Horoscop
Înapoi la

Zodiile cel mai predispuse să se căsătorească târziu în viață

Zodiile cel mai predispuse să se căsătorească târziu în viață

Ramona Jurubita

De câte ori ai crezut că ți-ai întâlnit jumătatea și puteai să juri că ești gata în orice moment pentru o căsătorie? Cumva tot de atâtea ori i-ai spus „adio” celui/celei pe care îl/o credeai perfect/ă pentru tine? Ei bine, e posibil să faci parte din grupul zodiilor cărora le-a fost scris să facă pasul cel mare mai târziu.

Trebuie să știi că nu este în regulă să pui presiune asupra ta și nici să forțezi în vreun fel trecerea de la burlac sau burlăciță spre persoană căsătorită. Astrele știu mai bine când este momentul să devii soțul sau soția cuiva, așa că trebuie să aștepți timpul potrivit. Bineînțeles, nu este nimic greșit nici dacă simți nevoia să amâni data nunții. Poți avea o relație stabilă, dar să nu îți dorești să faci o petrecere pentru a pecetlui dragostea pe care o simți. Dacă tu și sufletul pereche nu considerați că un document sau o slujbă religioasă sunt importante, atunci sunteți liberi să lăsați totul în voia sorții.

Potrivit astrologului Emily Newman, există trei zodii cel mai predispuse să se căsătorească mai târziu în viață. Vezi dacă te numeri printre ele:

Berbec
Acest nativ chiar se îndrăgostește de multe ori în viață, având în vedere dorința sa de a explora cât mai mult înainte de a se așeza la casa lui. Are nevoie de mult timp pentru a găsi o persoană potrivită. Ca să se asigure că nu face niciun pas pripit, amână căsătoria cât de mult poate. În plus, îi place să încerce fel de fel de experiențe înainte de a se dedica trup și suflet unui singur om.
Berbecul se distrează ani de zile până ajunge să simtă nevoia de a se liniști în brațele jumătății sale. Poate fi vorba și de maturizarea lor mai greoaie, dar acesta nu este un factor decizional.

Femeie în vârstă zâmbitoare, îmbrăcată în alb și cu perle albe la gât, care ciocnește un pahar de șampanie.

Gemeni
Gemenii sunt extrem de curioși, ceea ce înseamnă că nu se pot opri din prima la o singură persoană. Sunt conștienți că pe lume există o mulțime de oameni care pot avea lucruri în comun cu ei, așa că nu se căsătoresc aproape niciodată cu prima iubire. Preferă să simtă dragostea de mai multe ori, pentru a-și satisface toate curiozitățile. Au impresia că se limitează dacă refuză să cunoască și alte persoane de la care pot învăța nenumărate lucruri.
În plus, Gemenii găsesc destul de greu un/o partener/ă ideal/ă, fiindcă sunt pretențioși. Acesta este principalul motiv pentru care fac nunta destul de târziu.

Vărsător
Acest semn de aer este un spirit liber și se plictisește ușor. Are șanse să regrete dacă se căsătorește de la o vârstă fragedă, așa că preferă să se bucure de viață. Îi place să fie independent și are impresia că semnarea unor documente îi poate îngrădi libertatea. Din acest motiv, își caută parteneri/ere care îi oferă spațiu și care îl înțeleg.
De asemenea, această zodie nu prețuiește tradiția la fel de mult ca Taurul sau Capricornul, de exemplu. Nu vede căsătoria ca pe o necesitate, ci o privește ca pe o formalitate. Uneori durează și zeci de ani până când decide, într-un final, să facă pasul cel mare.

Vezi? Nu trebuie să te simți presat/ă de timp dacă nu ai ajuns încă în fața altarului. Poate ți-ai ales un/o partener/ă care vrea să mai copilărească. Sau poate chiar te numeri printre nativii care așteaptă momentul potrivit pentru a-și încheia etapa de burlăcie.

Citește și: Nu te căsători cu cineva până când nu poți răspunde, sincer, la aceste 20 de întrebări

Surse foto: Freepik, Freepik

Surse articol: BustleSotIdiva

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?
Incepe quiz
Ce cântec al lui Taylor Swift îți descrie cel mai bine viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.