Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Jocul de putere: fă-l și vei afla cine domină cu adevărat în relația ta!

DivaHair

Poate fi armonie în relație dacă una dintre cele două persoane este cea care domină? Specialiștii spun că da, mai ales că personalitatea umană are „în gene” această însușire, aceea de a fi dominat sau de a domina. Ei bine, putem să ne trăim povestea de dragoste în liniște și pace, chiar dacă tu ești „șefa” într-o relație sau el deține controlul în ceea ce privește acțiunile de cuplu.

Pentru majoritatea femeilor, aceasta este povestea de dragoste ideală: el este cavalerul pe cal alb care schimbă becul, repară instalația la baie, se ocupă de lucruri care cer mai multă forță, deci, practic, este doza de virilitate și testosteron din casă. În aceeași relație, ea este delicată, centrată pe acțiunile care țin de gospodărie, iar din punctul ei de vedere nu este nimic prea clișeic sau misogin în această ecuație.

Cine domina in relatia voastra?

Pe de altă parte, sunt femeile independente, care își doresc să poată acoperi cam toată plaja de activități în gospodărie și nu numai. Unele dintre ele o fac din nevoie. Cu toate acestea, nu le deranjează această postură. Dimpotrivă, sunt perfect de acord cu statutul lor!

De asemenea, mai există și varianta în care cuplul este influențat în proporție covârșitoare de persoane din afară: prietena ta, prietenul lui, soacra, mama ta.

Așadar, tu știi pe ce poziție te afli în relație? Ești cea care domină sau cea care este dominată?

În ce constă jocul: alege una dintre cele patru imagini de mai jos și vezi care este poziția ta în cuplu!

Dacă ai ales imaginea numărul 1, cea care domină în relație ești chiar tu. Ești dependentă de control, însă nu faci mare caz din asta, motiv pentru care nu aveți niciodată discuții despre cine cântă la voi acasă, cocoșul sau găina. Este o relație pe care mulți o invidiază și, cum nu stai prea mult să analizezi, nu te interesează acest aspect. Vouă vă este foarte bine așa, mai ales că sunteți două persoane cerebrale, care comunică perfect una cu cealaltă. Iar câtă vreme pe tine nu te deranjează că trebuie să plătești și facturile, totul este în regulă.

Imaginea numărul 2 este pentru romantica din tine. Dacă ai ales-o, atunci nu încape îndoială că ești foarte încrezătoare în basmul tău. Ești convinsă că ai făcut alegerea care trebuie și că el se poartă cu tine ca și cum ai fi o prințesă. Îți place acest lucru și nu ai de gând să schimbi nimic în povestea ta de dragoste.

Dacă ai ales a treia imagine, în relația voastră domină… armonia. Sunteți în echilbru perfect, lucru care face ca povestea voastră de dragoste să curgă frumos. El te susține în tot ceea ce-ți propui, este grădinarul care își udă floarea pentru pentru a crește tot mai mult. Tu, la rândul tău, îl provoci, iar asta îi place la nebunie. Sunteți Yin și Yang, vă completați perfect și nu există un joc al dominației.

Alegerea ultimei imagini spune despre relația ta un lucru nu tocmai îmbucurător. Altcineva, în afară de tine sau el, este amestecat în cuplul vostru, iar asta nu vă face bine. Fie că este vorba despre prietena ta sau despre mama ta, care te dădăcește cu sfaturi, iar tu le pui în aplicare conștiincioasă, fie că este vorba despre soacră sau despre amicul lui. Un fapt este cert: nimeni nu trebuie să intervină în treburile voastre, așa că fă tot posibilul să înlături această dominație nefastă.

Ești de acord cu explicațiile primite la testul jocului de putere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!