Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Zodii care își pierd capul în dragoste

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dragostea este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care Dumnezeu le-a lăsat omenirii. Suntem niște ființe care avem nevoie de companie, și din această cauză facem orice pentru a ne găsi jumătatea. Împlinirea emoțională are consecințe nu doar asupra sănătății noastre fizice, ci și asupra celei mentale. Doar alături de o ființă iubită ne simțim împliniți și fericiți.

Atunci când ne îndrăgostim, tindem să fim cu capul în nori și euforici. Acest lucru se întâmplă și în cazul zodiilor. Deși majoritatea reușesc să își controleze fluturașii din stomac, există unii nativi care pur și simplu își pierd capul. Devin atât de obsedați de perechea lor, încât uită chiar și de propria persoană. Se dedică total celui drag și sunt în stare să facă orice pentru jumătatea lor.

cuplu

Iată care sunt zodiile care își pierd capul în dragoste!

Rac

Ești o romantică incurabilă, iar acest lucru te face să îți dedici întreagă existență găsirii perechii alături de care să îți petreci tot restul vieții. Îți dorești să ai o familie frumoasă și unită, și tocmai de aceea ai o grijă deosebită la primele întâlniri. Totuși cu cât ajungi să cunoști mai bine bărbatul de lângă tine, cu atât mai tare te îndrăgostești. Pentru tine nimeni altcineva nu mai contează în afară de iubitul tău, și tocmai acest lucru te plasează în rândul zodiilor care își pierd capul în dragoste. Nu uita că și prietenii sunt importanți și că este bine să păstrezi legătura cu aceștia chiar și atunci când te afli într-o relație.

Balanță

Echilibrul este extrem de important pentru tine, iar acest lucru poate fi realizat doar într-o relație. Ai nevoie de cineva care să fie alături de tine la bine și la greu și cu care să faci tot ce îți trece prin cap. Ești extrem de loială și o parteneră model, însă puțini știu de partea ta ascunsă. Atunci când sentimentele sunt puternice, devii posesivă și geloasă. Aceste stări te fac să îți pierzi capul și să devii paranoică. Începi să faci verificări pe cont propriu și să pui la îndoială fidelitatea partenerului tău. Nu uita că totul este în capul tău, și că astfel de episoade te pot îndepărta de cel drag.

femeie trista care sta pe pat

Săgetător

Îți place să ai mereu pe cineva alături, deoarece doar în acest mod poți simți că trăiești. Pentru tine este foarte important să îți găsești împlinirea alături de un bărbat, pentru că ești un suflet care are nevoie permanentă de cineva apropiat. Totuși această căutare permanentă a partenerului perfect te face să îți pierzi capul. Nu orice bărbat te merită, iar acest lucru îl vei afla prin multe episoade dureroase. Majoritatea relațiilor tale se vor termina urât. Vei simți pe propria piele de ce nu este bine să te aventurezi în orice relație care ți se ivește în cale. Încearcă să îți asculți mai mult inima și intuiția atunci când îți alegi jumătatea, dar și creierul. Doar cel care va face orice pentru a rămâne cu tine te va merita.

Pești

Ești tot ce își poate dori un soț, iar acest lucru poate fi destul de înspăimântător pentru cei care nu sunt siguri dacă vor să își petreacă restul vieții cu tine sau nu. Vrei să faci tot ce îți stă în putință pentru ca relația să funcționeze, iar acest lucru te determină să acționezi fără să te gândești la consecințe. Îți pierzi repede capul în dragoste, iar acest lucru are consecințe directe asupra sănătății tale. La sfârșit de zi ești extenuată, cu o mie de probleme care te macină pe interior. Încearcă să o lași mai ușor, deoarece sacrificiile trebuie să vină și din partea lui, nu doar din partea ta.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta