O femeie care a născut în urma unui viol, obligată să-i plătească pensie alimentară atacatorului

O femeie care a născut în urma unui viol, obligată să-i plătească pensie alimentară atacatorului

Redactor Divahair.ro

Ghinioanele s-au ținut lanț pentru o tânără din Louisiana, Statele Unite ale Americii, care a ajuns mămică, fără ca măcar să își dorească acest lucru, la vârsta de 16 ani. În prezent, aceasta este obligată să îi plătescă pensie alimentară bărbatului care a abuzat-o intim. Cum este posibil acest lucru?

Crysta Abelseth, acum în vârstă de 32 de ani, a rămas însărcinată pe când era doar o adolescentă, în urma unui viol, în anul 2005. Bărbatul care a agresat-o, John Barnes, avea 30 de ani la vremea aceea și s-ar fi oferit să o ducă acasă pe victima sa, după ce a întâlnit-o într-un restaurant. Tânăra ieșise alături de câțiva prieteni.

 Imagine cu Crysta Abelseth în timpul unui interviu

Relațiile intime între o persoană minoră și una majoră sunt ilegale în statul Louisiana, chiar dacă există consimțământ. În acest caz, totuși, nu s-a pus problema unui acord, după cum mărturisește Crysta Abelseth.

„În loc să mă aducă acasă, m-a adus la el acasă. M-a violat pe canapeaua din sufragerie.”, a declarat ea.

După ce a fost abuzată,  nu s-a dus la poliție să depună plângere împotriva agresatorului. Ea credea că nu ar mai putea face acest lucru dacă au trecut deja 24 de ore de la momentul atacului.

Ulterior, după ce a purtat o discuție cu un consilier psihologic, a aflat că poate depune plângerea în termen de 30 de ani de la teribilul eveniment. Astfel că, în urmă cu șapte ani, Barnes a fost acuzat de viol, iar de atunci cazul său este în proces de desfășurare la Biroul Șerifului din Tangipahoa.

Deși, în mod oficial, ancheta se află în curs, aceasta nu a început, de fapt, niciodată. Tânăra susține că niciun detectiv nu a preluat până acum dosarul său.

Însă nenorocirile nu aveau să se oprească aici pentru Crysta Abelseth. După ce a devenit mămică la doar 16 ani, aceasta a mai primit o lovitură grea de la viață. Chiar dacă era victima unui viol, statul a obligat-o să împartă custodia fiicei sale, acum adolescentă, cu bărbatul care i-a provocat toată suferința.

„Când fiica mea avea cinci ani, el a aflat despre existența ei și a început să facă demersuri pentru a obține custodia”, a mai mărturisit ea.

În plus de asta, anul acesta s-a mai întâmplat ceva absolut șocant. Crysta Abelseth a primit înștiințarea că are obligația de a-i plăti abuzatorului ei pensie alimentară pentru copil. Femeia a contestat decizia juriului și a cerut retragerea custodiei pentru John Barnes. Audierile sunt stabilite pentru luna iulie a acestui an.

Citește și: Bebelușul este furat din pătuț în toiul nopții, mama muribundă îi lasă un mesaj, 30 de ani mai târziu

Surse foto: Youtube

Surse articol: Independent, Foxnews, Nypost

Articolul urmator
Am aflat că soțul meu are o altă familie! M-a implorat să îl iert, dar am pus la cale un plan pentru a-i lua totul. Nu accept să fiu cealaltă femeie
Am aflat că soțul meu are o altă familie! M-a implorat să îl iert, dar am pus la cale un plan pentru a-i lua totul. Nu accept să fiu cealaltă femeie
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
În ce anotimp s-a născut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.