Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Opt lucruri pe care să le înveți de la femeia Pești

Marţi, 05.07.2016
de Viorica Ghinea

Nativa zodiei Pești are o mulțime de calități, motiv pentru care poate deveni un model demn de urmat pentru cei din jurul ei. Dacă ai în viața ta măcar o reprezentantă născută sub influența acestui semn astrologic, te poți considera norocoasă. Ai ocazia să înveți o mulțime de lucruri interesante de la ea. 

Citește opt lucruri pe care ar trebui să le înveți de la femeia născută în zodia Pești!

Opt lecții de viață pe care le oferă femeia din zodia Pești

1. Fii politicoasă!

Femeia din zodia Pești stă bine la capitolul bune maniere. Ea știe să folosească des cuvinte precum „te rog”, „mulțumesc” și „iartă-mă”. Nu se comportă urât nici măcar cu cei care nu o tratează bine, ci le arată respect și dă dovadă de diplomație. Urmează-i și tu exemplul!

2. Fii loială!

Femeia Pești se dovedește a fi una dintre cele mai bune prietene din horoscop. Ea nu îi trădează niciodată pe cei dragi, ci le este credincioasă. Cel mai important este că nu îi lasă la greu, ci îi susține măcar verbal dacă altceva nu poate să facă pentru ei. 

3. Nu fi materialistă!

Reprezentanta acestei zodii cunoaște valoarea banului, însă nu se lasă condusă de el în viață. Ea nu are înclinații materialiste, ci se bucură de lucrurile care merită cu adevărat. Încearcă să te detașezi și tu de bani și te vei simți mult mai liberă.

4. Nu îi critica pe cei din jur!

Este constructiv să ai așteptări de la cei din jurul tău și să îi stimulezi să facă mai multe lucruri în viață, dar totul are o limită. Atunci când te amesteci prea mult în ceea ce fac și începi să îi critici pentru deciziile lor, nu faci altceva decât să îi îndepărtezi de tine. Uneori este bine să treci cu vederea anumite greșeli pe care le fac cei dragi. Până la urmă, nimeni nu este perfect.

5. Nu rămâne indiferentă la necazurile altora!

Femeia născută în acest semn astrologic este sensibilă, astfel că este atentă la nevoile celor din jurul ei. Dacă vine cineva să plângă pe umărul ei, nu rămâne indiferentă, ci face orice îi stă în putință pentru a găsi o soluție. Folosește atitudinea ei drept ghid în viață și vei deveni o persoană mai bună, una pe care cei din jur o vor aprecia mult.

6. Iubește din toată inima!

Reprezentanta zodiei Pești se dedică trup și suflet atunci când se află într-o relație. Ea nu își neglijează partenerul, ci face tot ce îi stă în putință pentru ca relația să decurgă bine. Dacă vrei să nu mai ai probleme în relația de cuplu, adoptă și tu atitudinea ei. Vorbește deschis cu partenerul despre ceea ce simți și îți dorești de la legătura voastră amoroasă.

7. Fă fapte bune fără să aștepți nimic în schimb!

Multe persoane fac fapte bune doar pentru că își doresc ca divinitatea să le răsplătească pentru gesturile lor. Nu și femeia Pești! Ea face lucruri bune pentru că așa îi dictează inima. Și nu așteaptă ca în ziua următoare să i se întâmple ceva minunat doar pentru fapta ei.

8. Fii responsabilă!

Poate că nativa acestei zodii nu pare responsabilă la prima vedere, însă ea nu își uită obligațiile. Spre deosebire de alte persoane, ea nu își abandonează niciodată proiectele în care se implică, cu atât mai mult dacă este vorba despre domeniul care o atrage. Poate că nu va fi cea mai rapidă din zodiac, dar cu siguranță nici nu se va îneca la mal.

Citește cu atenție aceste lecții de viață pe care le oferă femeia născută în zodia Pești și ghidează-te măcar după câteva dintre ele. Viața ta va căpăta o altă culoare când vei pune în practică cele opt lucruri valoroase ale nativei din Pești.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!