Horoscop
Înapoi la

Zodii de femei pe care bărbații nu le iau în serios

Ionelia Olteanu

Atunci când spune ceva, femeia pretinde să fie ascultată, iar vorbele ei să fie puse la loc de cinste. Vrea să fie ca un model pentru cei din jur, nu doar prin intermediul vorbelor, ci și al faptelor. Bărbații au tendința de a ignora de cele mai multe ori spusele unei femei sau de a nega părerea acestora, din simplul motiv că ei știu mai bine.

Astrele scot la iveală zodiile de femei care nu sunt niciodată luate în serios de bărbați. Orice ar vrea să spună sau orice sentiment ar încerca să arate, aceste femei nu reușesc să se facă înțelese pe cât și-ar dori.

cuplu care se stramba

Iată care sunt zodiile de femei pe care bărbații nu le iau în serios

Berbec

Deși este plină de viață și poate să ridice moralul oricui, femeia Berbec devine foarte greu de crezut atunci are ceva serios de zis. Firea ei glumeață nu îi permite să fie luată în serios de cei din jurul ei, mai ales de partener. Acesta va considera că are alături de el un bufon, nu o femeie serioasă cu care să poată comunica.

Momentele de liniște sunt mereu întrerupte de femeia Berbec, pentru că ea nu reușește să tacă în situațiile stresante. Vorbește despre viață și despre aspectele ei într-un mod care inspiră neîncredere, deși ea știe foarte bine ce vrea. Nici certurile nu sunt lipsite de momente caraghioase, dar acest lucru i se pare un avantaj nativei născute în zodia Berbec, chiar dacă ceilalți nu îi acordă încredere.

Balanță

Femeia Balanță este foarte grăbită și îi place să ia decizii fără să se gândească la consecințe. Nu cântărește deloc vorbele pe care le aruncă, iar acest lucru o face să pară neserioasă. Totodată, nu este deloc o persoană punctuală și întârzie la toate întâlnirile, indiferent că sunt de afaceri sau amoroase. Bărbații nu vor accepta acest lucru și vor ajunge să nu o mai ia în serios.

Își face programul după bunul plac, fără să țină seama de faptul că ceilalți ar putea să aibă nevoie de ea într-un anumit moment. Deși oamenii din jurul ei nu știu, femeia Balanță duce foarte multe lupte cu sine, ceea ce o determină să fie indecisă și incapabilă să rezolve anumite probleme ce se dovedesc a fi banale.

Săgetător

Imaginea pe care femeia Săgetător și-a creat-o este persoană de distantă și aiurită. Deși lasă impresia că nu trăiește în realitate și că nu îi pasă de nimic, lucrurile stau altfel. Dispoziția sa exagerat de bună duce în eroare pe oricine, astfel că e greu să îți dai seama care este, de fapt starea ei. Energia pe care o are o determină, totodată să se plictisească foarte repede, de aceea este văzută ca fiind inconsecventă. Nativele născute în zodia Săgetător au tendința de a-și asuma anumite riscuri pe care nu le pun în balanță și de a adopta o stare de relaxare în momente serioase, ceea ce ar putea indica responsabilitate. În toate relațiile pe care le-a avut, bărbații s-au bazat cu greu pe ele, tocmai lucru care i-a făcut să nu le mai ia în serios.

Pești

În ceea ce privește femeia Pești, aceasta este caracterizată de o comoditate care o poate sabota în cele mai importante momente. Fie că renunță să meargă la sală, fie că preferă să stea acasă și să vadă un film singură, ea nu reușește să se motiveze, iar acest lucru poate fi deranjant. Are tendința să piardă lucruri sau să uite de planurile pe care și le-a făcut, iar viața ei poate deveni un adevărat haos. În general, bărbații caută stabilitate, așa că femeia Pești trebuie să fie mai atentă la ceea ce face.

Nativa acestei zodii obișnuiește să își plângă de milă și să considere că tot ceea ce se întâmplă în viața ei este ca o pedeapsă. Se victimizează ori de câte ori are ocazia și rămâne blocată în această stare pentru mult timp. Faptul că dă mereu vina pe alții pentru ceea ce i se întâmplă nu este constructiv și va reuși să înlăture toți bărbații din viața ei cu această atitudine.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.