Horoscop
Înapoi la

Zodii de femei bune de iubit doar o vară

Zodii de femei bune de iubit doar o vară

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Vara nu este doar sezonul distracției, ci și timpul iubirilor trecătoare. Tentațiile ating cote maxime în acest sezon și este un moment potrivit pentru a te bucura de vacanță petrecându-ți timpul alături de o persoană specială, care să îți ofere fluturașii specifici îndrăgostelii adolescentine. Oricine are, la un moment dat, o iubire de o vară. În fond, toate marile iubiri încep în acest mod, nu?

În ceea ce privește zodiacul, doar anumite femei preferă să își petreacă sezonul estival în acest mod. Aceste petrecărețe dornice de distracție au toate șansele să își găsească jumătatea la cele mai iubite petreceri ale verii, în cluburi, sau la festivalurile de muzică. De asemenea, nici locurile de relaxare nu sunt excluse.
femei pe plaja

Iată care sunt femeile din zodiac bune de iubit doar o vară!

Leu

Femeia Leu este întotdeauna dornică de aventură, iar vara este cea mai activă în acest sens. Poate fi partenera ideală în acest anotimp, alături de care poți avea parte de cele mai frumoase momente ale vieții tale. Nopți fierbinți până la răsărit, plimbări romantice pe plajă, discuții inteligente – toate aceste lucruri fac din această femeie una numai bună de iubit vara. Totuși de ce doar acum? Leoaica noastră este genul de femie care știe cum să se distreze și te va păstra lângă ea doar cât va avea nevoie de tine. Odată ce vara va trece, va pleca din nou la vânătoare.

Fecioară

Fiind extrem de rațională și cu picioarele pe pământ, această nativă știe că iubirile de vară nu pot dura mai mult de atât. Aceste legături care se formează între oameni în acest anotimp nu sunt suficient de profunde pentru nativa din Fecioară. Nativa va prefera să se detașeze de perechea sa atunci când aceasta nu o va mai satisface intelectual și când nu îi va mai hrăni fanteziile.

cuplu fericit

Scorpion

Nu vei vedea niciodată o nativă din Scorpion care să rateze iubirile de o vară. Deoarece este extrem de materialistă, aceasta se va asigura că are pe cineva care să îi facă poftele pe durata întregii veri. Imaginea pe care o afișează în fața lumii este importantă pentru această nativă, și de aceea se va asigura că toți din jurul ei vor vedea cât de „pricepută” este în a juca bărbații pe degete.

Săgetător

Nevoile unei femei din Săgetător sunt extrem de diversificate. Necesitatea de a fi într-o relație o va împinge să găsească cele mai nepotrivite persoane pentru a-și satisface dorința de a fi iubită. Vara, aceste native au cele mai mari șanse în a avea iubiri temporare, deoarece majoritatea bărbaților pe care îi întâlnesc sunt în căutare de aventuri. Săgetătorul are obiceiul de a se lăsa voluntar folosită, iar la finalul verii va sfârși iar prin a fi singură.

Femeile bune de iubit doar o vară vor avea parte de multă distracție în acest sezon, dar și de clipe de neuitat.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.