Horoscop
Înapoi la

Trigon între Soare și Chiron retrograd, pe 24 noiembrie: speranța renaște, zodiile promit să iubească din nou

Trigon între Soare și Chiron retrograd, pe 24 noiembrie: speranța renaște, zodiile promit să iubească din nou

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Pe data de 24 noiembrie va avea loc un eveniment astral de importanță capitală pentru viața zodiilor: Soarele se va afla în trigon cu Chiron retrograd, asteroidul ce orbitează între Saturn și Uranus, ceea ce marchează dezvăluirea înțelepciunii profunde și a resurselor emoționale ale fiecărei zodii. În mitologie, Chiron este cel mai drept și cel mai înțelept dintre centauri, un adevărat învățător pentru cei tineri și un protector al științelor. 

Dar nu este unicul eveniment ceresc care își trimite influențele asupra noastră. Tot pe 24 noiembrie are loc conjuncția dintre Venus și Jupiter, dintre frumusețe și forță, dintre armonie și noroc. Iată de ce sfârșitul de lună se va găsi sub semnul iubirii pentru majoritatea semnelor zodiacale. Aflate amândouă în constelația Săgetătorului, cele două planete se găsesc într-un echilibru perfect, care își va pune amprenta asupra vieților noastre.

conjunctie

Iată cum este influențată fiecare zodie în parte de acest minunat dans ceresc!

Berbecul petrece mai mult timp cu persoana iubită

Între Berbec și partenerul său de viață au luat naștere, în ultimul timp, tensiuni și discuții, din cauza faptului că Berbecul a fost foarte ocupat și nu i-a mai acordat suficient timp persoanei iubite, Dar lucrurile se vor schimba la sfârșit de lună, când Berbecul își reconsideră prioritățile și pune pe primul plan dragostea. Pentru a compensa absența sa din relație, Berbecul va organiza, în secret, o vacanță de care partenerul să se bucure din plin.

Taurul își deschide inima

Munca și grijile i-au întunecat claritatea Taurului, care a pierdut din vedere că iubirea este cea care îl guvernează. Conjuncția dintre Venus, planeta sa guvernatoare, și Jupiter, marele benefic, îi luminează calea Taurului și îi stimulează sensibilitatea. Atmosfera apropiatelor sărbători va avea și ea un efect, astfel încât Taurul redevine romantic și se concentrează pe dragoste. Relația cu actualul partener va avea numai de câștigat, iar dacă Taurul este singur, iubirea se va ivi la orizont.

Gemenii au parte de surprize romantice

Pentru Gemeni, trigonul dintre Soare și Chiron are efecte incredibile, schimbându-le total viziunea asupra vieții și dragostei. Gemenii sunt, în general, foarte precauți și raționali, dar influențele astrale îi vor azvârli în vârtejul unor pasiuni dezlănțuite. După 24 noiembrie, Gemenii vor primi propuneri romantice neașteptate, la care inițial nu vor ști cum să răspundă. Însă accesul la emoționalitatea lor profundă, facilitat de trigonul Soare-Chiron, îi face să înțeleagă că au nevoie de dragoste și de romantism mai mult decât oricând, pentru a da savoare vieții.

Racul reînnoadă relații de dragoste

Poate că a fost pe punctul de despărțire sau relația cu partenerul s-a răcit în ultima vreme, cert este că Racul a trecut printr-o perioadă de incertitudini, care însă se apropie de sfârșit. Conjuncția dintre Venus și Jupiter îi aduce capacitatea de a reflecta asupra relațiilor sale, de a le înțelege avantajele și de a începe să-și repare legăturile de iubire. Începutul iernii îl va găsi pe Rac într-o stare de stabilitate, întărită și de puterea trigonului din 24 noiembrie dintre Soare și Chiron.

Leul își găsește fericirea

Evenimentele astrale din 24 noiembrie aduc numai vești bune pentru Leu. Inima sa se va deschide către o persoană specială, care îl va reînvăța să iubească. Poate fi un nou partener romantic sau un viitor pretendent, dar poate fi și persoana cu care trăiește de multă vreme, dar care a început să se schimbe. Sfârșitul lui noiembrie îi va aduce Leului o stare de euforie continuă, care va compensa toate neajunsurile din perioada aridă ce s-a încheiat.

Fecioara se lasă surprinsă de dragoste

Dacă a avut o toamnă fără prea multe interese romantice, lucrurile sunt pe cale să se schimbe pentru Fecioară. Dispoziția sa este una nouă, mult mai receptivă la iubire și dornică să-și găsească fericirea. Fecioara își va lărgi cercul de cunoscuți și aria socială, pentru a căuta mai atent persoana care să i se potrivească. Norocul nu se va lăsa multă vreme așteptat, pentru că Jupiter este în conjuncție cu Venus, deci soarta le surâde îndrăgostiților. În plus, Fecioara primește influența directă a trigonului Soare-Chiron, care o va face să aleagă cu înțelepciune și moderație.

Balanța are o aventură importantă

Pentru Balanță a venit vremea să evadeze din zona de confort și să caute aventuri de suflet, mai ales că acest semn zodiacal se află sub directa oblăduire a lui Venus. Dar nu este vorba de aventuri pasagere, ci de ieșirea din rutină prin iubire, de întâlnirea sufletului pereche sau de un episod romantic ce va rămâne pentru totdeauna întipărit în mintea Balanței. Deși are obiceiul de a se ascunde după muncă sau după diverse preocupări, pentru că este foarte precaută, Balanța renunță, de data aceasta, la îngrijorările sale și se lasă purtată pe val, de cea mai frumoasă poveste de dragoste.

planete

Scorpionul se vindecă de răni vechi

Pentru Scorpion, trigonul Soare-Chiron este semnul celest că suferințele sale au luat sfârșit. Rănile produse de despărțire, de trădări sau de confruntările cu partenerul au prins să se cicatrizeze, iar inima sa devine din ce în ce mai ușoară. O perioadă se va concentra pe alte interese decât pe iubire, dar va fi doar un timp de convalescență sentimentală, dincolo de care se arată zorii unor emoții noi, curățate de durere. Iată de ce Scorpionul va simți evenimentele astrale ale sfârșitului de lună ca pe un adevărat balsam, care îl alină și îi dă forțe noi.

Săgetătorul are noroc în dragoste

Cum altfel ar putea fi pentru Săgetător, de vreme ce Venus și Jupiter sunt în conjuncție chiar sub semnul acestei zodii? Dragostea se arată la orizont, după o vreme îndelungată de așteptare, dar este cu atât mai plină de satisfacții și mai intensă. În periplurile sale, Săgetătorul va întâlni o persoană specială, care îi încălzește inima și îl face să renunțe la teamă și să se lase în voia iubirii. Împreună cu această persoană, Săgetătorul va afla lucruri noi, va învăța cum să se bucure mai mult de viață. Dacă se află deja într-o relație, Săgetătorul ar putea fi surprins să descopere laturi neștiute ale partenerului și să simtă că relația sa de dragoste trece la un nou nivel.

Capricornul trăiește cu pasiune

Soarele în trigon cu Chiron retrograd aduce vântul schimbării în viața nativilor Capricorni. Rotația lui Chiron în jurul lui Saturn, planeta ce guvernează Capricornul, influențează modul în care această zodie se va raporta la iubire, lăsând în plan secund preocupările sale tipice legate de muncă și ambiții. Capricornul va înțelege, la sfârșitul acestui an, că iubirea este adevăratul nectar al vieții, iar semințele acestei noi viziuni vor fi plantate sub puterea evenimentelor astrale din 24 noiembrie. Desigur că principala responsabilă pentru această schimbare va fi o persoană fermecătoare, pe care Capricornul o va întâlni către finalul lunii, datorită influenței conjugate a lui Venus cu Jupiter.

Vărsătorul se dedică persoanei iubite

Să aducă fericirea în viața celui drag pare să fie noua misiune a Vărsătorului, care simte din plin influențele trigonului dintre Soare și Chiron și ale conjuncției dintre Venus și Jupiter. Dacă, până de curând, Vărsătorul s-a concentrat pe alte aspecte ale vieții sale, în special pe carieră și relații sociale, iubirea trece în prim-plan pentru el și îl umple de entuziasm și de cele mai bune intenții față de persoana la care ține. Nu trebuie să fie neapărat o nouă dragoste, este de ajuns că Vărsătorul își descoperă sentimente pe care nu le-a simțit până acum, față de vechiul partener. Foarte mult contează și faptul că Vărsătorul s-a decis să iasă din zona sa de confort, să caute noi contexte și medii care să revigoreze relația.

Peștii sunt mai romantici

romantism

Deși au suferit recent din cauza unor certuri sau despărțiri, Peștii nu pot renunța la dragoste. Pentru ei, iubirea este chiar rațiunea de a trăi, iar atunci când se vindecă de o relație dificilă, Peștii caută imediat o nouă dragoste. Iată de ce conjuncția dintre Venus și Jupiter este benefică pentru nativii Pești, fiindcă le scoate în cale noi oportunități sentimentale. Pe de altă parte, trigonul dintre Soare și Chiron are, de asemenea, efecte pozitive, pentru că îi ajută pe Pești să fie mai precauți și să se ferească de promisiuni amăgitoare.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.