Horoscop
Înapoi la

Astrologie Varsator

Varsator

Zodia de aer a Vărsătorului este guvernată de planeta Uranus, planeta rebeliunii. Datorită influenței acesteia, Vărsătorul este caracterizat de o minte deschisă și de o viziune unică asupra lumii, fiind adesea desprins de tot ceea ce înseamnă convențional sau tradițional. Vărsătorul caută răspunsuri mereu și are nevoie de o mare libertate, atât fizică, cât și în gândire, fiind ca o pasăre care își poate lua zborul oricând. Este un semn care nu simte nevoia de afecțiune la fel de mult ca altele din zodiac și are preocupări pe care le consideră superioare iubirii: de exemplu, activism sau acțiuni de caritate. Una dintre marile calități ale Vărsătorului este că nu poartă măști niciodată si nu poate fi decât el însuși. Nu acceptă cu ușurință normele sociale, iar influența lui Uranus îl conduce către acte de rebeliune, uneori periculoase pentru propria sa viață. Deși la prima vedere Vărsătorii sunt foarte prietenoși, se știe că ei își pot schimba cu ușurință părerile și de aceea sunt considerați a fi destul de instabili.

Zile norocoase: sâmbătă

Piatra norocoasă: ametist și opal

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Există trei semne cu care Vărsătorul este compatibil din toate punctele de vedere (comunicare, sex, valori și dorințe): Gemenii, Balanța și Săgetătorul. Primele două sunt tot semne de aer, ceea ce înseamnă că îi pot înțelege și aprecia nevoia de libertate, iar Săgetătorul îi oferă exact doza de pasiune de care are nevoie Vărsătorul, care de obicei este o persoană detașată și rece.

Cea mai mare incompatibilitate există între Vărsător și Taur, aceste semne fiind diametral opuse din punct de vedere al personalității: primul este libertin, activ, aventurier, al doilea este conservator, leneș și lipsit de spirit de aventură. O altă pereche sortită eșecului este între Vărsător și Rac, acesta din urmă fiind mult prea sensibil pentru a putea fi suportat de adesea nepăsătorul Vărsător, care detestă tendința de victimizare a zodiei de apă.

Calități: sinceritate, minte deschisă, adaptabilitate, inventivitate, gândire filozofică, atitudine progresistă, inteligență, interese foarte variate.

Defecte: naivitate, extremism, instabilitate, imprevizibilitate, detașare, răceală, încăpățânare, inconsecvență.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.