Horoscop
Înapoi la

Uranus retrograd în Taur din 28 august: zodiile vor sparge toate barierele și vor încerca să își urmeze calea, în ciuda obstacolelor întâlnite

Uranus retrograd în Taur din 28 august: zodiile vor sparge toate barierele și vor încerca să își urmeze calea, în ciuda obstacolelor întâlnite

Ramona Jurubita

Toate zodiile se tem de retrogradări, mai ales dacă au trecut prin situații neplăcute în timp ce una dintre planete călătorea în sens invers prin cosmos, mai ales dacă aceasta a fost Mercur. Despre mișcările celorlalte astre nu se vorbește la fel de mult, dar astăzi vei înțelege de ce și Uranus joacă un rol la fel de important.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Între 28 august 2023 și 26 ianuarie 2023, Planeta Inovației și Revoluției se va afla în retrogradare și va da peste cap viețile semnelor zodiacale. Este o perioadă lungă, dar poate fi și foarte frumoasă dacă reușim să extragem părțile frumoase din tot ce va urma! Provocările zilnice ne vor face mai puternici și, în mod sigur, ne vor ajuta să ne vindecăm de traumele trecutului.

Nu trebuie să îți fie teamă de astfel de evenimente astrale, indiferent de durata lor, căci toate vin la pachet și cu o mulțime de beneficii. Bineînțeles, nu poți evita părțile negative, dar tocmai acceptarea lor te va face mai tare și te va ajuta să te maturizezi.

Mișcarea lui Uranus are menirea de a aduce pe oricine pe calea cea bună, fiindcă oferă claritate, nu confuzie cum aduc alte planete ce merg în sens invers. Călătoria spre împlinirea destinului tău poate fi lungă și anevoioasă, dar vei ajunge mai ușor la destinație dacă îți pui încrederea în forța lui Uranus, care te va ajuta să spargi toate barierele ce îți stau în drum. Nimic nu te poate împiedica să îți vezi visul împlinit, mai ales dacă ești hotărât/ă să lupți până la capăt.

„Acesta este un moment în care puteți scăpa de limitele care v-au ținut pe loc. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă asculți vocea interioară. Uranus retrograd se află în Taur, care este condus de Venus (planeta iubirii), ceea ce înseamnă că veți simți cele mai multe schimbări în plan financiar și amoros.”, a explicat astrologa Dalila Salgueiro, potrivit My Imperfect Life.

Când o planetă se află în retrogradare, indiferent despre care dintre ele este vorba, zodiile simt nevoia să își evalueze alegerile, greșelile și planurile. Acesta este un moment bun pentru toți aceia care vor să facă schimbări majore. Și tu poți începe o nouă etapă, complet diferită, în care să nu mai existe niciun element care te-ar putea ține în loc. Nu-ți fie teamă să renunți la trecut și să te desprinzi de zona ta de confort!

Provocările din aceste luni îți vor deschide noi orizonturi și tu alegi spre care te îndrepți. Uranus îți va ghida pașii, dar nu va hotărî direcția în locul tău.

„Uranus încearcă să creeze o perspectivă mai amplă pentru noi, dar nu este o călătorie confortabilă până să ajungem la destinație. Vom deveni mai puternici și ne vom simți mai confortabil cu potențiala schimbare și potențialele surprize care vor apărea, pentru că acestea vor face întotdeauna parte din viața noastră.”, a spus astrologul Noush pentru publicația menționată anterior.

Ilustrație cu planeta Uranus pe timp de noapte

Neptun Retrograd provoacă dezamăgire și confuzie! Află ce zodii sunt afectate de energiile acestei mișcări astrale

Cum să profiți la maximum de perioada în care Uranus este retrograd

Tot astrologa Dalila Salgueiro a explicat ce avem de făcut pentru a îmbrățișa mai ușor neprevăzutul adus de Uranus.

„Trebuie să fii flexibil și să te lași dus de val - să fii deschis la explorarea de noi posibilități. Uranus retrograd în semnul fix Taur va fi o perioadă de transformare. Acesta va fi un moment în care te vei elibera de rutina obișnuită și vei îmbrățișa schimbările din viața ta. Vei observa că exista domenii în care nu îți merge bine în această perioadă și vei lucra pentru a schimba situația.”

Indiferent de semnul zodiacal sub care te-ai născut, va trebui să acorzi o mai mare atenție problemelor pe care le ai. Dacă te concentrezi asupra lor, vei reuși să faci anumite schimbări benefice și să rezolvi totul mult mai ușor. Meditația te-ar putea ajuta să înțelegi care sunt transformările de care ai nevoie.

La ce ar trebui să se aștepte fiecare semn zodiacal în timpul mișcării retrograde a lui Uranus

Berbec
Uranus îți va impune să te concentrezi asupra modului în care îți gestionezi banii. Vei afla cât de mult valorează veniturile obținute cu trudă și nu vei mai fi tentat/ă să arunci banii pe fereastră. De asemenea, vei face o listă de priorități și vei cumpăra doar ce ai nevoie.

Taur
Faci multe schimbări în aceste luni, pentru că vrei să îți îmbunătățești calitatea vieții și să îți găsești chemarea. A venit momentul să te concentrezi mai mult pe atingerea obiectivelor și să adopți noi obiceiuri și strategii, în vederea îndeplinirii tuturor visurilor.

Gemeni
Vei realiza că interacțiunile cu oamenii din jur nu îți aduc întotdeauna beneficii și că trebuie să te axezi pe legătura pe care o ai cu tine. Dacă știi ce vrei și cum poți obține ceea ce îți dorești, nimic nu te mai poate opri. Lasă-l pe Uranus să te ghideze!

Rac
S-ar putea să observi anumite schimbări în relațiile tale de prietenie și vei începe să te concentrezi pe calitate, în loc să țintești spre cantitate. Ține aproape de tine doar persoanele care îți arată în fiecare zi că merită un loc special în viața ta.

Leu
Uranus își va pune amprenta asupra carierei tale, făcându-te să mergi pe un nou drum plin de oportunități. Progresul se va vedea încă de la începutul retrogradării, doar că nu trebuie să te oprești din muncă dacă vezi că îți merge bine. Mergi tot înainte!

Fecioară
Există posibilitatea ca în această perioadă să ajungi să faci un lucru pe care ți-l doreai de multă vreme. Planeta inovației va avea un impact uriaș asupra creativității tale și te va ajuta să îți folosești imaginația în cele mai interesante moduri.

Balanță
Această mișcare astrală de durată îți va influența relațiile de orice natură, dar, în special, prieteniile. S-ar putea să ai parte și de câteva conflicte, dar acesta nu este un lucru rău, pentru că ai ocazia să vezi cum reacționezi în condiții de stres și să țintești spre temperare.

Scorpion
Tranzitul lui Uranus poate aduce mai multe suișuri și coborâșuri în viața ta amoroasă, dar trebuie să ai încredere în planurile Universului și să te gândești că totul va fi bine la final. Ai mai multă încredere în tine și străduiește-te să te adaptezi ușor în fața schimbărilor!

Săgetător
Retrogradarea acestei planete îți dă ocazia să îți analizezi rutina și să vezi ce obiceiuri ar trebui eliminate imediat. A venit timpul să te concentrezi pe reușită și să aspiri spre o viață productivă, în care totul iese așa cum îți dorești. Alegerile greșite nu te vor duce niciodată spre rezultatele vizate.

Capricorn
Vei experimenta o mulțime de schimbări în plan amoros, fiindcă Uranus știe care este domeniul în care ai nevoie de evoluție constantă. Relația ta de cuplu se poate îmbunătăți dacă îi propui partenerului/ei să căutați împreună o cale pentru depășirea obstacolelor. Nu este tocmai în regulă să luptați pe cont propriu, mai ales dacă aveți același scop.

Vărsător
Ai putea avea parte de câteva neplăceri în sânul familiei, fiindcă vei dori mai multă libertare și nu este exclus să simți că apropiații îți îngrădesc orizontul. Uranus te va învăța să le explici, în cuvinte frumoase, nevoile pe care le ai și să eviți conflictele, chiar dacă par iminente. Totul are o rezolvare.

Pești
Începând cu 28 august 2023, vei comunica mai mult și mai bine cu toți cei din jur, fapt ce îți va aduce beneficii multiple. Te vei simți mai atras/ă de activitățile din plan profesional și vei munci fără să te mai plângi, tocmai pentru că energiile cosmice te vor motiva extrem de tare.

Nu-i așa că și tu ai auzit numai povești negative despre perioadele în care o planetă se află în retrogradare? Ei bine, acum te vei convinge cât de benefice sunt astfel de momente pentru toate semnele de pe cercul zodiacal.

Când se vor afla planetele în retrogradare în 2023

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: MyimperfectlifeInstaastroCafeastrology

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce vor barbatii de la tine?
Incepe quiz
Ce vor barbatii de la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.