O mamă cu patru copii lucrează ca ospătăriță pentru a-și îngriji soțul muribund, primește un dar tulburător

O mamă cu patru copii lucrează ca ospătăriță pentru a-și îngriji soțul muribund, primește un dar tulburător

Redactor Divahair.ro

Amabilitatea, gesturile mărunte de grijă și blândețe pot părea absolut banale, dar, în esență, ele au puterea de a schimba cu totul viața unei persoane suferinde. O tânără mămică a patru copii, care muncea zi și noapte pentru a strânge banii necesari pentru tratamentele soțului ei muribund, primește un dar tulburător din partea unui înger deghizat în om. Aceasta este povestea sa:

Jessica și Robert Reboredo au fost făcuți, cu adevărat, unul pentru celălalt. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au știut încă din prima clipă că vor să își petreacă tot restul vieții împreună. Bineînțeles, s-au și căsătorit la scurt timp după aceea, și, ulterior, au devenit părinții a patru copii minunați. Totul părea ca s-a aliniat perfect pentru ei, nu?

Imagine cu Jessica și Robert înainte că tânărul să fie diagnosticat

Bărbatul lucra ca meșter în domeniul lemnului, iar soția sa era chelneriță la un local numit Chili's în Las Vegas. Aceștia munceau din greu pentru a-și putea întreține micuții. Erau dispuși să facă absolut orice pentru a-i vedea fericiți. Din păcate, soarta nu avea să îi lase să se bucure prea mult de familia lor...

La doar 25 de ani, Robert a fost diagnosticat cu cancer testicular, care, ulterior, s-a răspândit și la plămâni. Viața s-a schimbat complet de atunci, iar soția lui a fost afectată de această tragedie în egală măsură, poate chiar mai mult.

Bărbatul a fost nevoit să renunțe la job-ul său și să își facă bagajele, căci ultimele sale clipe din viață urmau să fie petrecute pe patul de spital, în Los Angeles, la câteva ore distanță de familia sa iubită.

Deși era răpusă de durere, Jessica nu a renunțat nici măcar pentru o secundă la speranța ca soțul ei se va face bine într-o zi. În ciuda situației sale financiare deloc îmbucurătoare, femeia reușea să îl viziteze pe Robert o dată la câteva zile. Uneori, dormea în mașină deoarece nu-și permitea să plătească cazare la hotelurile din Los Angeles.

Din păcate, viața sa devenea mai grea cu fiecare zi, iar banii pe care îi câștiga ca și ospătăriță nu erau niciodată de ajuns. Cu toate acestea, situația sa atât de dureroasă nu a trecut neobservată de către un suflet cald. Kimberly, învățătoarea sa din clasa a doua, o veghea necontenit și plănuia, în tăcere, să îi schimbe viața.

"Jessica era dulce și amabilă. Mi-am dorit întotdeauna să am o fiică. Am rămas în contact de atunci", a spus Kimberly despre fosta sa elevă.

Femeia a mărturisit că a cunoscut-o pe Jessica atunci când aceasta avea șapte ani și mergea la școală în Las Vegas. În plus de asta, ea a luat parte și la frumoasa uniune a tânărului cuplu și a fost, încă dintotdeauna, ca o a doua mamă pentru fată.

Imagine cu Kimberly în timpul interviului de la Fox TVKimberly

Kimberly nu a putut suporta să o vadă pe Jessica chinuindu-se zi de zi și a hotărât să facă ceva pentru a o ajuta. Tânăra mămică nu-și putea permite să plătească tratamentele soțului ei și, în plus de asta, era pe cale să-și piardă și casa. Ei bine, totul avea să se schimbe în anul 2016.

Într-o zi oarecare, în timp ce servea la restaurant, Jessica a primit un bacșiș extrem de generos, mai exact, de 200 de dolari, din partea unui client. La scurt timp după, o altă persoană îi oferă femeii bacșiș de 300 de dolari. Iar apoi vine o alta care îi mai dă încă 500.

Tânăra mămică a fost, pur și simplu, copleșită de emoții și nu mai știa cum să le mulțumească clienților ei. Surpriza sa a fost și mai mare atunci când o altă persoană i-a oferit 1.000 de dolari. Bineînțeles, responsabilă de toate aceste minuni era învățătoarea sa din clasa a doua.

"Nu aveți idee cât de mult înseamnă asta pentru mine. Soțul meu este în spital. Aproape că l-am pierdut acum o săptămână", a mărturisit Jessica, în timp ce avea parte de un alt șoc. Echipa surpriză de la FOX 5 și o femeie pe nume Monica Jackson au venit să o salute... și să îi ofere un dar tulburător.

Imagine cu Jessica plângând după ce a primit bani pentru a-și trata soțul

Mămica suferindă s-a bucurat de multe surprize, printre care și un cec de 10.000 de dolari, o mașină pentru a face naveta între Las Vegas și Los Angeles, dar și cazare gratis într-un hotel în apropierea spitalului în care era internat Robert.

După ce a aflat că Kimberly este în spatele acestei minuni, Jessica a izbucnit în lacrimi. "Tu ești îngerul meu!", i-a spus ea, extrem de emoționată.

"Nu aveam nicio idee, credeam că doar eu și familia mea încercăm să gestionăm asta. Am făcut tot posibilul să ne păstrăm toate speranțele și să nu renunțăm la vise pentru a-l putea aduce pe tati înapoi acasă. Cel mai important lucru pentru mine este să țin capul sus și să continui să zâmbesc, pentru că atâta timp cât zâmbești, vei reuși să treci peste.", a mai adăugat ea.

Din păcate, Robert a pierdut lupta cu cancerul și a murit în ziua de 12 august 2016. Chiar și așa, amintirea sa rămâne vie în sufletul tuturor mulțumită celor patru copii pe care i-a lăsat în urma sa, dar și soției sale care i-a oferit darul paternității și a luptat pentru el până în ultima clipă.

Tu ce crezi despre această poveste emoționantă, dar cu final trist?

Citește și: O femeie care a născut în urma unui viol, obligată să-i plătească pensie alimentară atacatorului

Surse foto: Youtube, Facebook,

Surse articol: AmomamaSharesplosion, Newslinq

Articolul urmator
Soțul a cerut astăzi să avem o căsătorie deschisă
Soțul a cerut astăzi să avem o căsătorie deschisă
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.