Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Șapte adevăruri crude care vor face din tine o femeie puternică

Alexa Galgau
1. Nimeni nu este prea ocupat ca să îți răspundă

Nimeni nu este prea ocupat ca să îți răspundă

De câte ori nu ai găsit scuze pentru alte persoane atunci când nu ți-au răspuns la mesaje? Este greu să acceptăm acest adevăr crud, dar, de fapt, nu este posibil ca o persoană să nu aibă câteva secunde ca să îți zică măcar că este ocupată. În afara cazului în care, să zicem, nu are acces la internet și tu ai dat mesaj doar pe chat, nu are rost să inventezi scuze și scenarii salvatoare pentru persoana în cauză, pentru că adevărul gol-goluț este că răspundem doar cuiva căruia dorim să îi răspundem. De altfel, probabil că și tu ai ignorat măcar de câteva ori mesajele cuiva care nu prezenta interes pentru tine. Dacă tu ești capabilă să o faci, și alții sunt!

Nimeni nu se naște cu tăria de caracter deja formată, ci învățămintele pe care le extragem din viață sunt cele care ne modelează în acest sens. Din păcate, nu puțini sunt cei care își petrec viața hrănindu-și slăbiciunile și refuzând să accepte realitatea dacă nu este așa cum și-ar dori ei să fie.

Este greu, într-adevăr, să ne forțăm să privim lucrurile așa cum sunt, dar în același timp este esențial pentru noi, ca oameni, să putem să îmbrățișăm viața cu bune și cu rele, ca să devenim mai puternici.

Descoperă șapte adevăruri nu foarte plăcute pe moment, care te vor ajuta să devii o femeie puternică!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!