Cea mai calculată zodie. Nu greşeşte niciodată!

Cea mai calculată zodie. Nu greşeşte niciodată!

Redactor Andreea Baluteanu

Suntem oameni supuşi greşelilor de tot felul, chiar dacă încercăm să scăpăm de această pecete de rău augur! Cu toţii suntem familiari cu eşecurile şi am tras cel puţin o căzătură la viaţa noastră!

Există însă o femeie care nu se încadrează în acest scenariu: ea a greşit rareori şi nu a experimentat aproape niciodată consecinţe negative ale actelor sale! Chiar şi atunci când a plecat pe picior greşit, s-a redresat la timp şi a reuşit astfel să se redreseze într-o manieră impresionantă!

Descoperă cine este acest exemplu de urmat al zodiacului!

Zodia care nu comite nicio greşeală

Poate că nu a avut mereu fler la matematică, dar nu a dat niciodată greş atunci când a fost vorba despre aritmetica vieţii. Capricornul este cea mai calculată zodie, condusă de un simţ practic care a ajutat-o să evite toate capcanele sorţii, cu un fler aproape ieşit din comun!

 

E suficient să aruncăm o privire asupra semnului dominant al nativei din Capricorn pentru a ne da seama de calităţile sale! Aflată sub influenţa pământului, această super femeie este statornică şi nu se lasă niciodată „zbuciumată” de capricii sau de dorinţe imposibil de îndeplinit. Dimpotrivă, ea e calculată şi mereu la obiect, impresionându-i pe cei din jur cu judecata ei fină.

Având parte de ajutorul oferit de planeta care i-a fost atribuită, Saturn, Capricornul este considerat de astrologi cel mai serios şi mai responsabil semn. Dacă ai nevoie de un sfat, ştii deja cui să te adresezi: această nativă are o minte ascuţită şi nu greşeşte niciodată, mai ceva ca ora arătată de un ceas elveţian.

Nu putem uita nici de inteligenţa ei strălucită! Nu degeaba este femeia Capricorn considerată cea mai deşteaptă din tot zodiacul. Nu e vorba doar despre capacitate superioară de a învăţa sau despre jonglerii abile cu cifrele: pur şi simplu, nativa are o capacitate intelectuală care o depăşeşte cu brio pe cea a tuturor celor din jurul ei şi care îi permite să îşi analizeze cu măiestrie toate mişcările. Nu e deloc de mirare că nu greşeşte niciodată!

Pe lângă toate aceste daruri, cea mai calculată zodie este dotată şi cu un calm proverbial. Şi-a conceput planurile cu aceeaşi atenţie precum surioara ei de „pământ”, Fecioara, dar nu se stresează la fel de repede, așa cum o face perfecţionista zodiacului, ci îşi păstrează cumpătul chiar şi atunci când este lovită în mod neaşteptat. Desigur, am putea crede că a anticipat chiar şi aceste obstacole, ceea ce nu este cu totul lipsit de sens.

Dacă semnele de apă sunt înzestrate de la natură cu o intuiţie desăvârşită, pe care, dacă o ascultă, rareori greşesc, Capricornul nu are nevoie de un al şaselea simţ pentru a înţelege cum funcţionează lucrurile în jurul ei. Pentru a cunoaşte lumea, ei îi este suficientă mintea superioară, care pătrunde cu uşurinţă orice mistere sau dificultăţi.

Nu în ultimul rând, chiar şi atunci când ai avea impresia că nativa a fost pusă la pământ şi că până şi calculele ei grijulii au fost date peste cap, ea scoate cu naturaleţe din buzunar un alt atu, pe care nimeni nu îl anticipase. Este una dintre trăsăturile cele mai de succes ale nativei: abilitatea de a se redresa şi de a găsi cea mai bună soluţie, chiar şi în cele mai tensionate momente. În aceste condiţii, este chiar imposibil să greşească!

Tu ce părere ai? Te-ai născut sub semnul care sfidează preconcepţia că „toţi oamenii greşesc”? Cunoşti vreuna dintre aceste native extrem de calculate?

Articolul urmator
Reguli de conduită în societate: cele 3 întrebări pe care NU trebuie să le adresezi niciodată nimănui
Reguli de conduită în societate: cele 3 întrebări pe care NU trebuie să le adresezi niciodată nimănui
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (268)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.