Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Zodii care te duc pe culmile disperării

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Viața fără prieteni ar fi extrem de plictisitoare. Omul este o ființă socială ce se simte în largul său doar în cadrul unui colectiv. Totuși prietenia nu aduce doar fericire individului, ci și tristețe sau dezamăgire.

Cu toții avem prieteni care uneori pur și simplu ne scot din sărite. Oricât i-am iubi și respecta, nu putem să nu ne enervăm atunci când fac glume în cele mai nepotrivite momente sau când nu ne ascultă dacă vrem să le împărtășim gândurile noastre. Episoadele vesele și simțul umorului sunt importante în orice tip de relație, însă sunt anumite situații când este bine să adoptăm o atitudine corectă și serioasă.

În zodiac, există mai multe semne care, de cele mai multe ori, pur și simplu te aduc pe culmile disperării. Sunt neserioase, nu se țin de cuvânt și te fac să te îți pierzi cumpătul, creând cele mai neobișnuite situații. Ai crede că sunt prieteni de nădejde, în care poți avea încredere, însă ai neplăcuta surpriză de a constata că nu te mai poți baza pe ei. Sunt firi posesive, care fac orice pentru a-și atinge scopul.

prietene care se cearta

Iată care sunt zodiile care te duc pe culmile disperării

Berbec

Berbecul este una dintre cele mai serioase zodii, mereu pregătit să te ajute și să acționeze. Totuși, atunci când este vorba de munca în echipă, vei vedea că ți-e imposibil să te înțelegi cu acest nativ. Este încăpățânat și posesiv și îi place să urmeze propriul plan. Nu va da doi bani pe părerea ta și va continua să facă totul așa cum știe el mai bine. Acest lucru îl face să fie un lider desăvârșit, însă un coleg teribil. Toate persoanele cu care va lucra vor fi aduse în pragul disperării, iar acesta va rămâne singur să se descurce în majoritatea cazurilor.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt opusul celor din Berbec. Aceștia nu pot face nimic de unii singuri și le place să aibă mereu pe cineva care să îi ajute sau, eventual, să facă treaba în locul lor. Agili și cu un aer fermecător, Gemenii mereu vor ști cum să se facă plăcuți pentru a obține ceea ce doresc. Deși ai crede că ai alături niște prieteni de încredere, cu care poți împărtăși anumite lucruri, vei vedea că cererile de favoruri din partea acestora vor fi din ce în ce mai dese. Atunci când vei încerca să le spui că nu poți să îi ajuți, vor reacționa extrem de violent și te vor face să te simți mizerabil. Tocmai din acest motiv fac parte din categoria zodiilor care te aduc pe culmile disperării.

femeie care tipa la telefon

Fecioară

Fecioara poate fi un prieten ideal atunci când persoana cu care are o relație de amiciție îi dovedește că se poate ridica la nivelul așteptărilor. Atunci când amicul în care avea cea mai mare încredere o dezamăgește, acțiunile nativului din Fecioară vor fi îndreptate spre răzbunare, astfell încât să te facă să regreți. Și nu, nu îți va spune absolut nimic despre ce anume l-a deranjat. Astfel, nu te va mai căuta, va răspunde din ce în ce mai rar la telefon și va evita pe cât posibil să te mai vadă sau să îți spună ce a mai făcut în ultimul timp. Toate aceste acțiuni te vor scoate din sărite și îți va fi extrem de greu să înțelegi ce nu este în regulă.

Pești

Deși este un prieten adevărat și devotat, acest nativ te va scoate pur și simplu din minți. Îi place să exagereze orice situație și poate fi rănit extrem de ușor. Un singur refuz va fi de ajuns pentru a-ți aduce tot felul de reproșuri legate de prietenia voastră. Pentru Pești, prietenii trebuie să fie dedicați complet și mereu pe fază atunci când au nevoie de ajutorul acestora. Astfel, pot fi extrem de ușor de dezamăgit când sunt refuzați și se supără la orice semn de ignorare.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta