Horoscop
Înapoi la

Trei zodii care trăiesc toată viața în întuneric

Redactor Andreea Baluteanu

Sunt zodii care parcă răspândesc o aură orbitoare în jurul lor, aducând lumină chiar și în cele mai triste împrejurări. De partea cealaltă, sunt și nativi care se limitează să trăiască în locuri întunecate în care, din păcate, se închid din propria voință.

Descoperă și tu care sunt semnele care își duc zilele în întuneric, fără a cunoaște puterea vindecătoare a luminii!

Zodii care trăiesc în întuneric: topul din care nu vrei să faci parte

Dacă te afli pe această listă, fă tot posibilul să ieși cât mai repede din ea!

zodii intunecate

Scorpion

Suntem sigure că nici măcar tu nu ești uimită de faptul că ai fost inclusă pe lista semnelor care se retrag în partea întunecată a vieții. Ceea ce te ține pe tine departe de lumină este tocmai intensitatea sentimentelor tale: în timp ce nimeni nu poate nega că ești o ființă emotivă, pasională, te lași invadată tot timpul de acele trăiri cu o componentă puternic negativă.

Dacă adăugăm și ferocitatea ta și instinctul nativ pentru răzbunare, am compus (doar) schița unei personalități care trăiește cu precădere în întuneric. Cei din jur se tem de tine, așa că nici nu vei avea cu cine să împarți negura apăsătoare. Până și cele mai plăcute momente pe care le trăiești, cele de pasiune carnală, au loc tot noaptea, în intimitatea dormitorului, departe de strălucire și lumină.

Sfatul nostru: păstrează-ți personalitatea magnetică și nu îți cenzura pornirile, dar încearcă să dai curs și bunătății ascunse adânc în sufletul tău! 

Berbec

Da, suntem conștiente, ești semnul focului, dar crede-ne, astrele nu au greșit atunci când te-au inclus pe această listă! De ce spunem că trăiești în întuneric? Pentru că refuzi să îți lași mintea deschisă, să îmbrățișezi lumina unei lumi noi. Dacă întunericul în care trăiește companionul tău Scorpion e unul moral, tu ai mai degrabă parte de o negură intelectuală.

zodii in intuceric

Departe de a-ți contesta inteligența, ceea ce te afectează profund este incapacitatea de a ține cont și de părerile altora. Unii ar numi-o ignoranță, noi preferăm să folosim termenul de inflexibilitate. Ești convinsă că ești cea mai bună dintre toate și că oricine te contrazice e împotriva ta!

Nu uita însă că progresul umanității a fost instituit prin toleranță, prin comunicare și schimb de idei, nu prin afirmarea agresivă a propriilor convingeri.

Fecioară

La prima vedere, tu conferi oamenilor impresia că ești un cumul de calități, dar adevărul este că te macină pe interior o atitudine critică mușcătoare! Întunericul în care trăiești e croit chiar cu mâna ta, iar cele mai puternice chinuri ale sale te au autoare chiar pe tine.

femeie in intuneric

Pe lângă pretențiile uriașe pe care le ai de la tine, „excelezi” și în invidie. E chiar unul dintre păcatele majore pentru care zodia ta este recunoscută! Te deranjează toți cei care, dintr-un motiv sau altul, îți par superiori: departe de a învăța însă de la ei, pentru a deveni la rândul tău mai bună, te trezești dorindu-le nu neapărat dispariția, cât involuția!

Ține cont de faptul că sufletul este cel care contează, și că nici cea mai frumoasă casă sau cea mai luxoasă priveliște nu pot compensa pentru climatul emoțional în care trăim și pe care îl instituim chiar noi. Ești obsedată de perfecțiune: de ce nu ai începe prin a o sădi în propria inimă, eliminând toate aceste sentimente negative? 

Deși aceste zodii trăiesc adesea în întuneric, ele au șansa de a recăpăta lumina! Trebuie doar să își dorească să redevină pure și strălucitoare!

Surse foto: IStock, Pixabay

Articolul urmator Top 6 zodii cel mai predispuse să se întoarcă la fostul lor partener de viață

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (161)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.