Horoscop
Înapoi la

Zilele puternice din punct de vedere energetic din august 2022

Zilele puternice din punct de vedere energetic din august 2022
Ramona Jurubita

Iată-ne ajunși în august 2022, o lună promițătoare, în care toate planurile noastre încep să prindă contur. Astăzi vin la tine cu o veste bună, menită să te liniștească și să îți arate că minunile există. În această lună vei avea parte de șapte zile pline de putere, ceea ce înseamnă că viața ta ar putea să se schimbe în bine.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Zilele puternice din punct de vedere energetic sunt, de fapt, cele încărcate de vibrațiile evenimentelor astrale care au loc în data respectivă. Trebuie neapărat să știi că ele aduc energie pozitivă în viața unei persoane. În aceste zile speciale din august, toate acțiunile vor fi urmate de rezultate importante. Dar nu trebuie să uităm nici de legea atracției. Acesta poate acționa pentru a elimina necazurile și problemele care apar în viața personală.

Planetele guvernante joacă și ele un rol cheie în perioada următoare, fiindcă ele te vor ghida până reușești să depășești unele dificultăți. Aceste zile favorabile te ajută să-ți planifici afacerile, dar și să îți îmbunătățești relațiile sociale. Ai grijă totuși să nu uiți că nu există lumină fără întuneric. Alte date din calendar pot fi încărcate de energii negative, așa că este bine să te ferești de probleme. Stai focusat/ă pe obiectivele tale și ignoră orice provocare.

Iată care sunt cele mai bune zile pe care le vei avea în august 2022:

4 august Vezi galeria foto » 8 august 9 august

Surse foto: iStock, PixabayPixabay

Surse articol: CluberPhotopillsSeasky

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Esti dominata sau domini intr-o relatie?
Incepe quiz
Esti dominata sau domini intr-o relatie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.