Horoscop
Înapoi la

Zilele puternice din punct de vedere energetic din august 2022

Ramona Jurubita

Iată-ne ajunși în august 2022, o lună promițătoare, în care toate planurile noastre încep să prindă contur. Astăzi vin la tine cu o veste bună, menită să te liniștească și să îți arate că minunile există. În această lună vei avea parte de șapte zile pline de putere, ceea ce înseamnă că viața ta ar putea să se schimbe în bine.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Zilele puternice din punct de vedere energetic sunt, de fapt, cele încărcate de vibrațiile evenimentelor astrale care au loc în data respectivă. Trebuie neapărat să știi că ele aduc energie pozitivă în viața unei persoane. În aceste zile speciale din august, toate acțiunile vor fi urmate de rezultate importante. Dar nu trebuie să uităm nici de legea atracției. Acesta poate acționa pentru a elimina necazurile și problemele care apar în viața personală.

Planetele guvernante joacă și ele un rol cheie în perioada următoare, fiindcă ele te vor ghida până reușești să depășești unele dificultăți. Aceste zile favorabile te ajută să-ți planifici afacerile, dar și să îți îmbunătățești relațiile sociale. Ai grijă totuși să nu uiți că nu există lumină fără întuneric. Alte date din calendar pot fi încărcate de energii negative, așa că este bine să te ferești de probleme. Stai focusat/ă pe obiectivele tale și ignoră orice provocare.

Iată care sunt cele mai bune zile pe care le vei avea în august 2022:

4 august

4 august

Acesta este un moment bun pentru muncă. Ai grijă să nu ratezi șansa care va apărea în mijlocul zilei și datorită căreia ai putea găsi sensul vieții. Odată cu ivirea acestui eveniment deosebit, îți va crește motivația sau vei dobândi noi cunoștințe. Planeta Mercur îi va conferi elocvență și deschidere față de oameni.

8 august

8 august

Această dată este considerată specială, fiind strâns legată de bunurile materiale. Planeta Mercur este foarte puternică din punct de vedere energetic. Ce înseamnă asta? Ar fi un moment bun pentru a începe o nouă viață și pentru a-ți găsi un nou loc de muncă.

Citește și: Horoscopul dragostei, august 2022: această lună stă sub semnul iubirii infinite

9 august

9 august

Armonia între oameni va fi cadoul pe care această zi îl va împrăștia în Univers. Vei petrece timp de calitate în compania celor dragi, iar rezultatele acțiunilor săvârșite în echipă se vor ridica la standarde neașteptate. Astrologii spun că planeta Pluto este responsabilă pentru fructificarea fiecărei șanse ivite pe 9 august, atât în plan profesional, cât și personal.

13 august

13 august

În această perioadă, situația în care te afli atinge un echilibru. Trebuie doar să acorzi o mai mare atenție sănătății tale, astfel încât să nu lași nimic să te doboare. Într-o asemenea zi importantă ai ocazia să scapi de obiceiurile proaste și să faci mai multe planuri de viitor. Perseidele te vor ajuta să depășești cele mai periculoase încercări.

Surse foto: iStock, PixabayPixabay

Surse articol: CluberPhotopillsSeasky

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.