Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Horoscop Anual Taur
Anul 2021

Taur

Pentru Tauri, Saturn și Jupiter se mută în zona carierei, de unde vă pot da ceva bătăi de cap. Apare mai multă responsabilitate, posibil chiar o nouă funcție cu mai mare răspundere, cerințe mai mari din partea șefilor sau a superiorilor. Începe o perioadă stresantă pentru cei care sunt angajați, iar pentru cei care au propriul business, pot să apară probleme cu statul, cu tot ceea ce ține de hârtii, reguli, finanțe, bani etc.

Cei care nu sunteți la locul potrivit de muncă, există șansa de a rămâne fără job, deoarece Saturn vă scoate din locul nepotrivit, oricare ar fi motivul pentru care nu mai corespundeți acelui loc de muncă. De asemenea, puteți avea senzația că toate problemele sunt puse pe spatele vostru, pot chiar să existe oameni care vor da vina pe voi, chiar complet nevinovați fiind, deci atenție la relațiile de muncă. Este bine să păstrați pentru voi majoritatea informațiilor și să dați din casă strictul necesar, deoarece și trădările la job sunt posibile, ca de exemplu un coleg să vă fure ideea și să o folosească pentru propriul câștig. Și șefii pot avea o problemă cu voi, deci atenție și la relația cu superiorii.

Din fericire și Jupiter se află aici, care îți poate da o mâna de ajutor în haosul care poate să urmeze în carieră, așa că, dacă pe de o parte vin vești rele din cauza lui Saturn, Jupiter poate veni și cu un colac salvator... deci fii deschisă la noi oportunități, la noi joburi, la noi perspective în carieră.

Saturn peste Mijlocul Cerului poate schimba complet cariera ta...dar din nou, Jupiter aici te poate duce pe un drum mult mai bun, chiar dacă la prima vedere pare totul negativ. Conculzia ar fi că pentru cei care sunt la locul potrivit de muncă, anul 2021 aduce rezultate și avansare, chiar dacă nu sunt exact cum ți-ai închipuit, pentru alții aduce schimbarea drumului, pentru a fi puși pe destinul lor...în final tot spre binele tău, dar acum nu vei vedea așa lucrurile, în timp, vei înțelege de ce a fost mai bună schimbarea.

Uranus se află tot în semnul tău, unde îți aduce, pe fundal, o anumită neliniște, o senzație de nesiguranță, de neîncredere în nimeni și nimic, o lipsă de stabilitate...și o lipsă de încredere în sine. Iar Luna Neagră în semnul tău nu aduce nici ea vești bune, ba dimpotrivă, te face să vezi mult mai ușor partea goală a paharului, în general. Deci caută să aduci pozitivul în viața ta, încearcă să te concentrezi pe partea pozitivă...pentru a nu te lăsa dus în depresie...sigur, doar pentru câțiva nativi există această posibilitate, atenție mai ales cei cu planete în Taur între gradele 5 – 10 sau Taurii născuți între datele 25 – 30 aprilie. Aceștia vor simți cel mai mult și direct, influențele uraniene în 2021.

Uranus însă face aspecte stresante tot anul cu Saturn, din casa carierei, deci poate să apară neîncrederea în sine, poți rata șanse din vina ta, îți pui singură piedici, sau pur și simplu consideri că nu te ridici la standardele care se cer de la tine. Pentru unii, există inclusiv riscul de a pica de la statutul social câștigat în ani de zile, în câteva clipe, din cauza proprilor erori.

În 23 Aprilie avem o adunare de planete chiar în zodia ta, care îți poate aduce o anumită clarificare importantă în viață, o surpriză, o schimbare bruscă a destinului, aș spune în sens pozitiv, dar oricum, va fi ceva ce te va lua pe nepregătite și îți poate schimba total viziunea asupra vieții. Din nou, cei mai afectați vor fi cei cu planete în jurul a 10 grade Taur sau născuți în jurul datei de 30 Aprilie.

Mercur va retrograda de trei ori în 2021 în semne de aer, mai exact în luna Februarie, te va afecta în zona carierei, unde deja există presiune, deci atenție la probleme revenite din trecut la job, la greșeli pe care le poți face acum, atenție la ce semnezi și la ce proiecte pornești...ideal ar fi să amâni lucrurile importante pentru Martie.

În Iunie va retrograda în zona banilor, deci atenție la cheltuielile pe care le faci, atenție la pierderea de bani, bunuri. Nu lua decizii importante cu privire la bani sau resurse.

Iar ultima retrogradare va fi în Octombrie în zona muncii și a sănătății, deci fii atent la sănătate, la răceli, la sistemul digestiv, la probleme la serviciu și la relația cu colegii și la proiectele noi. Din nou este bine să fii cât mai invizibil în Octombrie la locul de muncă.

După cum se vede, cariera este pe primul loc și statutul social, deci grijă mare în aceste sectoare, deoarece totul se poate nărui foarte ușor...dar dând dovadă de muncă și perseverență, poți să crești în aceste sectoare, încet, dar sigur.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru anul 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27859 vizite)
  2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21325 vizite)
  3. Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență: imagini de colecție (21113 vizite)
  4. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20340 vizite)
  5. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19368 vizite)
  1. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
  2. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
  3. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
  4. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
  5. O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin (nota 4.5)
  1. Care este adevărul din spatele reclamei virale în care apare Bianca Drăgușanu? (0 comentarii)
  2. Importanța pensulelor de machiaj bune (0 comentarii)
  3. Acatistul Înălțării Domnului (0 comentarii)
  4. Uzzi de la B.U.G Mafia, "băiatul rău" al muzicii românești, a devenit tătic. Vezi cum arată familia lui frumoasă, de care este tare mândru! (0 comentarii)
  5. Huawei anunță Huawei Live Tech Talk: o serie de live streaming-uri inedite care aduc premii, discount-uri și invitați surpriză (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!