Horoscop
Înapoi la

Tot ce trebuie să știi despre arhanghelul Raziel, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Leu

Tot ce trebuie să știi despre arhanghelul Raziel, îngerul păzitor al nativilor născuți în zodia Leu

Ramona Jurubita

Fiecare persoană are un înger păzitor, care îi este mereu aproape și îi ascultă cu mare atenție rugăciunile. Și tu îl ai pe al tău! Dacă știi cum să îi comunici dorințele tale, acesta poate face minuni, așa că trebuie neapărat să descoperi mai multe detalii despre el. Ești Leu? Atunci îngerul tău păzitor este Raziel.

Acesta este cunoscut ca fiind Îngerul Tainelor, pentru că în scrierile antice se spune că primește secrete sfinte de la Dumnezeu. Interesant, nu? În plus, mai este numit și Îngerul Misterelor. Sună din ce în ce mai captivant, nu? Va trebui să afli mai multe despre Raziel, mai ales dacă te-ai născut sub semnul zodiei Leu. Este protectorul tău, așa că ai ocazia să afli de la el cum poți stabili și tu o conexiune profundă cu misterele Universului și cu divinitatea.

Bineînțeles, este un înțelept și cunoaște multe taine ale acestei lumi. Dacă vrei să înțelegi mai bine ce se întâmplă în jurul tău, el te poate ghida în călătoria spirituală de pe Pământ. Trebuie doar să îi ceri, prin rugăciune, iar el nu va răspunde negativ dorinței tale.

Nici Legea Atracției nu va mai fi un mister pentru tine, dragă Leu, căci îngerul tău te va face să înțelegi cum funcționează toate legile universale. De asemenea, cu ajutorul său vei putea vedea lucrurile clar și chiar îți vei schimba perspectiva asupra lumii. Dacă vrei să îți dezvolți abilitățile spirituale și psihice, Arhanghelul Raziel te va face să te conectezi cu puterile personale și să simți magia ce zace în interiorul tău.

Tot el te va ajuta să deslușești mesajele pe care subconștientul ți le trimite prin intermediul viselor. Foarte tare, nu? Dacă nu ai fi știut aceste detalii despre îngerul tău păzitor, probabil nu ai fi știut aflat câte lucruri minunate puteți face dacă vă uniți forțele. Raziel este și un simbol al creativității, iar mulți oameni au mărturisit, de-a lungul timpului, că au simțit că el este prin preajmă când mintea le-a fost inundată de un val de idei creative.

Cum știi că îngerul tău păzitor îți transmite un mesaj

Raziel nu îți va vorbi niciodată direct, dar îți va oferi ajutorul prin tot felul de mesaje indirecte. Toți îngerii păzitori sunt legați de anumite simboluri: culori, numere și obiecte etc.

De-a lungul istoriei, Îngerul Raziel a fost înfățișat ținând un pergament în mâini. Acesta este simbolul sacru al înțelepciunii, care conține secretele universului. Acum totul are sens, nu? De asta a fost numit Îngerul Înțelepciunii, acela care deține toate tainele lumii înconjurătoare. Dacă vezi imagini cu pergamente în jurul tău, acest lucru poate însemna că arhanghelul Raziel se află în apropiere și este gata să te ajute.

Pergament vechi pe care este scris un pasaj biblic

Probabil ai auzit deja despre numerele de îngeri. Acestora le place să trimită semne prin intermediul unor numere poziționate strategic. Dacă ești atent/ă în jur, vei identifica ușor ce are de spus Raziel, căci el transmite totul prin următoarele simboluri grafice: 11, 22, 33. Se spune că ele formează împreună triunghiul iluminării.

  • Numărul 11 simbolizează viziunile și înțelepciune superioară. Are energie simultană de creație și distrugere și îți poate deschide calea spre cunoașterea spirituală;
  • Numărul 22 este denumit „maestrul constructor”, pentru că îndeamnă pe oricine să își pună energia creatoare în mișcare;
  • Numărul 33, numit și „profesorul maestru”, reflectă învățăturile spirituale și iluminarea.

Care este semnificația numărului de înger 02:02 în viață și în dragoste

Culoarea indigo este, de asemenea, reprezentativă pentru îngerul păzitor al Leilor. Ea este strâns legată de chakra celui de-al treilea ochi. Această chakră guvernează trezirea spirituală și este situată pe frunte, între cei doi ochi fizici. Deschiderea acestui ochi spiritual permite oricui să exploreze cunoștințele ascunse ale universului. Totul se întâmplă, bineînțeles, cu sprijinul Îngerului Raziel.

Ilustrație zodia Leu în culorile Universului

Cum te conectezi cu Raziel dacă ești zodia Leu

Conectarea cu această ființă divină se face prin meditație și prin rugăciune. Prin meditație, se atinge un anumit nivel de concentrare și se deschide sufletul către legătura și comunicarea cu arhanghelii. Nu cunoști prea multe despre meditație? Iată ce trebuie să faci:

Găsește un spațiu în care să te simți liniștit/ă. Este important să te relaxezi înainte de a începe meditația și să te asiguri că nimeni și nimic nu îți va distrage atenția. Așează-te pe podea sau într-un loc plăcut și aprinde o lumânare. Lumânarea este, de fapt, puterea Arhanghelului Raziel de a lumina lumea din jurul tău.

Când privești cum arde flacăra, pune două degete pe frunte, fix în porțiunea dintre ochi. Odată ce ai descoperit chakra celui de-al treilea ochi, trebuie să îți îndrepți atenția asupra respirației. Inspiră și expiră profund, permițând energiei să curgă prin corpul tău, în timp ce îți menții privirea asupra luminii lumânării.

Când simți că ești centrat/ă, imaginează-ți o lumină similară pe al treilea ochi și că o poți atinge cu degetele. Imaginează-ți apoi fluxul de energie dintre flacăra celui de-al treilea ochi și flacăra din fața ta.

Cere-i îngerului tău să îți iasă în cale, să-ți ofere înțelepciune și iluminare. Vei simți imediat că sprijinul său îți schimbă viața.

Trebuie să mai știi că îngerul tău păzitor poate fi adus mai aproape cu ajutorul cristalelor. Cuarțul limpede este aducător de lumină și amplifică energia din jur, oferind claritate și înțelegere. Vrei să vezi lumea obiectiv? Atunci trebuie să ai cu tine un cuarț transparent, care să îți întărească relația pe care o ai cu Raziel.

Și ametistul este legat de iluminarea spirituală și te poate ajuta să te conectezi cu tărâmurile superioare ale existenței și înțelegerii.

Acest înger nu a fost asociat degeaba cu Leul, cel de-al cincile semn de pe cercul zodiacal. Este unul dintre arhanghelii cu înfățișare spectaculoasă, care reflectă Soarele. În astrologie, Leul este guvernat de Soare, așa că toate par să se lege.

O altă putere a lui Raziel este cea de a vindeca suflete. La fel fac face și Leul care poate pansa rănile celor din jur, căci are capacitatea de a aduce bucurie și lumină în viața altora. Așadar, dacă ești Leu, toate calitățile îngerului tău păzitor se reflectă în personalitatea ta puternică.

Iată ce îți poate oferi îngerul păzitor Raziel:

- înțelepciune;
- o conexiune mai bună cu divinitatea;
- intuiție puternică;
- o viziune clară asupra lumii;
- puterea de a vindeca sufletele pustiite.

Rugăciuni pentru Raziel, îngerul păzitor al celor născuți în zodia Leu

Rugăciune pentru claritate

„Dragă Arhanghel Raziel, apelez la tine pentru înțelepciunea și iluminarea ta. Am nevoie de ajutor pentru a vedea lucrurile clar și îmi vreau ca învățăturile tale să mă ajute să-mi găsesc adevărata cale în viață. Fie ca tu să-mi ghidezi calea și să-mi dai voie să-mi dau seama care este scopul vieții mele. Îți mulțumesc pentru înțelepciune și sprijin. Amin!”

O rugăciune pentru creșterea spirituală

„Dragă Arhanghel Raziel. Mă îndrept către tine și cunoștințele tale profunde despre univers. Îmi doresc să fiu una cu sufletul meu și cu tărâmurile superioare ale existenței. Mă vei ajuta în călătoria mea? Îmi deschid sufletul către tine pentru îndrumare și iluminare. Amin!”

O rugăciune pentru creativitate

„Dragă Arhanghel Raziel. Te rog să îmi trimiți energia ta minunată de creativitate și inspirație. Am nevoie de înțelepciunea și îndrumarea ta pentru proiectul meu creativ. Îți mulțumesc pentru sprijin și cunoștințe profunde. Amin!”

Acum știi cum să stabilești o relație cu îngerul tău păzitor. Vei încerca să vorbești cu el sau îl vei lăsa să te ghideze din umbră, doar atunci când vede că nu te mai poți descurca pe cont propriu?

Ce sunt Îngerii Pământeni? Află ce persoană stelară ești în funcție de zodie

Surse foto: FreepikFreepik, iStock

Surse articol: AlittlesparkofjoyTheblackfeatherintuitiveTumblr

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Cine este ingerul tau pazitor?
Incepe quiz
Cine este ingerul tau pazitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.