Horoscop
Înapoi la

Ultimul pătrar trece în Leu. Zodiile se vindecă după despărțire

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ultimul pătrar este faza finală dinaintea lunii noi, iar această etapă de descreștere este asociată întotdeauna cu vindecarea, eliberarea și iertarea. La fel ca luna care scade treptat ca mărime, trebuie să fii gata să dai drumul lucrurilor din trecut și să lași viața să curgă. Te-ai blocat în suferința despărțirii, dar a venit momentul să te eliberezi. 

O practică excelentă în timpul acestei luni este să cureți lucrurile în jurul tău și în tine. Curăță-ți apartamentul, dulapul, prieteniile. Uită-te la orice nu-ți mai servește și scapă de el. Fii atentă la dezordinea emoțională și fizică inutilă acumulată în acest ciclu trecut și eliberează-te de ea.  

Trecerea ultimului pătrar în Leu amplifică toate aceste efecte benefice și te readuce la lumină.

femeie invingatoare

Berbecul are noi ambiții

Dacă s-a încheiat o relație, pentru Berbec este șansa unor ambiții noi, eliberată de greutatea emoțiilor distructive ce se acumulaseră între el și partener. Proiecte strălucitoare îi apar în cale, iar o dragoste promițătoare se ivește la orizont.

Taurul se ridică și merge mai departe

Pentru Taur, despărțirea a fost copleșitoare și multă vreme a crezut că nu se va mai reface niciodată. Dar influențele cosmice și timpul vindecă orice durere, iar zilele acestea Taurul simte un balsam în suflet, care risipește negura.

Gemenii sunt învingători

Pentru Gemeni, orice despărțire este o bătălie finală din care își propun să iasă învingători. Chiar dacă rănile lor încă nu s-au închis, Gemenii pășesc cu încredere spre viitor și nu se arată vulnerabili. Perioada care urmează le va aduce surprize dintre cele mai plăcute.

Racul lasă rațiunea să ia cuvântul

După o despărțire, Racul se scufundă, de obicei, în mlaștina emoțiilor negative. Dar puterea Lunii descrește și Racul simte că poate ieși, în sfârșit, la lumină. Pentru aceasta, rațiunea și judecata corectă îi sunt cei mai buni sfetnici.

Leul își învinge dușmanii interiori

Despărțirea lasă o stare de furie și neputință în inima Leului, iar aceștia sunt inamicii cu care trebuie să lupte, chiar și după ce relația s-a încheiat. Influența eliberatoare a ultimului pătrar estompează puterea acestor dușmani redutabili, așa că Leul simte că poate răsufla mai ușor și că vindecarea sa este aproape.

Fecioara rupe lanțurile trecutului

Multă vreme, Fecioara a fost chinuită de gânduri obsesive legate de o despărțire dureroasă. Dar efectul ultimului pătrar, asociat puterii Leului, îi conferă capacitatea de a se smulge din capcana trecutului. Fecioarele înțeleg că suferința a rămas doar în mintea lor și trebuie să o smulgă, ca pe o buruiană.

Balanța găsește o nouă iubire

Un proverb inspirat spune „Cui pe cui se scoate”. Este perfect valabil în cazul Balanței, care se vindecă de dragostea ce a rănit-o prin puterea iubirii prezente. Luna descrescătoare face să pălească cicatricele din suflet, iar pe noul teritoriu curățat prinde rădăcini o dragoste proaspătă.

Scorpionul se dedică unei misiuni vindecătoare

Pătrunderea ultimului pătrar în Leu îi revelează Scorpionului că se poate vindeca de despărțire, dedicând atenția sa unei noi pasiuni. O vreme, Scorpionii care au trecut prin rupturi sentimentale nu mai vor să audă de dragoste, dar singurătatea lor este creatoare. Încep proiecte noi, ajută oameni, fac voluntariat sau se dedică unui hobby, cert este că se eliberează de umbrele trecutului.

Săgetătorul își recapătă buna dispoziție

Deși este atât de vesel, Săgetătorul poate fi profund afectat de o despărțire. Sufletul său continuă să plângă, în spatele zâmbetului amabil și al replicilor cotidiene. Dar este o vreme pentru toate și se pare că vremea suferinței a luat sfârșit pentru Săgetător. Inima sa se încălzește și surâsul devine autentic, alături de prietenii cei mai apropiați și de familia care îl susține.

Capricornul pleacă într-o călătorie eliberatoare

Luna în ultimul pătrar îi dezvăluie Capricornului că se poate vindeca de suferință, depărtându-se efectiv de locul unde s-a întâmplat despărțirea. Iată de ce Capricornul ar putea alege să călătorească în această perioadă, punând distanță între sinele său profund și durerea pe care a încercat-o. Călătoria sa poate fi și pur spirituală, dar, cu siguranță, răbdarea și eforturile sale îl vor conduce pe Capricorn către vindecare.

femeie cu clepsidra

Vărsătorul alege să fie fericit

După o suferință cutremurătoare, Vărsătorul realizează că tot ceea ce s-a întâmplat este hotărât de roata karmică și semnifică o lecție de viață pentru sine. Despărțirea nu mai apare în lumina ei crudă, ci ca o etapă necesară de maturizare. Vărsătorul înțelege că merită să fie iubit și că fericirea poate fi o alegere.

Peștii îmbrățișează realitatea

Răniți de propriile iluzii, Peștii au respins din răsputeri realitatea, pentru că nu au putut acccepta dezamăgirea. Cu toate acestea, rațiunea și-a făcut loc în zbuciumul lor emoțional, arătându-le că se agățau de un simplu miraj. Ultimul pătrar trecând în Leu le dezvăluie că doar îmbrățișarea realității, cu toate cele bune și cele rele ale sale, poate să vindece sufletele.

Surse foto: Pixabay, iStock

Articolul urmator De ce îți ia prea mult să îți revii după o despărțire, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (74)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.