Horoscop
Înapoi la

Zodii pe care dragostea le încătușează

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Există persoane care ne nasc din dragoste, trăiesc în dragoste și mor tot în numele dragostei. Iubirea devine un țel absolut, care le transformă total viața. Vedem des în jurul nostru gesturi nebunești făcute din nevoia de iubire: cupluri care se despart pentru a fi cu alte persoane, sacrificii nenumărate, excluderea altor persoane din viață etc. Dragostea poate să încătușeze pe oricine atunci când sentimentele sunt adevărate, și poate să devină o adevărată obsesie.

În ceea ce privește zodiacul, doar anumite semne se pot lăsa pradă iubirii. În numele acestor sentimente, nativii noștri sunt în stare să facă orice. Caracteristicile acestora, printre care se numără sensibilitatea, nevoia de a avea pe cineva alături, dorința de a se simți în siguranță, protejați, le transformă total pe aceste femei din zodiac. Astfel, dragostea le încătușează, iar ele devin prizonierele propriilor iubiri.

femeie dupa gratii

Iată care sunt zodiile pe care dragostea le încătușează!

Rac

Găsirea iubirii adevărate este unul dintre scopurile principale ale vieții tale. Familia este un aspect foarte important pentru tine, deoarece doar alături de cei dragi te simți împlinită. Totuși, descoperirea soțului iubitor, care să împărtășească aceleași vise, poate deveni mai mult o obsesie pentru tine. Te lași prinsă de mrejele iubirii destul de ușor, iar curând devii o prizonieră a dragostei, care este în stare să facă orice în numele ei. Nu de puține ori s-a întâmplat să îți lași prietenii, părinții și toate persoanele care țin la tine doar pentru a-i face pe plac persoanei iubite, din care ai făcut obiectul adorației eterne. Iubirea necesită sacrificii din partea ambilor parteneri, așa că nu trebuie să fii doar tu cea care să își calcă pe mândrie de fiecare dată.

Balanță

Deși ești o persoană destul de echilibrată atunci când vine vorba de iubire, uneori se întâmplă ca aceasta să te încătușeze, iar tu să uiți complet de tine. Nu trebuie să te simți prost din această cauză, deoarece chiar și cele mai dure persoane pot fi schimbate complet de sentimentele pure. Totuși, încătușarea ta nu apare fiindcă ești slabă, ci din cauza nevoii de a te simți iubită, apreciată, dar și a dorinței de a avea mereu pe cineva alături, o persoană cu care să împarți totul.

femeie incatusata

Săgetător

Ideea iubirii absolute ți s-a imprimat profund în suflet încă de mică, atunci când mama îți citea povești despre prinți și prințese care au parte de o dragoste sinceră, și care reușesc să trăiască împreună până la adânci bătrâneți. Întotdeauna ai simțit nevoia de a avea pe cineva alături, care să te protejeze și care să îți ofere acel sentiment de confort, dar și de siguranță. Pentru acest lucru, te lași încătușată de dragoste de fiecare dată când o persoană nouă apare în viața ta. Iubirea nu este atât de simplă, iar tu ar trebui să fii mult mai selectivă atunci când vine vorba de bărbați. Nu oricine te merită.

Pești

Ai unul dintre cele mai pure suflete din zodiac, iar acest lucru te face să fii extrem de sensibilă atunci când vine vorba de dragoste. Te impresionează orice gest de afecțiune, iar la schimb te lași încătușată de iubire. În numele ei poți să traversezi și oceanele, iar toate acțiunile tale sunt ghidate de aceste sentimente profunde. De cele mai multe ori însă, acestea sunt doar o iluzie și rămâi cu inima frântă atunci când afli că doar tu ai fost cea care s-a implicat și care a pus suflet în relație. Deși dragostea te încătușează de fiecare dată, tu poți găsi cheia care să te elibereze în adâncul sufletului tău.

Deși cad des în capcana propriei iubiri, aceste zodii pot să se elibereze atunci când conștientizează că merită mult mai mult, dar și dacă devin mai selective atunci când decid să își deschidă inima față de o persoană.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.