Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Venus în Berbec, în cuadratură cu Saturn în Capricorn: zodiile trec prin foc și sabie

Otilia Geavlete

Pe data de 3 martie, zodiile trebuie să se aștepte la evenimente provocatoare, care le vor marca decisiv viața și vor determina adevărate furtuni emoționale în sufletul lor.

Care este cauza acestor cutremure existențiale? Răspunsul este configurația astrală de la această dată, cu Venus în Berbec, în cuadratură cu Saturn în Capricorn.

Deși mohorâtul Saturn se simte în bine în semnul său de domiciliu, Capricornul, prezența lui Venus aflată în Berbec până pe 5 martie reușește să-l perturbe pe severul stăpân al Timpului. Zeița dragostei este plină de patimă și impulsivă când tranzitează Berbecul, iar momentul în care Venus se află în cuadratură cu Saturn devine o adevărată încercare pentru semnele zodiacale. 

inger foc

De la problemele mărunte, cotidiene, până la conflicte importante la locul de muncă sau cu partenerul, toate acestea îi vor face pe nativii diferitelor zodii să-și piardă echilibrul interior și să păstreze pentru totdeauna în memorie ziua de 3 martie a acestui an.

Berbec

Ți s-a umplut paharul și te-ai hotărât să pui piciorul în prag și să dai un ultimatum șefilor legat de condițiile de muncă. Dacă vei acționa impulsiv, acțiunile tale s-ar putea solda cu un conflict greu de depășit sau chiar cu demisia. Venus se află în semnul tău, de aceea îți controlezi cu greu impulsurile și iei decizii pripite. Și, cum un necaz nu vine niciodată singur, starea de tensiune pe care o creezi în jurul tău ți-ar putea afecta și relația cu partenerul.

Taur

Pe 3 martie s-ar putea să primești o veste care te va șoca legată de o anumită afacere, colaborare sau tranzacție care se află în curs. Este posibil ca o investiție pe care ai făcut-o să fie afectată sau să apară amânări în realizarea unor planuri legate de locuință. Poate că vei avea nevoie de niște împrumuturi urgente, așa că astrele îți recomandă să te gândești deja la cine te-ar putea ajuta, pentru a nu rămâne descoperită.

Gemeni

Ai grijă la sănătate, pentru că stresul și sistemul imunitar fragil te-ar putea expune unui risc crescut de a dezvolta o afecțiune destul de serioasă. Chiar dacă se va rezolva până la urmă, te-ar putea obliga la o stare de izolare pentru o perioadă lungă, ceea ce îți va afecta viața profesională. Dacă ai deja unele temeri, grăbește-te să-ți faci niște analize, pentru a te elibera de o stare de tensiune care nu este benefică pentru organismul tău.

Rac

Ești într-un conflict cu persoana iubită? Cuadratura dintre Venus în Berbec și Pluto în Capricorn este o perioadă foarte sensibilă pentru tine, când pot interveni chiar și despărțiri în cazul unor cupluri. Ferește-te să provoci o ceartă pe data de 3 martie, pentru că s-ar putea sfârși într-o manieră neașteptată. Dacă nu vrei să fii rănită, tratează lucrurile cu calm și încearcă să fii tu vocea rațională care aduce relația pe un făgaș normal.

Leu

Dacă aștepți o veste legată de un interviu sau un parteneriat, ziua de 3 martie ți-ar putea aduce o surpriză neplăcută. Venus este într-un semn de foc, ca și tine, ceea ce ar fi favorabil, dacă nu s-ar afla în cuadratură cu înghețatul Saturn. Din păcate, acest eveniment astral va provoca întârzieri în planurile și proiectele tuturor zodiilor și nici tu nu vei fi scutită. Încearcă să accepți lucrurile pe care nu le poți schimba și să te concentrezi pe punctele în care poți interveni pentru a repara situația.

Fecioară

Pe 3 martie s-ar putea să fii dezamăgită în dragoste, dacă ți-ai făcut speranțe și planuri romantice legate de o anumită persoană - fie vei afla că respectivul nu este interesat de tine, fie că are o altă legătură și dorește, cel mult, o aventură pasageră. Poate că vei suferi, dar va fi un bun prilej pentru a înțelege că trebuie să-ți protejezi inima de cuceritorii fără scrupule.

oras arde

Balanță

Venus este protectoarea ta, dar, când se află în Berbec, te simți, de obicei, confuză și nehotărâtă în acțiunile tale. Cuadratura cu Saturn în Capricorn adaugă anxietate și iritare stării tale, de aceea relațiile cu cei din jur ar putea fi afectate. Ai grijă mai ales la o relație de prietenie, care s-ar putea termina brusc pe data de 3 martie, din cauza unor cuvinte necugetate din partea ta. Dacă te simți copleșită, ia-ți mai bine un timp de răgaz și anunță-i pe cei apropiați că trebuie să te refaci, înainte de a vă întâlni din nou față în față.

Scorpion

Indiferent ce proiecte ai, ar fi bine să eviți data de 3 martie, mai ales dacă este vorba de un nou job sau de o nouă relație romantică. Venus în cuadratură cu Saturn îți va pune piedici serioase, dacă inițiezi o afacere sau un anumit proiect la această dată. Sfatul astrelor este să consideri ziua de 3 martie o ocazie oportună pentru meditație și contemplare, mai degrabă decât pentru acțiune, în special în aria financiară.

Săgetător

Planurile tale ar putea fi date peste cap pe data de 3 martie, când astrele te sfătuiesc să fii atentă la pierderi și accidente. Ai grijă de bunurile tale, pentru că Venus în cuadratură cu Saturn te va face să intri în situații dificile. Dacă ești într-un litigiu cu cineva, s-ar putea să primești o veste îngrijorătoare pe 3 martie, dar nu te teme, pentru că lucrurile se vor redresa în zilele care urmează.

Capricorn

Un proiect important pentru tine s-ar putea să fie anulat și vei primi vestea chiar pe data de 3 martie. Saturn este protectorul tău, dar, în cuadratură cu Venus în Berbec, poate aduce întârzieri serioase în acțiunile tale. Fii perseverentă și nu te lăsa afectată de aceste amânări, pentru că, odată ce va scăpa de constrângerea acestei cuadraturi, Saturn te va sprijini din nou să-ți atingi scopurile.

Vărsător

Anumite probleme familiale te vor ține în șah la începutul lunii martie, iar data de 3 martie va reprezenta apogeul lor. Saturn îți întinde capcane, iar Venus te face să iei hotărâri fără să gândești, așa că finanțele familiei ar putea fi afectate. Dacă ești proaspăt intrată într-o relație, ai grijă la pretențiile pe care i le impui iubitului tău. Încă nu îl cunoști prea bine și s-ar putea să nu fie așa de tolerant precum crezi.

inger incendiu

Pești

Ziua de 3 martie ar trebui să-ți aducă bucurie, pentru că este printre cele mai semnificative din punct de vedere numerologic pentru zodia ta. Din păcate, cuadratura dintre Venus în Berbec și Saturn în Capricorn te face irascibilă și lipsită de măsură, iar cei din jur vor fi surprinși de reacțiile tale exagerate. Dacă vrei să treci cu bine peste această zi, încearcă să te ferești de aglomerație, de interacțiunea cu multe persoane și să cultivi calmul, ori de câte ori se anunță o situație tensionată.

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Luni, 19 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!