Horoscop
Înapoi la

Topul vampirilor energetici din zodiac

Topul vampirilor energetici din zodiac

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Vampirii energetici sunt acei oameni care te seacă de energie, făcându-te să te simți slăbit/ă și fizic și psihic. Este inexplicabil cum o persoană poate absorbi toată vitalitatea dintr-un corp omenesc, lăsându-l fără vlagă fără ca măcar să îl atingă,nu? Ei bine, nu este un mit, asta chiar se întâmplă, și chiar mai des decât am crede, din păcate.

Ți s-a întâmplat vreodată să te simți epuizat/ă după ce ai interacționat cu un prieten sau cu un străin, chiar dacă el nu a făcut nimic din ce ar fi putut să te aducă în acea stare? Simpla lui prezență a fost suficientă pentru a te stoarce de puteri, învăluindu-te într-o mare de negativitate? Ei bine, asta înseamnă că te-ai aflat în preajma unui vampir energetic (vampir emoțional).

Brunetă frumoasă cu privire pătrunzătoare, ținându-se cu mâinile de tâmple.

Cel mai rău lucru este faptul că ființele acestea nu realizează întotdeauna că dispun de această putere și nu știu cum să se folosească de ea. În cele mai multe cazuri, totul se întâmplă fără voia lor. Dacă nu ai avut norocul să fii una dintre aceste persoane cu puteri stranii, atunci vei avea mari probleme când vei purta o conversație cu ele. Din păcate, au capacitatea sinistră de a sugera că tu ești cauza a tot ceea ce este negativ în viața ta, fără să spună acest lucru cu voce tare.

Un vampir energetic se poate naște sub orice semn al zodiacului, dar cel mai des se găsește printre reprezentanții acestor cinci zodii:

Taur
Există șanse mari ca un om care s-a născut sub semnul Taurului să se transforme, în cele din urmă, într-un vampir emoțional. Îi va învinui constant pe cei din jur pentru eșecurile sale și va răbufni de fiecare dată când ceva nu va merge așa cum a plănuit. Vrea cu orice preț să aibă recunoașterea și aprecierea celor din jur, așa că zi de zi va încerca să îi facă pe ceilalți să se simtă inferiori, provocându-i să se compare mereu cu el.

Fecioară
Și nativul Fecioară se confruntă adesea cu schimbări de dispoziție emoțională și își revine doar când vede alți oameni aflați la pământ. Deși își dă seama de greșelile pe care le face, nu le va recunoaște niciodată în public și va da vina pe altcineva, discreditând persoanele care îi ies în cale. Are multă încredere în el și rostește cuvinte dure, mai ales că știe ce impact puternic pot avea asupra celorlalți.

Rac
Mai devreme sau mai târziu, orice Rac va da semne clare că este un vampir energetic. Fericirea lui depinde de alți oameni și ignoră consecințele grave pe care le pot avea faptele sale. Cei aflați în prajma lui vor simți cât de dependent este de ei și vor observa cum energia le dispare instant odată cu apariția sa. Ar putea deveni mai autonom doar dacă s-ar rupe o vreme de lumea exterioară. Nu este ușor, dar este necesar, având în vedere că toți cei dragi sunt în pericol.

Săgetător
Este mai mult decât vizibilă apartenența lui la această categorie a vampirilor emoționali. Are tendința de a se cufunda complet în emoțiile altora, profitând apoi de slăbiciunile acestora sau chiar folosindu-le împotriva lor. Modul lui de a interacționa cu alte persoane este extrem de imprevizibil și uneori îi părăsește fără motiv și fără explicații pe cei pe care pretinde că îi iubește. Lasă în sufletul lor confuzie și multe semne de întrebare, dându-le impresia că au greșit în vreun fel față de el, chiar dacă nu este așa.

Berbec
Acest nativ se transformă total în momentele de furie. Uită de valorile pe care le are și devine un monstru care distruge totul în jur, de la obiecte până la sufletele celor dragi. Își exprimă indignarea într-un mod violent (chiar dacă nu neapărat fizic) și sperie pe toată lumea cu atitudinea sa. Cine nu s-ar speria într-o asemenea situație? Oricine are ghinionul de a se afla în preajma lui în acele clipe îngozitoare va rămâne multă vreme marcat.

Ferește-te de vampirii energetici, pentru că te opresc din drumul tău spre succes, subminându-ți autoritatea și făcându-te să îți pierzi încrederea în tine. Nu trebuie să te sperii dacă ai în jurul tău mai multe persoane care s-au născut sub semnele zodiacale de mai sus. Nu toți nativii sunt la fel și nu este o regulă să simți negativitate în preajma lor. Doar anumite persoane au puterea de a distruge energiile bune și le vei simți imediat, apoi vei ști să te ferești de ele.

În general, este ușor să recunoști un vampir emoțional pentru că el se încadrează în următoarele tipologii: victima, narcisistul, posesivul, vorbărețul, pesimistul. Stai departe de oamenii care te critică, te învinovățesc, te intimidează sau te agresează în vreun fel.

Citește și: Ce fel de vrăjitoare ești, în funcție de zodie

Surse articol: CluberDazzlingStroi-ivan

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (34)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.