O soție însărcinată descoperă că soțul a lăsat-o însărcinată și pe profesoara fiului ei adolescent

O soție însărcinată descoperă că soțul a lăsat-o însărcinată și pe profesoara fiului ei adolescent

Redactor Divahair.ro

O utilizatoare a platformei Reddit a aflat, recent, că soțul ei o înșela cu nimeni alta decât profesoara fiului ei. Bineînțeles, a hotărât să îl părăsească pe bărbat, însă înainte de a face asta a aflat că este însărcinată în două săptămâni.

Și ghici ce? Și cealaltă femeie așteaptă un copil... Da, tot cu soțul ei.

Sophia are 35 de ani și s-a măritat cu soțul ei actual (33 de ani) în urmă cu opt ani. Amândoi soți au fost căsătoriți cu altcineva în trecut și au câte un copil cu foștii parteneri: ea are un fiu de 14 ani, iar el o fiică de 11 ani.

Problemele lor în cuplu au început să apară în urmă cu doi ani, iar de atunci ea s-a confruntat cu multe dificultăți în ceea ce privește starea sa de sănătate mintală. Într-o postare pe Reddit, femeia a povestit cu lux de amănunte cum a decurs existența sa încă de pe atunci.

 Imagine cu o femeie supărată pe soțul ei

"Am avut probleme psihice, depresii. Îl tratam ca pe un ratat", a început ea postarea. Sophia era convinsă că soțul ei avea un impact negativ asupra stării sale de sănătate mintală, motiv pentru care resentimentele față de el au început să se adune.

Chiar și așa, în tot acest timp, bărbatul a continuat să o trateze "ca pe o regină". La un moment dat, tatăl biologic al fiului ei și fostul ei soț a rugat-o să-l însoțească într-o excursie de trei săptămâni. Bineînțeles, era vorba despre o vacanță specială pentru copilul lor.

"Soțul meu a avut încredere în mine și mi-a permis să merg în excursie. El a considerat că acest lucru îmi va îmbunătăți sănătatea mintală", și-a amintit ea.

Cu siguranță că poți ghici ce s-a întâmplat mai departe. Da, Sophia i-a fost infidelă actualului soț.

"M-am întors și i-am mărturisit soțului meu infidelitatea. Spre surprinderea mea, el încă mai voia să-mi mai dea o șansă, dar eu nu eram sigură în privința noastră. Așa că am ajuns să mă duc acasă la fostul meu soț", a mai povestit ea.

Două zile mai târziu, femeia a hotărât să continue relația cu actualul. De ce? Pentru că el o iubea cu adevărat.

"Mi-am dat seama cât de mult ținea la mine și cum m-a prioritizat întotdeauna mai presus de orice. M-a primit înapoi", a mai scris ea.

Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste problemele din trecut și chiar au hotărât să devină părinți împreună.

"Acum două săptămâni, am aflat că sunt însărcinată. Am sărbătorit și am fost foarte fericiți", a mai menționat femeia.

Însă în urmă cu scurt timp, profesoara fiului ei de 14 ani a zis ceva foarte ciudat. Ea i-a spus fiului adolescent al Sophiei că în curând "va avea mai mulți frați cu care să se joace".

"Mi s-a părut ciudat. M-am gândit "cum de știe despre sarcina mea?"", și-a amintit ea.

Apoi, chiar l-a întrebat pe soțul ei dacă i-a spus profesoarei despre sarcina ei și, firește, el a spus că nu. Atunci, Sophia a devenit bănuitoare, așa că a făcut o mică investigație. Și uite așa, a descoperit că bărbatul avea o relație extraconjugală de peste șase luni cu profesoara fiului ei.

Printre toate mesajele pe care le-a citit, Sophia a descoperit și unul mai "special". Profesoara îi trimisese bărbatului o fotografie cu un test de sarcină, alături de mesajul "vei fi cel mai grozav tată pentru copilul nostru".

"L-am confruntat în mijlocul nopții. L-am întrebat de ce ar face asta familiei noastre și copilului nostru", a mai scris Sophia, iar soțul ei i-a povestit că avea nevoie de un umăr pe care să plângă în timp ce ea a avut o aventură cu fostul soț. În felul acesta, a ajuns în patul profesoarei fiului ei, care credea că este infertilă.

Femeia s-a decis să păstreze copilul tocmai pentru că era o minune pentru ea. Sarcina a ajuns deja în luna a cincea, în timp ce a Sophiei este de două săptămâni.

"Știu că cei mai mulți dintre voi vor spune că mi-am distrus căsnicia și sunt conștientă de asta, dar acum vreau să o salvez cu orice preț. Mă gândesc prin ce va trece copilul meu în școală atunci când prietenii lui vor afla", a mai scris femeia pe Reddit, iar apoi le-a cerut sfaturi internauților. Părerile, bineînțeles, nu au întârziat să apară.

"Știu că alte persoane abordează problema căsătoriei tale, așa că voi trece peste asta și voi vorbi despre cât de nepotrivit a fost ca profesoara să îi spună asta copilului tău fără să discute vreodată cu voi doi. Ea l-a atras pe copilul tău în această dramă a aventurii discutând despre fratele său vitreg despre care el nu știa".

"S-au făcut greșeli din partea tuturor adulților în această situație, dar profesoara a dat-o în bară cel mai mult. Ce a făcut-o să creadă că este în regulă să se culce cu părintele unui elev care este căsătorit? Apoi să-i spună asta elevului fără niciun motiv? Este incredibil de nepotrivit. Tu măcar ai avut curajul să-i spui soțului tău că l-ai înșelat, în timp ce el te-a înșelat pentru mai mult timp și nu a avut curajul să-ți spună că a făcut asta și că a lăsat-o însărcinată pe cealaltă fată".

"Profesoara ar trebui să fie concediată pentru că este un lucru inacceptabil pentru un profesor să facă asta cu un părinte al elevului său. Toată treaba este greșită și toți cei implicați își asumă vina, dar ea nu ar trebui să se implice în acest tip de situație ca profesoară. Nu este deloc profesional și presupun că este împotriva politicii școlii".

"Niciunul dintre voi nu ia în serios această căsnicie. Nu este un basm. Este un coșmar. Decideți dacă vreți să păstrați copilul. Nu sunteți obligați. Oricum, divorțați".

"Niciunul dintre voi nu a arătat prea mult angajament față de căsnicia voastră. Dacă erai stresată înainte, gândește-te cum te vei simți după ce se vor naște acești copii".

Tu ce crezi despre această situație? Cum ai aborda problema?

*Numele femeii este unul fictiv.

Citește și: Mirele ajunge în biserică și privește cum mireasa lui se căsătorește cu un alt bărbat

Surse foto: iStock

Surse articol: Cafemom, Reddit

Articolul urmator
Soțul a cerut astăzi să avem o căsătorie deschisă
Soțul a cerut astăzi să avem o căsătorie deschisă
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.