Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

15 tatuaje pe braț pentru femei: unice și de bun-gust

Redactor Raluca Margean

Un tatuaj reprezintă o operă de artă pe care o porți permanent cu tine. Să-ți faci tatuaje pe braț sau pe orice altă parte a corpului este un angajament foarte mare pe care ți-l asumi, așadar este foarte important ce model alegi, astfel încât să nu regreți niciodată decizia luată. Un tatuaj îl alegi pentru o viață întreagă, așadar cântărește bine toate opțiunile. Iată câteva modele de tatuaje pentru braț foarte frumoase, care te vor ajuta să te hotărăști mai ușor. 

Tatuaje pentru braț: cele mai originale modele pe care să le alegi

1. Tatuaje cu mesaje motivaționale

Mesajele motivaționale pot fi citate celebre sau propoziții simple și înțelepte, menite să mențină constantă motivația unei persoane, să-i amintească acesteia despre lucrurile importante în viață, s-o inspire, să-i transmită energie pozitivă și s-o țină tot timpul pe drumul cel bun. Unele femei își tatuează anumite fraze care să le amintească de o anumită perioadă din viața lor, pentru a-și exprima starea sufletească sau pentru a împărtăși o lecție de viață importantă cu alții. 

tatuaje braț-model mesaj motivațional stay strong

Sursa foto: Pinterest

2. Tatuaje cu motive florale

Cele mai populare flori tatuate sunt trandafirii. Aceștia reprezintă simbolul iubirii, al pasiunii și al vieții, iar femeile care aleg să-i poarte sunt pasionale, iubesc viața și o trăiesc la maximum. Există totuși și alte flori printre preferințele femeilor, precum floarea-soarelui, maci și altele, iar aceste tatuaje se potrivesc perfect femeilor care pun preț pe tot ce este frumos, pur și delicat în viață. 

tatuaje braț-desen floarea soarelui

Sursa foto: Pinterest

3. Tatuaje cu pisici sau alte animale

Femeile care iubesc animalele își tatuează deseori pe corp un desen cu animalul preferat. Fie că este o poză a animalului de companie, fie că este un desen artistic, femeile care preferă un astfel de tatuaj sunt mari iubitoare de animale. Majoritatea optează pentru tatuaje cu pisici, dar și cățeii au un loc al lor bine definit. Pisicile negre pot purta noroc, în ciuda superstițiilor populare care spun că aduc ghinion.  

tatuaje braț-pisică, inimă și semnul infinit

Sursa foto: Pinterest

4. Tatuaje care sunt ca o brățară la încheietura mâinii

Un tatuaj realizat la încheietura mâinii poate fi purtat în loc de brățară, un mod de înfrumusețare personală. Femeile care aleg un astfel de tatuaj sunt preocupate de frumusețe și le place să arate tot timpul bine.  

tatuaje braț-model brățară frunze

Sursa foto: Pinterest

5. Tatuaje cu simbolistică mistică

Femeile care aleg tatuaje cu o simbolistică mistică cred în destin, în bioenergii și în supranatural. Ele poartă astfel de tatuaje ca amuletă, pentru a le aduce noroc și pentru a le oferi protecție. Unul dintre cele mai cunoscute tatuaje mistice este ochiul lui Horus, despre care se crede că este magic și transmite putere, energii pozitive și oferă protecție. 

 tatuaje braț-ochiul lui Horus

Sursa foto: Pinterest

6. Modele de tatuaje cu păsări 

Păsările sunt simbolul libertății, astfel că femeile care poartă astfel de tatuaje sunt persoane independente, care iubesc libertatea și viața. Lor nu le este frică să-și întindă aripile și să zboare, asumându-și riscuri și bucurându-se de fiecare moment al vieții.

tatuaje braț-model păsări care zboară

Sursa foto: Pinterest

7. Tatuaje cu fluturi 

Fluturii reprezintă metamorfoza, așadar femeile care aleg astfel de modele sunt capabile de o transformare magică. Ele sunt delicate și feminine, dar și curajoase în același timp. Ele îndrăznesc să iasă din „coconul” lor, să dea piept cu necunoscutul și să transforme totul în jurul lor cu frumusețea și magia pe care le degajă. 

tatuaje braț-model doi fluturi colorați

Sursa foto: Pinterest

8. Tatuaje cu simboluri feministe

Aceste tatuaje sunt potrivite pentru femeile care-și sărbătoresc feminitatea. Să fii feministă înseamnă să te iubești și să te accepți pe tine însăți, să fii mândră de feminitatea ta, să fii sensibilă și puternică în același timp. Un model foarte drăguț și popular este acest tatuaj cu semnul feminin împodobit cu flori delicate. 

tatuaje braț-model semnul feminității și o floare

Sursa foto: Pinterest

9. Tatuaje rebele Girl Power

Un astfel de tatuaj este perfect pentru fetele rebele care iubesc să fie independente, dar și să încalce convențiile și regulile. Aceste fete răzvrătite au de fapt mult simț al umorului, le place să experimenteze și să-și testeze limitele. 

tatuaje braț-model girl gang

Sursa foto: Pinterest

10. Modele haioase de tatuaje

Sunt o mulțime de modele haioase de tatuaje, iar o persoană care alege un astfel de desen este copilăroasă, inocentă, dar și creativă. O astfel de femeie zâmbește mult, e tot timpul veselă și se bucură de fiecare clipă din viața sa. 

tatuaje braț-model fetiță și urs panda cu balon

Sursa foto: Pinterest

11. Tatuaje cu simbol Ying și Yang

Conceptele de Ying și Yang repreprezintă în filosofia chineză jumătățile care completează întregul. Conform acestei filosofii, fiecare lucru are în componența sa o parte întunecată și una însorită, care trăiesc împreună și realizează un echilibru. O persoană care alege să-și facă un tatuaj cu aceste două concepte este o fire spirituală, care își dorește un echilibru în viața sa.  

tatuaje braț- desen cu Ying si Yang

Sursa foto: Pinterest

12. Tatuaje cu inimă

Tatuajele cu inimă sunt cele mai răspândite modele de tatuaje din lume. Inima este simbolul vieții, dar și al iubirii. Inima este simbolul prin care oamenii își exprimă dragostea pentru tot ce-i înconjoară, fie că este vorba de alte persoane, ființe sau activități. De obicei, femeile care aleg să-și facă un tatuaj cu model inimă sunt pasionale, emoționale și pline de vitalitate. Pentru ele contează foarte mult relațiile pe care le stabilesc cu cei din jurul lor și pun mare preț pe prietenie și familie. Ele sunt afectuoase și se dedică în totalitate persoanelor sau activităților pe care le iubesc.

tatuaje braț-desen cu inimi roșii

Sursa foto: Pinterest

13. Tatuaje dedicate familiei

Familia este cel mai important lucru de pe Pământ, iar femeile aleg de multe ori să-și exprime iubirea pe care o poartă familiei prin tatuaje dedicate acesteia. Modelele sunt nenumărate și depinde de creativitatea persoanei care își face tatuajul și de măiestria artistului pentru a reda cele mai adânci sentimente pe care o persoană le poartă față de familia sa. Fie că își tatuează numele membrilor familiei, fie aleg desene care să reprezinte familia, tatuajele dedicate familiei sunt printre cele mai frumoase și mai căutate. 

tatuaje braț- o familie de 5 membri cu spatele

Sursa foto: Pinterest 

14. Tatuaje în funcție de zodie

O persoană care iubește astrologia și își dorește un tatuaj care să se potrivească personalității sale, poate să aleagă un tatuaj care reprezintă cu acuratețe trăsăturile zodiei sale. O astfel de persoană poate alege fie să-și deseneze semnul său zodiacal, fie una din caracteristicile zodiacale. De exemplu, Capricornii sunt persoane pragmatice și orientate spre succes. Ei muncesc din greu pentru a obține ceea ce își doresc, sunt extrem de motivați și ambițioși. Pentru a exprima aceste trăsături, un tatuaj cu piscuri înalte de munți este potrivit. Muntele simbolizează ambiția și capacitatea de a înfrunta orice obstacol.

tatuaje braț- piscuri înalte de munți

Sursa foto: Pinterest

15. Tatuaje cu steluțe

Tatuajele mici în formă de steluțe sunt perfecte pentru a pune în evidență încheietura mâinii într-un mod discret și elegant. Femeile care aleg astfel de tatuaje sunt delicate, iubesc simplitatea, dar nu le este frică să iasă în evidență. Multe vedete au astfel de tatuaje, printre care și Gisele Bundchen.

tatuaje braț- Gisele Blundchen cu tatuaj în formă de stea

Sursa foto: Pinterest  

Tatuajele vor fi întotdeauna trendy, dar trebuie alese cu mare grijă, astfel încât să nu ajungi să-l regreți și să vrei să-l înlocuiești.

Surse foto: Pixabay, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!