Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Zodii care nu suferă niciodată în dragoste

Ionelia Olteanu

Provocările și tristețea sunt lucruri cu care orice persoană trebuie să se confrunte în această viață, dar modul în care se reacționează la ele diferă de la unii la alții. Atunci când se întrezărește o dezamăgire, totul pare să meargă prost. Dacă mulți dintre cei care au parte de astfel de experiențe se lasă doborâți, există și cazuri în care își revin cu succes.

Suferințele care apar din dragoste sunt printre cele mai greu de suportat, dar peste care se poate trece la fel de ușor pentru că reprezintă, de fapt, lecții de viață. În timp ce unele zodii se consumă foarte mult și nu pot să își revină, altele reușesc să se detașeze total și să uite de ceea ce le-a provocat durerea.

femeie fericita

Uite zodiile care nu suferă niciodată în dragoste!

Gemeni

Printre cele mai puternice semne zodiacale se află nativul Gemeni. Doar situațiile excepționale îl doboară, iar asta se va vedea pe fața lui la un moment dat. În rest, atitudinea pe care o adoptă este de învingător, mereu dornic să lupte pentru ceea ce își dorește. Nu îi place să se plângă de problemele pe care le are și nici să facă din orice lucru o tragedie.

În ceea ce privește viața amoroasă, Geamănul a trecut prin foarte multe dezamăgiri din cauza poveștilor de dragoste eșuate. A ieșit întotdeauna cu fruntea sus pentru că a avut relații frumoase, pe care nu le regretă. Îi este destul de ușor să treacă peste o despărțire, lucru care îl întărește din ce în ce mai mult. Știe că suferința nu este pentru el, tocmai de aceea face parte din categoria zodiilor care nu se consumă.

Balanță

Nativul Balanță caută perfecțiunea pe toate planurile și vrea să fie un exemplu pentru cei din jur. Este conștient că, pentru a reuși acest lucru, nu trebuie să își arate slăbiciunea și nici suferința, în cazul în care aceasta chiar există. El vede necazul doar ca pe o sarcină care trebuie rezolvată, tocmai de aceea îi este ușor să se detașeze de motivul care îl perturbă.

Dragoste reprezintă unul dintre lucrurile pe care Balanța le poate gestiona cu toată puterea de caracter pe care o are. Cu toate că despărțirile nu se numără printre episoadele ei preferate, ajunge să le depășească și să se convingă de faptul că merită ceva mai bun. Știe că nu ajunge nicăieri cu suferința, tocmai de aceea o lasă în urmă fără regrete.

fata care se relaxeaza

Scorpion

Printre zodiile care nu suferă niciodată din dragoste se numără și Scorpionul. Celor din jur le va fi foarte greu să își dea seama dacă trece printr-un episod trist. Nu se lasă doborât de probleme și preferă să păstreze pentru el propriile frământări. Singurii care au ocazia de a le înțelege adevăratele sentimente sunt prietenii foarte apropiați, puțini la număr. Perseverența și hotărârea îl ajută să fie echilibrat și să concentreze pe lucrurile care îl interesează.

Problemele din dragoste reprezintă un lucru minor pentru Scorpion, astfel că se mobilizează să treacă peste o despărțire, oricât de frumoasă ar fi fost relația din care iese. Vrea să găsească persoana potrivită și să nu mai experimenteze situații neplăcute.

Aceste trei zodii se dovedesc a fi foarte puternice și nu le place să sufere din dragoste. Sunt conștiente de faptul că durerea nu îi va duce nicăieri și că nu fac decât să se consume inutil.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 15 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!