Horoscop
Înapoi la

Venus intră în Berbec. 3 zodii își declară dragostea

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dragostea este cu siguranță una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm la un moment dat. Aceasta ne poate lăsa uneori cu inima frântă sau ne poate ridica pe cele mai înalte culmi ale fericirii. Oricine și dorește să fie iubit și apreciat, tocmai de aceea ne simțim împliniți doar atunci când suntem într-o relație în care aceste sentimente sunt împărtășite.

Venus este planeta iubirii, iar intrarea în curajosul Berbec ne va face mult mai îndrăzneți. Acum vom prelua inițiativa și îi vom spune persoanei dragi tot ce simțim pentru aceasta. Deși toate zodiile vor cunoaște o îmbunătățire considerabilă a vieții de cuplu, există 3 semne zodiacale ce își vor recunoaște sentimentele pe care le-au ținut ascunse mult timp.

cuplu

Iată care sunt cele 3 zodii ce își vor declara dragostea!

Venus în Berbec va ajuta aceste 3 zodii să fie mai directe și chiar să preia inițiativa unei situații romantice. Dacă până acum nu ar fi îndrăznit să ridice privirea asupra persoanei față de care au sentimente, cu această ocazie toate cărțile vor fi date pe față. Planeta dragostei în impulsivul Berbec nu va transforma aceste zodii în niște păpuși controlate, ci doar le va da curajul și îndrăzneala necesară preluării inițiativei.

Berbec

Intrarea planetei Venus în zodia ta te va face să acorzi mai multă atenție vieții personale. Ai fost ocupat cu noile proiecte la care lucrezi, iar acest lucru te-a orbit. Nu ți-ai dat seama că ai în fața ta persoana cu care vrei să îți petreci restul vieții. Vestea bună este că timpul nu este pierdut. Acea persoană specială simte la fel, însă așteaptă ca tu să faci primul pas. Pune-ți în practică abilitățile de cuceritor și invit-o în oraș. Vei avea ocazia perfectă pentru a-i spune tot ce simți.

cerere in casatorie

Rac

Persoana dragă ți-a furat inima de prima dată de când ai văzut-o. Deși ai stat mult timp în jurul ei ca prieten, tu știi că lucrurile sunt mult mai profunde. Sentimentele de iubire au început să încolțească adânc în sufletul tău, iar fluturașii zboară frenetic în stomac de fiecare dat[ când o vezi. Acest eveniment te va face să realizezi că acum este cel mai bun moment să acționezi. O altă persoană a început să îi facă avansuri persoanei iubite și știi că dacă nu acționezi acum, este foarte probabil să pierzi bătălia. Nu mai sta pe gânduri și îndrăznește!

Fecioară

Lumea ar spune că este vorba de timiditate în cazul tău, însă lucrurile stau complet diferit. Ești o persoană foarte calculată și nu vei afirma un lucru până nu vei fi 110% convins de veridicitatea acestuia. Așa se întâmplă și în viața personală. Totuși, Venus în Berbec te va face să realizezi că sentimentele pe care le ai sunt reale și că declararea acestui fapt te va face să te simți mult mai bine. Nu ar trebui să mai analizezi această situație, deoarece lucrurile sunt foarte clare. Spune-i persoanei dragi cât de mult o iubești și lasă restul să vină de la sine.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.