Horoscop
Înapoi la

Zodii care uită să iubească în vara asta

Ionelia Olteanu

Deşi vara este anotimpul care inspiră cele mai frumoase trăiri şi sentimente, există anumite excepţii printre semnele zodiacale. Acestea parcă au uitat să arate respect şi iubire faţă de partener. Multe persoane nu îşi mai arată sentimentele, deşi nu este greu şi preferă să lase deoparte orice manifestare de iubire faţă de cei de lângă ele.

Iată zodiile care au preferat să lase deoparte sentimentele frumoase vara asta!

cearta

Berbec

Nativele din zodia Berbec sunt atât de încăpăţânate încât îşi amăgesc uşor sufletul pereche prin impertinenţele lor. În situaţiile în care vor să aibă dreptate uită până şi de persoana iubită. Încearcă să îşi atingă scopurile prin orice mijloace, indiferent dacă asta înseamnă să îşi arate colţii încăpăţânării. Preferă să dea la o parte pe oricine îi stă în cale decât să piardă.

Leu

Cele născute în zodia Leu se laudă tot timpul că iubesc dar nu ştiu să o facă, în realitate. Singura persoană pe care acestea le iubesc sunt ele însele. Narcisismul lor le determină să aibă alături o persoană care să le ofere complimente de dimineaţă până seara. Acest lucru le face să nu se mai gândească la dragostea pe care ar putea să o arate şi faţă de cei din jur. Doar ele contează şi totul se învârte în jurul lor.

leu

Capricorn

Nativele zodiei Capricorn sunt cele care au serios de recuperat în ceea ce priveşte iubirea. Latura materialistă anulează de cele mai multe ori orice fărâmă de sentiment pur şi autentic. Nu ştiu să facă diferenţa între scopurile financiare comune ale unui cuplu şi dragoste. Atunci când intervine problema de bunăstare financiară, Capricornul va face orice ca să o obţină, chiar dacă asta înseamnă să nu se mai implice emoţional în relaţia pe care o are cu partenerul.

Rac

Ceea ce le face pe cele născute în zodia Rac să se claseze în acest top este confuzia uriaşă între obsesie şi iubire. Acestea nu ştiu să îşi manifeste sentimentele de iubire fără a-şi teroriza partenerul cu o sumedenie de întrebări şi fără a-i controla orice mişcare. Acest lucru le îndepărtează şi pot risca să rămână singure vara asta.

Dacă te numeri printre zodiile care au de gând să îşi reprime sentimentele vara asta, poate că ar fi bine să te mai gândeşti de două ori. Poţi îndepărta foarte uşor partenerul şi rişti să pierzi până şi încrederea celor din jur.

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.