La 20 de ani de la moartea fiicei nou-născute, un bărbat aude: „Tată, în sfârșit te-am găsit”

Redactor Divahair.ro

Jake Rogers și soția sa, Nora, au trecut prin momente groaznice atunci când și-au pierdut fiica chiar după naștere. Doi ani mai târziu, după o depresie cruntă, soarta avea să le mai dea o lovitură celor doi, iar femeia s-a stins din viață, lăsându-l pe soțul ei singur-singurel într-o lume atât de crudă. După încă 18 ani, în timp ce vizita mormintele soție și fiicei sale, Jake a avea să pățească ceva de-a dreptul șocant.

Povestea începe în urmă cu 20 de ani într-un spital din Washington D.C...

Jake și Nora nu mai puteau de fericire! După numeroase încercări, aceștia deveniseră într-un final părinți și abia așteptau să se bucure de minunățiile vieții alături de micuța lor. Cei doi au încercat foarte mult să își întemeieze o familie, însă nu au avut parte de nicio reușită pe parcursul timpului. Nora, din păcate, avusese mai multe avorturi spontane și nu reușise să ducă vreo sarcină la termen până în aceea zi. Dar, chiar și așa, toată durerea trecutului a dispărut în momentul în care s-a născut Hope, fiica lor mult dorită.

Imagine cu un bebeluș care stă în brațe la mama sa în spital Sursa foto: Pexels

„Mulțumesc, draga mea! Mulțumesc din suflet pentru acest miracol”, i-a spus Jake soției sale, în timp ce plângea de fericire.

“Nu mie trebuie să îmi mulțumești, dragule. Am făcut asta împreună. Nu aș fi reușit niciodată fără ajutorul tău să duc sarcina la capăt.”, a răspuns proaspăta mămică.

Era adevărat. Starea de sănătate a Norei se degradase cu timpul, iar Jake era singurul care putea munci și care se putea îngriji de familie din toate punctele de vedere. Dar, chiar și așa, nimic nu mai conta în acel moment pentru cei doi îndrăgostiți. Se iubeau și aveau o fiică minunată. Nimic niciodată nu le-ar fi putut lua această fericire... sau poate că da.

Imediat după naștere, o asistentă a venit în salon la Nora și i-a spus că fetița ei este perfect sănătoasă, dar va trebui să îi mai facă niște analize de rutină. Fără vreo tragere de inimă, mămica a lăsat-o pe fiica de la piept și a încredințat-o femeii respective. Mai mult, în foarte puțin scurt a și adormit, neavând nici cea mai mică idee că nu-și va mai putea vedea fiica niciodată. Jake, de asemenea, a adormit pe un scaun inconfortabil lângă soția sa și a așteptat sosirea rozilor.

Dimineața următoare, chiar când răsărea soarele, Jake și Nora au primit cea mai teribilă veste din viața lor și parcă toată lumea le-a căzut în cap. Fiica lor, micuța Hope murise în urma unui stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor de a o salva, aceasta nu a reacționat la resuscitare, iar inima sa a încetat să mai bată. Hope murise chiar peste noapte... la nici o zi de la nașterea ei.

Imagine cu o femeie care plânge pe patul de spitalSursa foto: Pexels

Groaznica veste i-a distrus pe cei doi părinți îndoliați. Se pare că după atâtea încercări, după atâtea greutăți și după atât de multe eforturi, soarta avea să îi pună din nou la încercare. Nora a intrat într-o depresie cruntă și doi ani mai târziu a murit. Femeia nu se mai hrănea, nu mai avea grijă de ea, iar organismul ei a cedat. Jake, în schimb, a rămas singur-singurel într-o lume mult prea crudă pentru el. Și-ar fi dorit să fi murit și el deodată cu soția sa, căci viața oricum nu avea vreun rost dacă nu mai era alături de ea.

Timpul a trecut rapid, iar, după 18 ani de la moartea soției sale, Jake avea să afle ceva de-a dreptul șocant. În timp vizita mormintele Norei și al lui Hope, bărbatul a auzit o voce în spatele său.

Imagine cu un bărbat care pune flori la un mormânt

"Buna ziua?", a spus sfios o adolescentă de 20 de ani.

Jake și-a ridicat privirea și a rămas șocat. Fata pe care o privea era identică cu soția sa în tinerețe.

„Nora? Cred că am înnebunit!”, a zis el mirat, în timp ce o privea înmărmurit.

„Nu sunt Nora. Numele meu este Nicole și vreau să vorbesc cu tine. Cred că ești tatăl meu...”, i-a răspuns adolescenta.

Lui Jake nu îi venea să creadă ce auzea. Era imposibil. Cum să fie fiica lui?

„Cel puțin asta este teoria mea. Cred că sunt fiica ta...”, a mai adăugat Nicole.

„Nu înțeleg. Nu te cunosc, domnișoară. Nici tu nu mă cunoști pe mine sau pe familia mea. Fiica mea a murit după naștere cu mulți ani în urmă. Te rog, nu glumi cu așa ceva...”, a mormăit Jake, foarte supărat.

„Nu aș glumi niciodată despre așa ceva. Jur. Am aflat că părinții mei nu-mi sunt părinți biologici. Arăt exact ca imaginea de pe mormântul acelei femei. Nu mi-ai spus Nora? Nu este ea?” a continuat Nicole, arătând spre poza de deasupra mormântului Norei.

Fata avea dreptate, era identică Norei. Dar cum era posibil acest lucru?

Imagine cu o fată îmbrăcată în negru lângu un cimitirSursa foto: Pexels

„Am 20 de ani și m-am născut la Spitalul Universitar George Washington. Am aflat asta cu ajutorul prietenei mele care este asistentă acolo. S-au născut două fete în aceea zi. Din păcate, una dintre ele era bolnavă și a murit, mai exact, fiica biologică a părinților mei.”, a mai spus Nicole.

„Nu înțeleg ce spui. Crezi că ai fost schimbată la naștere? Nu poate fi posibil.”, a răspuns Jake.

„Sunt 98% sigură de asta. Sunt aproape sigură că adevărata fiică a părinților mei s-a născut bolnavă și ne-au schimbat. Sunt și mai sigură de asta acum că te văd, pentru că, deși arăt ca femeia din imagine, am moștenit ochii tăi”, a adăugat adolescenta.

„Niciun doctor nu ar face așa ceva. Este ilegal.”, a mai spus bărbatul, profund îndurerat, nesperând la vreo minune.

„Există o anchetă deschisă de poliție în acest caz. Și părinții mei ar putea merge la închisoare pentru asta. S-au întâmplat atât de multe de când am descoperit că nu sunt fiica lor biologică... A fost atât de complicat și ar fi greu de explicat... Dar am vrut să te cunosc, să văd dacă vrei să faci un test ADN pentru a confirma ceea ce bănuiesc eu.”, a mai zis Nicole.

„Vrei să spui că eu în toți acești ani am suferi degeaba? Vrei să spui că soția mea a murit degeaba?”, a întrebat Jake, disperat.

„Da. Știu că este greu pentru tine să înțelegi așa ceva Părinții mei au fost implicați în furtul unui copil șimi se pare groaznic. Dar trebuie să știu... trebuie să știu dacă tu ești tatăl meu.”, a implorat tânăra, cu ochii pierduți printre lacrimi.

„Bine, hai să facem testul”, a spus Jake, încercând să o liniștească pe fată.

Bărbatul nu știa dacă este o idee bună sau nu, dar nu putea să o vadă suferind. Era teribil, dar el nu mai avea nimic de pierdut. Imediat după ce a acceptat să facă testul ADN, Nicole l-a și chemat pe detectivul care se ocupa de investigarea cazului ei. Acesta i-a dus pe cei doi la spital pentru a face testul.

Povestea lor este una de-a dreptul fascinantă și cu final fericit. Testele celor doi au dezvăluit, bineînțeles, că sunt rude în proporție de 99,9%. Nicole era fiica lui Jake, nu mai exista nicio urmă de îndoială. După ce au aflat acest lucru, cei doi s-au îmbrățișat cu ochii în lacrimi, de parcă așteptau de 20 de ani să facă asta. Din păcate, Nora nu mai era printre ei pentru a se putea bucura și ea de acest miracol, dar Jake a încercat să îi păstreze vie amintirea în fiecare zi. I-a povestit fiicei sale toată viața lor și vizita alături de ea în fiecare zi mormântul femeii iubite.

Imagine cu un bărbat și o femeie ce se țin în brațe lângă mormânt

Părinții lui Nicole au fost arestați după ce s-a aflat ce au făcut. Asta s-a întâmplat și cu medicul care le-o oferise pe Hope în urmă cu 20 de ani în schimbul unei sume substanțiale.

Citește și: Scrisoare de la mine pentru cei care cunosc durerea sfâșietoare de a rămâne orfan înainte de vreme

Sursă articol: Amomama

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator După moartea tatălui, fiul moștenește o simplă chitară, în timp ce toată averea i-a lăsat-o fiicei lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (462)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.