Horoscop
Înapoi la

Trecutul bate la ușa acestor zodii în ultima lună din an

Trecutul bate la ușa acestor zodii în ultima lună din an

Ramona Jurubita

Se spune că problemele nerezolvate se întorc la noi până când reușim să le găsim soluții. Dacă încercăm să le ascundem sub preș, ele nu vor dispărea niciodată. Decembrie 2022 este o lună în care trebuie să încheiem socotelile cu trecutul. Dar cum putem face asta dacă nu ne înfruntăm temerile?

În ultima lună din 2022 toate problemele din trecut se vor întoarce în viața anumitor nativi din zodiac. Pentru trei dintre ei, decembrie va fi momentul în care vor decide că a venit momentul să o ia de la capăt. Vor găsi puterea să țină piept tuturor obstacolelor de care au fugit înainte. Asta înseamnă oare că au devenit mai puternice și că a venit, în sfârșit, vremea să înceapă o nouă viață?

În rândurile de mai jos vei descoperi dacă te numeri printre norocoșii sfârșitului de an. Pentru ei, o ultimă întâlnire cu trecutul va marca primul pas spre un nou început. Iată despre cine este vorba:

Pești

Încă ai momente în care te gândești la o fostă iubire și, chiar dacă nu vrei să recunoști, despărțirea ți-a marcat viața. S-ar putea să îți fie dor de acel om și să constați că nu tu ai fost victima, având în vedere că tu ai luat decizia de a vă separa. Este normal să ai mustrări de conștiință și să simți că amintirile te bântuie în fiecare seară. În această lună îți vei analiza greșelile cu atenție și te vei gândi dacă împăcarea este o soluție de luat în calcul. E foarte posibil ca liniștea ta să fie în brațele jumătății pe care ai îndepărtat-o, așa că nu trebuie să ratezi ultima șansă de a fi din nou împreună. Dacă simți că te-ai grăbit, îi poți comunica tot ce simți, fiindcă există șanse ca el/ea să gândească la fel.

Femeie în bluză albă de voal care stă în întuneric la fereastră.

Balanță

Fostul/a partener/ă era ultimul tău gând, mai ales după ce te-ai distrat de minune în perioada ce tocmai s-a încheiat și ai trăit din plin fiecare moment. Credeai că acea persoană a rămas în trecutul tău și că nu vei mai simți niciodată nevoia să o revezi sau să o auzi. Spre uimirea ta, în decembrie vei simți cum avalanșa de amintiri te învăluie și nu-ți mai dă pace. Să fi fost oare o greșeală acel mesaj de despărțire? Există șanse mari ca iubirea să nu se fi stins, mai ales dacă pare că ai șters cu buretele tot răul întâmplat între voi. Dacă îți aduci aminte doar de clipele fericite, înseamnă că doar ele au contat, nu? În cazul în care constați că a fost cea mai bună relație a ta, ai putea să îți înveți lecția și să nu mai renunți atât de ușor la oamenii importanți. Depinde de tine dacă vrei sau nu o împăcare, dar poți considera că Universul și-a făcut treaba! Acesta a fost scopul astrelor – să îți arate că uneori iei decizii pripite.

Scorpion

În decembrie îți vei da seama că ai greșit foarte mult în relația anterioară și te vei învinui permanent pentru comportamentul pe care l-ai avut. Aceste mustrări de conștiință nu îți vor da pace până când nu vei purta o discuție deschisă cu persoana față de care ai greșit. Abia după ce îți vei cere scuze, vei pute spune că ai făcut pace, în sfârșit, cu trecutul. S-ar putea să nu vă doriți niciunul o împăcare, dar ai nevoie de iertarea lui/ei pentru a merge mai departe. În caz contrar, vei fi nefericit/ă și în anul următor, fiindcă vei purta cu tine aceste umbre ale perioadei în care nu conștientizai că nu este în regulă ce faci. Ultima lună din an îți deschide portalul către conștientizare, așa că poți păși cu încredere în noul an, după ce analizezi cu atenție tot ce nu ai făcut bine.

Dacă zodia ta nu se regăsește pe lista de mai sus, nu înseamnă că tu nu vei termina anul cu bine. Poate ți-ai încheiat deja socotelile cu trecutul sau poate nu a venit încă momentul să faci un nou pas important. Toate la timpul lor! Nu te grăbi și trăiește din plin fiecare etapă a vieții tale!

Descoperă și: Luna norocoasă în funcție de zodia ta, în anul 2023

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: ZodiacshineLifestyleasiaRussh

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.