Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Taur
Anul 2022

Taur

Planeta ta guvernatoare, Venus, va retrograda chiar în prima lună a lui 2022, aspect ce îți poate aduce un început de an mai greoi pentru tine, dar din fericire este un aspect ce durează doar 4 săptămâni. Poți să te simți mai apatică, fară chef de muncă, fară vlagă chiar. Dar aspectul pozitiv este că toată energia apăsătoare te poate face să-ți schimbi viziunea asupra vieții, deoarece această retrogradare are loc în zona casei a noua, care reprezintă conceptele despre viață și filozofiile noastre.

Astfel, vei putea avea noi conștientizări, momente de claritate, care te pot ajuta în evoluția ta. Poți începe să te vezi în adevărată ta lumină, poți vedea sotiațiile în care te-ai înșelat până acum și ce anume îți tine evoluția pe loc, deci profită de această lună pentru a face câțiva pași pe drumul evoluției tale.

Cariera este în prim plan și în 2022, deci încă ai de depus eforturi susținute pentru a avansa pe plan profesional și pe scara socială. Știm că nu este ușor și ai depus destul efort și anul trecut, dar acesta este ultimul an dificil, iar din 2023 sau chiar de anul acesta, poți vedea roadele muncii tale.

Răbdarea și planificarea sunt cheile în această situație. Dă dovadă de perseverență și seriozitate, fă-ți treaba cât mai bine cu putință, chiar dacă ești la capătul puterilor, pentru că așa îți vei demonstra capacitățile. Unele dintre voi pot chiar să-și schimbe cariera în 2022, dacă nu ați făcut-o deja în 2021... deci această schimbare majoră încă este pe masă. Dacă simțiți că direcția voastră este alta, puteți face acest pas cu încredere. Totuși, să nu vă așteptați ca lucrurile să meargă din plin, din prima; și în cazul unui alt job trebuie să dați dovadă de seriozitate și perseverență.

Pe plan personal, pot apărea noi prieteni în viața voastră, cu care să legați o legătură pentru mulți ani de acum și să fiți mai activi social, mai ales în prima parte și ultima parte a anului. Cu toate acestea, între mai și octombrie se întrevede o nevoie de retragere, de relaxare și de meditație...perioadă care se vă prelungi și în 2023. Acordați-vă acest răgaz, pentru că aveți nevoie de acest timp pentru voi. Poate fi o perioadă de regăsire de sine și de introspecție. Vă va ajuta să înaintați în evoluția voastră spirituală.

Ultimele două luni din an vă pot aduce probleme pe partea financiară, dar și în modul în care vă valorificați pe voi înșivă. Pot să apară cheltuieli neprevăzute, anumite probleme care necesită cheltuirea unor sume mai mult sau mai puțin importante, sau pot fi anulate anumite venituri.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta