Un om al străzii a reușit să-i ofere fiicei sale un cadou nesperat, cu ajutorul unui străin cu inimă bună

Un om al străzii a reușit să-i ofere fiicei sale un cadou nesperat, cu ajutorul unui străin cu inimă bună

Redactor Divahair.ro

Cei care ajung să își petreacă viața pe străzi din cauza nenorocirilor de care au parte nu sunt puțini, din păcate, și multora dintre ei nu li se mai oferă niciodată motive de bucurie. Chiar și așa, din când în când, se mai întâmplă minuni mulțumită îngerilor deghizați în oameni, iar cei bătuți de soartă mai primesc și câte o fărâmă de speranță.

Un om al străzii a reușit să-i facă fiicei sale o surpriză incredibilă chiar de ziua ei de naștere mulțumită unui străin foarte amabil. Chiar dacă viața sa nu a fost deloc ușoară și a ajuns să doarmă, seară de seară, sub cerul înstelat, bărbatul nu a uitat niciodată de familia sa și de evenimentele importante din viața copilului său.

Imagine cu un om al străzii

Era chiar ziua de naștere a fiicei lui atunci când un străin a intrat în vorbă cu el, în timp ce își ducea veacul pe stradă. Pe parcursul discuției lor, a menționat că este aniversarea fetei lui și că și-ar dori nespus de mult să îi poată oferi un cadou pentru a o vedea fericită, însă nu avea nici cea mai mică idee ca visul său va deveni realitate. Străinul cu suflet mare nu a rămas indiferent la suferința acestuia și, la scurt timp după ce a încheiat discuția cu el, s-a întors în fața sa cu trei plase pline cu bunătăți. Cumpărase tort, flori și multe alte lucruri pentru fiica bărbatului.

Omul fără adăpost a rămas fără cuvinte atunci când a înțeles ce se întâmplă. Nu credea că o simplă conversație pasageră se va transforma într-o adevărată surpriză pentru copilul său iubit. Îndemnat de bărbatul care a vrut să-l ajute, s-a tras într-un colț pentru a nu fi văzut de tânără și a început să pregătească cadoul. A mutat toate cumpărăturile într-o pungă roșie și a ascuns buchetul de flori la spate. Prietenii săi, alți oameni ai străzii, l-au ajutat să aranjeze totul și l-au însoțit apoi pentru a o surprinde pe fată.

Imagine cu omul străzii care ascunde un buchet de flori

Ulterior, s-au îndreptat cu toții spre clădirea unde muncea tânăra și au așteptat ca aceasta să iasă la ei pentru a-i cânta la mulți ani. Fetei nu i-a venit să creadă ce se întâmplă și, cu ochii în lacrimi, și-a îmbrățișat părintele și i-a mulțumit pentru gestul său. Tăticul, la fel de emoționat, i-a spus acesteia că o iubește și i-a mulțumit, la rândul său, străinului amabil pentru că l-a ajutat să facă posibilă această minune.

Înainte de a se întoarce la muncă, tânăra a mai primit niște bani din partea bărbatului respectiv, pe care, bineînțeles, i-a acceptat cu bucurie. El le-a mai oferit bani și tatălui ei și prietenilor lui de pe stradă, iar după aceea a plecat.

Momentul a fost filmat și postat pe Youtube, unde a strâns milioane de vizualizări, dar și foarte multe comentarii. Internauții și-au exprimat aprecierea pentru gestul bărbatului și pentru tăticul iubitor în număr cât mai mare:

"Adevăratul cadou pe care l-ai oferit în acea zi a fost să-i dai unui tată posibilitatea de a-și face fiica fericită",

"2:08 - uitați-vă la ochii lui. Uite cât de strălucitori sunt. Are o surpriză pentru ziua de naștere a fiicei sale și nu ar putea fi mai fericit de atât. Sunt destul de sigur că în acest moment nimic altceva nu mai contează pentru el. Dumnezeu să vă binecuvânteze.",

"Probabil că au trecut ani de zile de când nu a mai putut să facă așa ceva pentru ea... asta l-a făcut să se simtă din nou ca un tată adevărat. Să-ți amintești ziua în care s-a născut copilul tău este ceva special".

Tu ce părere ai despre această poveste emoționantă?

Citește și: Un bărbat a avut parte de șocul vieții lui când, la înmormântarea soției lui, a văzut-o pe femeia iubită lângă sicriu

Surse foto: Youtube

Surse articol: Amomama, Yardhype, Youtube

Articolul urmator
A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare
A plănuit toată viața nunta cu iubita lui, dar după cinci zile de când au reușit să spună "DA" bărbatul a început pregătirile pentru înmormântare
Cât de bătrână este inima ta?
Incepe quiz
Cât de bătrână este inima ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.