Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Taur
Anul 2023

Taur

Mercur va retrograda în sectorul vostru amoros de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii septembrie, iar acest lucru vă poate aduce atenția înapoi asupra problemelor relaționale care trebuie abordate acum. Este o șansă de a vă îmbunătăți și de a vă reconecta cu inima. Această energie retrogradă poate fi utilă dacă există o flacără veche pe care visați să o reaprindeți. Relațiile de dragoste existente ar putea avea nevoie de mai multă grijă.

Și o eclipsă de Lună are loc pe 5 mai în sectorul relațiilor și iubirii, iar acest lucru poate aduce schimbări în unele relații și parteneriate existente. Puteți decide dacă doriți să munciți pentru a îmbunătăți lucrurile sau dacă doriți să vă retrageți. Relațiile sănătoase pot deveni mai puternice și s-ar putea să vă implicați mai mult în bunul lor mers.

Iar Marte intră în acest sector de la mijlocul lunii octombrie până la sfârșitul lunii noiembrie. Este posibil să aveți un plus de energie și impuls pentru relațiile voastre, să fiți acolo pentru oamenii din viața voastră și să petreceți mai mult timp cu ceilalți. Însă pot apărea și unele discordanțe cu cei din jur, mai ales dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Este bine să evitați discuțiile in contradictoriu. Cu toții avem o părere… să ne acceptăm exact așa cum suntem.

Mercur retrogradează în acest sector pentru scurt timp la sfârșitul lunii decembrie, iar acest lucru poate expune probleme de intimitate care trebuie abordate acum. Puteți lucra la abordarea lor, faceți transformări după cum este necesar și depuneți efortul necesar pentru a rezolva orice conflicte prezente sau trecute ce reapar în viața voastră.

Jupiter se află în sectorul care vă conduce subconștientul, de la începutul lui 2023 până la jumătatea lunii mai, așa că sunteți încurajați să vă explorați inconștientul, visele, subteranul, astfel încât să lucrați la probleme sau bagajele vechi ale subconștientului și să îl înțelegeți mai bine sau să avansați și să găsiți o modalitate de a lucra cu aceste sfere ale necunoscutului. Puteți lucra în liniște, în spatele cortinei, la reconfigurarea dvs., astfel încât să aveți mai puțină încărcătură și greutate pe umerii voștri atunci când Jupiter se mută în zodia dvs.

O eclipsă de Soare are loc în acest sector pe 20 aprilie, iar aceasta poate dărui o energie foarte utilă pentru a renunța la bagaje, a elibera karma și a elimina cârjele emoționale care v-au reținut de ceva timp încoace. Vă puteți simți mult mai liber, mai ușor și pozitiv la nivel sufletesc. De asemenea, puteți fi foarte intuitiv în această perioadă, așa că acordați atenție oricăror vise sau intuiții pe care le trăiți.

Mercur retrogradează în zodia voastră de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai și s-ar putea să simțiți că apar o mulțime de lucruri mărunte ce vă aruncă de pe traiectorie. Pot fi un milion de sarcini și s-ar putea să fiți copleșiți foarte ușor. Acesta poate fi un moment de încercare pentru orice situație nouă, dar excelent pentru a doua șansă și pentru depășiri ale unor situații vechi. Vă puteți analiza mai mult și chiar corecta aspecte interioare care v-au deranjat până acum.

Jupiter se mută în semnul vostru la mijlocul lunii mai, pentru a rămâne pentru restul anului, iar voi puteți prinde aripi acum. Vă puteți concentra pe noi începuturi, noi călătorii și noi aventuri și puteți urmări oportunitățile care vi se prezintă, din orice direcție a vieții. Puteți lua inițiativa și să creați ceea ce vă doriți cu adevărat și de multă vreme. Acesta este un moment energizant, plin de optimism, al planurilor mari și apare doar o dată la 12 ani: profitați la maximum!

O eclipsă de Lună are loc în zodia voastră pe 28 octombrie și este ultima eclipsă din zodia voastră din ultimii ani, așa că aceasta poate aduce câteva sfârșituri și culminări. Puteți vedea rezultatele a ceea ce ați făcut și puteți experimenta recompense și succese majore, simțindu-vă bine în legătură cu direcția în care mergeți, sau puteți întâmpina eșecuri și întârzieri majore și trebuie să reevaluați ceea ce faceți, pentru a intra pe o linie mai potrivită vouă.

Venus, guvernatoarea voastră, este retrogradă de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie, așa că, pe lângă faptul că vă afectează casa și viața de familie, s-ar putea să vă simțiți neliniștiți în această perioadă, mai ales interior. Este un moment de reevaluare si de bilanț… chiar al ultimilor ani, deoarece Venus retrogradează în același semn o dată la câțiva ani. Este un sfârșit și un nou început în același timp pentru voi.

De asemenea, puteți acorda mai multă atenție viitorului și viselor dvs. Saturn se mută în acest sector la începutul lunii martie, alăturându-se lui Neptun care se află acolo tot anul și a fost de ceva vreme. Saturn vă va cere să vă urmăriți visele și să le transformați în realitate și să creați planuri realiste pentru a le realiza. Fără asta, s-ar putea să deveniți pesimist cu privire la viitor și să renunțați la visele voastre, dar nu asta își dorește Saturn. Saturn vă va ajuta să deveniți mai realiști când vine vorba de propria direcţie și propriile țeluri. Neptun vă susține creionând o intuiție desăvârşită atunci când este necesar. Prieteniile vor fi și ele puse sub semnul întrebării și veți cântări mai bine relațiile de prietenie. Mulți prieteni vor dispărea din peisaj, deoarece nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.