă și de a se ridica deasupra problemelor. Gemenii au capacitatea să se reinventeze și să devenă astfel o versiune îmbunătățită a lor, chiar dacă pentru moment nu vor găsi luminița de la capătul tunelului. 

Surse articol: AstrologyOroscopodioggiedomani / Astrology-Zodiac-Signs

Surse foto: IStock

Articolul urmator 10 lucruri pe care numai zodia Berbec le înțelege

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.