Horoscop
Înapoi la

Trei femei din zodiac cu nasul pe sus

Ionelia Olteanu

În societatea actuală, atitudinea oamenilor se schimbă foarte mult, în funcţie de contextele în care se află. Poate că ţi s-a întâmplat de multe ori să te loveşti de persoane care să te trateze nepotrivit şi pe care să le etichetezi ca fiind îngâmfate şi pline de ele.

Deşi nu toată lumea crede în astrologie şi în horoscop, s-a dovedit că există totuşi o legătură strânsă între zodia în care cineva s-a născut şi caracterul pe care l-a dezvoltat de-a lungul timpului. Poate că asta este explicaţia pentru care nu reuşeşti să te înţelegi cu o anumită prietenă sau cu un membru din familia ta, pentru că despre femei este vorba.

femeie care ignora

Uite care sunt cele 3 femei din zodiac ce ţin nasul pe sus de fiecare dată!

Gemeni

Nativele născute în zodia Gemeni adoră să epateze prin ţinută şi comportament. Nu se coboară la nivelul celor pe care îi consideră needucaţi şi privesc lumea de sus. Doar interesul financiar le face să stea la discuţii cu cineva şi se pun întotdeauna pe primul loc. Această atitudine îi deranjează extrem de tare pe cei din jur, dar ele nu se lasă afectate de acest lucru şi se menţin pe poziţii. Din cauza orgoliului, femeile din Gemeni nu reuşesc să facă pacte sau înţelegeri. Îngâmfarea şi egoismul le ies prin toţi porii, iar aroganţa nu le părăseşte.

Nici în relaţia cu partenerul de viaţă lucrurile nu stau diferit. Femeia Gemeni este duală, cu mai multe personalităţi, aşa că devine greu de înţeles ce îşi doreşte cu adevărat de la el. Părerea foarte bună despre ea o face să aibă argumente pentru orice i se spune şi se plictiseşte foarte repede dacă bărbatul de lângă ea nu poate să ţină pasul. Recunoaşte cu greu atunci când greşeşte şi nu renunță la orgoliu nici în ultima clipă.

Leu

Pe premisa că ea este regina şi i se cuvine totul, femeia Leu are pretenţia ca toată lumea să îi stea la dispoziţie şi să o servească de fiecare dată când are nevoie. Îi place să dea ordine, fără să audă comentarii de la ceilalţi. Are o dorinţă nestăvilită de a ţine totul sub control şi se supraestimează. Crede că le ştie pe toate şi că deţine răspunsurile tuturor misterelor lumii. Deşi prietenii îi atrag atenţia constant asupra comportamentului, ea le ignoră sfaturile şi continuă să dea ordine în stânga şi în dreapta. Impresia pe care o lasă este de persoană înfumurată, care nu este dispusă să asculte pe nimeni.

În relaţia de cuplu, femeia Leu este convinsă că deţine puterea. Nu îi place absolut deloc să fie dominată şi sunt rare momentele în care lasă de la ea pentru ca partenerul ei să fie mulţumit. Consideră că merită un bărbat adevărat, aşa că nu îşi va pierde timpul. Are pretenţii foarte înalte, așa că, dacă un bărbat are de gând să îi facă un cadou, trebuie să se asigure că este unul rafinat şi scump, care se ridică la nivelul gusturilor elevate ale Leoaicei.

Scorpion

Femeia Scorpion adoră să facă lucrurile de capul ei şi nu acceptă niciodată sfaturile celor din jur, care îi vor doar binele. Îi place să creadă că are tot timpul dreptate, iar dorinţa de putere o transformă într-o persoană antipatică pentru cei din jur. Are momente când vrea să se impună cu orice preţ și dacă nu este luată în serios devine un tiran.

Neîncrederea pe care o arată celor din jur o face să fie arogantă şi cu nasul pe sus. Este atât de puternică, încât uneori inspiră frică printr-o singură privire şi chiar regretă că nu s-a născut bărbat. Atunci când vine vorba despre un scop care trebuie atins cu orice preţ, nu mai are scrupule, morală sau valori.

Dacă ajunge să iubească un bărbat o va face cu toată fiinţa ei, iar dacă va urî nu va avea milă de nimic. Este extrem de pretenţioasă atunci când vine vorba despre o relaţie şi va găsi greu un partener care să îi ajungă la inimă.

Aceste femei cu nasul pe sus ar trebui să înţeleagă că atitudinea pe care o abordează este extrem de importantă, mai ales în viaţa lor socială. Nimeni nu are chef să suporte pe cineva îngâmfat, care nu poate lăsa orgoliul la o parte atunci când e necesar.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.