Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Zodii de bărbați care preferă femeile mature

Ionelia Olteanu

Maturitatea este o calitate pe care mulți bărbați o apreciază la o femeie, tocmai pentru că acest proces se desfășoară mult mai lent în cazul lor. Capacitatea acesteia de a-și asuma propriile decizii și de a ști încotro se îndreaptă este un model pentru reprezentanții sexului puternic. Femeile mature nu se găsesc la tot pasul, așa că bărbații sunt dispuși să meargă până în pânzele albe pentru a găsi o astfel de ființă.

Este ușor să recunoști gradul de maturitate pe care îl deține o femeie. Această trăsătură se poate observa cu ochiul liber și poate fi dedusă din comportament, gândire și mentalitate. Încrederea în forțele proprii și experiența acumulată de-a lungul timpului atrag bărbații ca un magnet. Astrele dezvăluie zodiile masculine care preferă să aibă alături o femeie puternică și matură, decât pe cineva care abia află ce înseamnă cu adevărat provocarea numită viață.

barbat cu o tableta

Zodiile de bărbați care preferă femeile mature

Gemeni

Bărbatul Gemeni este atras de femeile sigure pe ele, care știu ce vor de la viață tocmai pentru că el reprezintă opusul lor. Inconsecvența și nehotărârea îl determină să caute un caracter matur, care să îl aducă pe drumul cel bun. Femeia de lângă el trebuie să îl surprindă în fiecare zi cu ceva nou și interesant, tocmai de aceea tinde să prefere o persoană matură.

Experiența reprezintă un criteriu foarte important pentru nativul zodiei Gemeni. O femeie care a trecut prin mai multe obstacole va ști exact cum să pună problema și nu se va lăsa cucerită cu una, cu două, ceea ce îl incită pe Geamăn. Pentru că îi plac provocările, nu se va da înapoi de la a depune orice efort necesar pentru a ajunge la inima unei astfel de femei.

Rac

Dacă ar fi să numim bărbatul sensibil, familist și idealist al zodiacului, am spune, fără să stăm pe gânduri, Rac. Îi place să trăiască în lumea lui, să viseze la câte în lună și în stele, lucru care îl mai distrage din când în când de la prezent. Se întâmplă ca mulți să nu îl înțeleagă și poate să nu îl agreeze, dar el nu are nimic împotriva acestui lucru. Îi câștigi cu greu încrederea bărbatului Rac, tocmai pentru că nu știe cum o să fie tratat din cauza firii lui.

Comportamentul copilăros pe care Racul îl adoptă cere o mână de fier și o îngrijire maternă, de aceea el preferă să aibă alături o femeie matură, cu capul pe umeri, care să îl răsfețe și să îl alinte. Simte nevoia să se atașeze de cineva și să se simtă protejat. Pe lângă maturitate, cea care îi va sta alături Racului trebuie să fie îndemânatică și să se descurce cu treburile zilnice. Este convins de faptul că poate să evolueze și să „crească” alături de femeia pe care și-o dorește.

Racul are încredere că se poate schimba și că este capabil să ofere ceea ce este mai bun pentru partenera lui, în ciuda atitudinii sale copilăroase și ușor imature.

conversatie cuplu

Balanță

Gusturile desăvârșite ale bărbatului Balanță îl determină să fie foarte strict și categoric atunci când vine vorba despre alegerea unei partenere. Îi plac femeile frumoase, dar aspectul nu este singurul criteriu care contează. Admiră genul de frumusețe matură și inteligența reprezintă un punct forte al femeii care vrea să îl cucerească.

Bărbatul Balanță se bucură de momentele în care poate să aibă parte de conversații savuroase, interesante, prin care să abordeze subiecte diferite. Dacă femeia de lângă el va face față oricărei discuții, atunci compatibilitatea este evidentă. Știe că, spre deosebire de fetele care sunt la începutul procesului de maturizare, cele ce au avut deja ocazia să descopere mai multe dețin o perspectivă evoluată asupra vieții. Apreciere și înțelegere: sunt beneficiile pe care le aduce maturitatea pentru nativul zodiei Balanță.  

cuplu fericit

Pe lângă atuurile fizice pe care zodiile de mai sus le caută la o femeie, ei apreciază, totodată, și alte calități, precum maturitatea. Nu va fi greu să îl cucerești dacă știi exact ce îți dorești de la viață, ești o persoană independentă și puternică.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 17 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!