Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Zodia Vărsător: personalitate, trăsături de caracter și comportament

Redactor Raluca Margean

Vărsătorul este plin de originalitate și creativitate, este rebelul fără cauză, dar și prietenul tău cel mai bun din copilărie. Este altruist, îi plac discuțiile inteligente și are idealuri mărețe. Află în continuare ce alte trăsături puternice de caracter are o persoană din zodia Vărsător, cât de bine este să ai un astfel de partener, cum te iubește și cum îl poți seduce!   

Zodia Varsător: perioada și caracteristici generale 

Perioada anului: 20 ianuarie – 18 februarie

Elementul zodiei: Aer

Planeta guvernatoare: Uranus

Simbolul zodiei: apă care curge

Ziua norocoasă: Miercuri, Sâmbătă

Numere norocoase: 2,5,7

Culori care îi energizează: Albastru

Pietre prețioase norocoase: granat, ametist

Perioada din zi caracteristică: dimineața

Anotimp preferat: toamna

Persoane celebre Săgetător: Jennifer Aniston, Paris Hilton, John Travolta, Dan Puric

Personalitatea și trăsăturile de caracter ale Vărsătorului

zodia vărsător-oameni care se ajută

Vărsătorul este amabil, prietenos și generos, dar de cele mai multe ori alege să păstreze o anumită distanță emoțională. Sunt preocupați de cauzele umanitare și vor să aibă grijă de bunăstarea altora și a societății în ansamblu. Nu se sfiesc să lupte cu structurile puterii ca să-și apere crezul și conduc deseori campanii împotriva opresiunii.

Calități:

 • inteligenți - au o inteligență creativă, sunt plini de originalitate și mereu dornici de cunoaștere și învățare 
 • altruiști - sunt mereu dispuși să ajute pe cineva și au tot timpul un cuvânt de încurajare sau un lucru bun de spus cuiva 
 • idealiști - sunt preocupați de cauze umanitare și luptă până-n pânzele albe pentru crezul lor
 • prietenoși și sociabili - își fac cu ușurință prieteni, pentru au o personalitate plăcută, sunt generoși și empatici
 • reformiști - cred că omenirea are nevoie de schimbări drastice și revoluționare, că tot ce este vechi trebuie lăsat în urmă 
 • energici - au o energie debordantă, dar bine dozată 

Defecte:

 • rebeli fără cauză - își doresc să fie mereu în centrul atenției și sunt în stare să facă lucruri bizare pentru a o obține
 • detașați emoțional și impersonali -chiar dacă sunt foarte prietenoșu, nu se atașează foarte ușor și păstrează deseori distanța
 • împrăștiați iresponsabili - sunt fire creative artistice și tind să fie cu capul în nori

Zodia Vărsător femeie

zodia vărsător-femeie care râde

 • nonconformistă, femeia Vărsător te va surprinde de fiecare dată cu ideile și originalitatea sa
 • este independentă, nu suportă să i se spune ce să facă și nu-i place să o corectezi dacă greșește
 • foarte sociabilă, este prietenă cu toată lumea, ceea ce ar putea stârni gelozie din partea partenerului
 • nu se îndrăgostește ușor, analizează și se gândește mult până își alege partenerul
 • îi place să se distreze și să se joace în relațiile sale, astfel că nu te plictisești niciodată alături de ea
 • își iubește spațiul personal și când vrea s-o lași în pace, fă așa cum îți cere, altfel va stârni furtuni pe care nu le poți opri
 • este rebelă, îi plac experiențele noi și va veni mereu cu idei originale de cum să vă petereceți timpul împreună
 • este irațională, deșteaptă, fără inibiții, sălbatică sau cuminte când vrea ea, așadar va fi o amantă bună pe care o vei iubi nespus
 • este lipsită de prejudecăți și luptă de la egal la egal cu orice bărbat 

Citește și: 10 lucruri pe care femeia Vărsător le urăște

Zodia Vărsător bărbat

 • este prietenul tău cel mai bun, te ascultă și te sfătuiește fără să aibă interese ascunse, pentru că dragostea lui pentru oameni este nemărginită
 • îi plac discuțiile elevate și dezbaterile despre inegalitate de gen
 • este plin de energie, inteligent și așteaptă același lucru din partea celorlați
 • este atras de femeile misterioase pentru că îl stimulează dezlegarea enigmelor
 • nu se grăbește să se căsătorească de tânăr pentru că îi place independența, are atâtea lucruri de făcut și de apărat pentru omenire, încât nu are timp să se îndrăgostească de o singură persoană
 • îi este greu să-și arate afecțiunea și nu-şi niciodataă dezvăluie adevăratele sentimente, dar se pricepe de minune să ți le descopere pe ale tale
 • este imprevizibil, nu-i place să fie neglijat și este capabil de acțiuni surpinzătoare dacă se simte exploatat

Citește și: Totul despre bărbatul Vărsător: cum se comportă când este îndrăgostit și ce viață îl așteaptă

Zodia Vărsător în dragoste și sex

zodia vărsător-cuplu de îndrăgostiți pe plajă

Persoanele din zodia Vărsător sunt parteneri foarte buni, din moment ce s-au hotărât să intre într-o relație. Nu te va plictisi cu scene de gelozie și îți va acorda libertate, însă va cere și el la schimb același lucru. Va folosi toate tertipurile ca să nu se căsătorească cu tine prea curând, pentru că cel mai mult el își dorește de la tine o frumoasă relație de prietenie. Totuși, când într-un final se căsătoresc, sunt loiali și empatici. 

Își dorește un partener inteligent, cu care să aibă ce discuta, să fie original, inventiv şi plin de viaţă exact așa cum este el. Îi place să analizeze, să înțeleagă și să descopere cauza mistelor, așadar dacă vrei să seduci un nativ din această zodie, va trebui să fii misterios și să-i trezești interesul cu personalitatea ta enigmatică.

Sexul, deși îl interesează, nu îl obsedează și din această cauză vor fi extrem de rare ocaziile când un Vărsător calcă strâmb. Este direct, știe exact ce vrea în pat și are foarte multe idei de pus în practică.

Zodia Vărsător: carieră și bani

Extrem de inteligent și cu capacitatea de a-și construi relații, Vărsătorul tinde să aibă mare succes în carieră. Este un om de echipă, însă poate lucra foarte bine și singur. Acest semn zodiacal se descurcă foarte bine în locuri de muncă cu natură umanitară sau unde își pot folosi marea empatie pentru a-i ajuta pe ceilalți. Poate fi un lider bun, pentru că este carismatic și prietenos, însă îi este greu să îi disciplineze pe ceilalți atunci când lucrurile merg prost pentru că nu vor să-și strice prieteniile. 

Vărsătorul este creativ, are talent artistic, dar poate excela și în domenii precum comunicare și vânzări. Este un profesor și un mentor excelent, știe să îndrume, să sfătuiască și să transmită bine un mesaj. În ceea ce privește banii, aceștia nu reprezintă scopul vieții sale, dar se bucură atunci când îi are. Natura lui generoasă îl face să împartă în stânga și-n dreapta, uneori mai mult decât este necesar. 

Zodia Vărsător compatibilitate

Se înțelege perfect cu: Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetător.

Se înțelege destul de bine cu: Leu, Vărsător.

Îi acceptă câteodată pe cei din: Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti.

Nu vrea să audă de: Taur, Scorpion. 

Vărsător- Berbec: Sunt amândoi independenți, își înțeleg reciproc nevoia de libertate și-și respectă spațiul personal. Există șanse mari să rămână pentru totdeauna împreună, într-o relație constructivă.

Vărsător- Taur: Nu se înțeleg și nu formează o relație compatibilă. Vărsătorul este independent, iar Taurul vrea stabilitate și nu înțelege episoadele de evadare Vǎrsǎtorului. De asemenea, Taurul este foarte realist, cu picioarele pe pământ și nu se împacă deloc cu împrăștierea Vărsătorului și nu-i plac discuțiile abstracte ale acestuia.

Vărsător- Gemeni: Sunt amândoi inteligenți și au o relație cerebrală. Comunicarea este esențială pentru ei și pot funcționa foarte bine împreună.

Vărsător- Rac: Nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă. Vărsătorul vrea schimbare, noutate, experiențe, Racul vrea stabilitate. În plus, Vărsătorul este detașat emoțional, pe când Racul este plin de sensibilitate.

Vărsător- Leul: Vărsătorul este onest, Leul este nobil și generos. Nu sunt cuplul perfect, dar dacă știu să-și rezolve diferențele, pot funcționa. Probleme apar când Leul are nevoie de prea multă atenție, s-ar putea ca Vărsătorul să se simtă sufocat.

Vărsător- Fecioara: Amândouă sunt personalităţi puternice și pot da dovadă de egoism. Fiecare vrea să domine, așadar relația este sub semnul întrebării, dacă nu știu să-și rezolve problemele.  

Vărsător – Balanță: Aceasta este o combinație care poate realiza lucruri extraordinare. Amândoi vor să depășească limitele sociale și îi interesează armonia în cuplu. 

Vărsător- Scorpion: De obicei aceștia au o relație tensionată. Scorpion vrea să controleze, iar Vărsătorul nu suportă acest lucru.  

Vărsător- Săgetător: Ambii sunt independenți, le place să călătorească, să descopere și exploreze și pot realiza lucruri excelente împreună.

Vărsător- Capricorn:  Capricornul este conservator, iar Vărsătorul este nonconformist, dar amândoi sunt ambițioși și atunci când își pun ceva în cap,reușesc.

Vărsător- Vărsător: Cei doi trăiesc în lumea lor ideală, însă se înțeleg de minune. Trebuie să aibă încredere unul în celălalt ca relația să funcționeze pentru că amândoi sunt aventurieri și independenți.

Vărsător- Pești: Aceasta este o relație care poate merge dacă se depune efort. Problema este că Peștii sunt dispuși la acest efort, pe când Vărsătorii se plictisesc de asta și s-ar putea să se îndepărteze.

Un Vărsător este plin de surprize, îi place viața, iubește oamenii și vrea să trăiască o aventură. Independenți până la exagerare, un nativ din zodia Vărsător nu se va lega prea ușor de cineva, dar când o face, este pentru totdeauna. Dacă ai un partener de viață din acest semn zodiacal, ai un prieten și un confident cum rar întâlnești. Ține de el și bucură-te de viața frumoasă și aventuroasă pe care acesta ți-o oferă. 

Citește și: 10 motive pentru care să iubești zodia Vărsător

 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta