Cele mai frumoase tatuaje sub sâni pentru femei

Cele mai frumoase tatuaje sub sâni pentru femei

Redactor Andreea Baluteanu

Un tatuaj sub sân reprezintă una dintre cele mai fierbinți modalități de a-ți evidenția șarmul, senzualitatea și sexualitatea. Nu este un îndemn spre atenția bărbaților, ci este o subliniere a atuurilor noastre, un dar către propria feminitate.

Așa că adunat mai jos cele mai frumoase modele de tatuaje sub sâni, de la vedete și nu numai. Descoperă designurile care ne-au atras atenția, mesajele pline de profunzime și tot ce îți recomandăm în rândurile de mai jos!

Top 10 tatuaje sub sâni: ce modele ne-au inspirat

Dacă ai curaj să îți faci un tatuaj sub sân, nu mai rămâne decât să te inspiri din rândurile de mai jos. Alege un salon de încredere, care să respecte regulile de igienă și al cărui artist tatuator să îți răspundă cu răbdare la întrebări și apoi purcede să îți alegi favoritul. Optează însă pentru un model care vorbește inimii tale, nu neapărat care e la modă, fiindcă acest tatuaj te va acompania pentru totdeauna.

  1. Numerele romane mărunte ale lui Ashley Benson

Dacă te tentează ideea de a-ți face un tatuaj sub sân, dar nu vrei sub nicio formă ceva complex, atunci exemplul lui Ashley Benson merită urmat. Vedeta din „Pretty Little Liars” ne-a inspirat cu un tatuaj subtil, cu cifre romane cărora nu le-a dezvăluit semnificația.

Ashley Benson

Sursa foto: Instagram

  1. Mesajul „Just Breathe” al lui Miley Cyrus

Miley Cyrus are o colecție impresionantă de tatuaje, pe care o admirăm din tot sufletul. Însă cel care ne-a atras în primul rând atenția este mesajul „Just Breathe” (tr.red. „Doar respiră”), în onoarea prietenei sale Vanessa care a încetat din viață din cauza fibrozei chistice.

Miley Cyrus

  1. Tatuajul sub sân complex al lui Demi Lovato

Continuăm cu o altă cântăreață celebră, idolul adolescenților de pretutindeni, Demi Lovato. Ne plac la nebunie tatuajele cu poveste, iar starul impresionează din acest punct de vedere. În 2016 Demi își tatua versul „you make me beautiful” (tr.red. „mă faci frumoasă”) din melodia „Beautiful” a lui Bethany Dillon, pe care îl completa mai apoi cu pene și îl integra într-un prinzător de vise.

Demi Lovato

  1. Trandafirul și urmele de pași ale lui Chloe Moretz

Actrița din „Carrie” are o adevărată colecție de tatuaje, pe care îți recomandăm să o consulți drept sursă de inspirație. Sub sâni se află însă cea mai prețioasă: un trandafir, urme de pași și cuvântul „memom” în amintirea bunicii sale. Tot sub sâni, vedeta și-a tatuat mesajul „it gets better than this” („va fi mai bine de atât”) cu care suntem întrutotul de acord.

Chloe Moretz

  1. Un trandafir stilizat

Trandafirul e una dintre cele mai populare idei de tatuaj, sugerând feminitatea, delicatețea și sensibilitatea. Alege un design artistic pentru un tatuaj sub sân cu care vei face senzație în toate topurile de vară…și nu numai.

tatuaj cu trandafir

Sursa foto: Instagram

  1. Trandafirul Vanessei Morgan

Dacă te uiți la Riverdale (și nu numai), nu ai cum să nu remarci frumusețea Vanessei Morgan. Actrița ne oferă una dintre cele mai dătătoare de fiori sugestii de tatuaj sub sâni cu acest trandafir-schiță, pe care l-a prezentat pe Instagram cu mesajul: „Cel care dorește un trandafir trebuie să respecte și spinul”.

Vanessa Morgan

Sursa foto: Instagram

  1. Flori înlănțuite

Dacă nu te sperie tatuajele sub sâni întinse, artistice, atunci acest model poate fi preferatul tău. E adevărat că te va costa ceva durere (și poate îți va îngrijora puțin și portofelul), dar ce mai contează? Cu siguranță, vei avea încă un argument pentru a nu te pierde niciodată în mulțime.

tatuaj cu flori

Sursa foto: Instagram

  1. Tinkerbell și Lily Collins: simfonia zânelor

Nu ne mai mirăm că Lily Collins a fost aleasă să joace în pelicula biografică „Tolkien”: chiar pare să aibă sânge de zână. Actrița ne-a vrăjit cu un tatuaj sub sân atât de poetic și de drăgălaș: zâna Tinkerbell stând pe lună, gata să arunce o vrajă, și captura „fragile thing” (tr.red. „lucru fragil”).

Lily Collins

  1. Chakra lui Paris Jackson

Paris Jackson, fiica adoptivă a regretatului Michael, are o mulțime de tatuaje, dar cel de sub sâni și dintre sâni e de departe preferatul nostru. Vedeta și-a tatuat atât de inedit chakrele ei preferate, exact acolo unde le e locul, între sâni și sub ei.

Paris Jackson

  1. Rihanna și tatuajul zeiței Isis

Când vine vorba despre tatuaje, Rihanna ar putea da lecții oricui, chiar și maeștrilor tatuatori. Frumoasa Riri a făcut celebru tatuajul sub sân cu zeița Isis, pe care și l-a desenat pe piele în amintirea bunicii sale.

Rihanna

Sursa foto: Instagram

Poze cu cele mai frumoase tatuaje sub sâni: nu ai cum să îți iei ochii de la ele

Aceste tatuaje sub sâni vor capta toate privirile, și pe bună dreptate. Sunt atât de sexi și de feminine, încât ne pot convinge pe dată să ne înfruntăm frica și să ne desenăm pielea.

Floare

Alexis Ren e o dansatoare care a făcut furori peste Ocean la celebra emisiune Dancing with the Stars, iar imaginea ei, cu tatuajul sub sân în formă de floare, este suficientă pentru a convinge pe oricine să se tatueze.

Alexis Ren

Sursa foto: Instagram

Fluture

Dacă ai o fire jucăușă și copilăroasă, colorată precum aripile delicate ale unui fluture, atunci acest tatuaj sub sân a fost practic creat pentru tine. Suntem sigure că posesoarea sa va fi mândră să îți servească drept sursă de inspirație.

tatuaj cu flutute

Sursa foto: Instagram

Aripi

E adevărat că tatuajul cu aripi e mai celebru pe spate, dar cine spune că nu îl poți muta și sub sâni? Până la urmă, până ce nu vom vedea oameni zburând, îl vom considera drept ceea ce este: un simbol al grației, al nobleței și al purității.

tatuaj cu aripi

Sursa foto: Instagram

Mandala

Cele mai celebre idei de tatuaj sub sân sunt cele inspirate de mandala. Aceste modele mustesc de creativitate și de imaginație. Singura problemă? Sunt atât de populare, încât te vei simți într-o companie prea numeroasă purtându-le.

tatuaj cumandale

Sursa foto: Instagram

Tatuaj sub sân cu text

Dacă ești fana tatuajelor pline de profunzime și de semnificație, cu siguranță un tatuaj sub sân cu scris îți va surprinde perfect dorința. De la citatele tale preferate la un nume care înseamnă mult pentru tine (nu îți recomandăm totuși să fie al iubitului), iată cele mai bune sugestii!

Citate din Biblie

Nu se vede complet în această imagine, dar tatuajul sub sân al lui Keke Palmer redă un citat din Biblie: "Don't cast thy pearls before swine" (tr.red. „nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor”). Noi considerăm că este o modalitate excelentă de a-ți onora credința.

Keke Palmer

Un mesaj personal

Un sfat primit într-un moment de restriște, crezul tău în viață sau mantra care consideri că ți se potrivește cel mai bine? Simpatica actriță Sarah Hyland, din „Modern Family”, a optat pentru un tatuaj sub sân cu mesajul „follow my heartbeat” (tr.red. „urmează-mi bătaia inimii”). Oare se va supăra dacă „o copiem”?

Sarah Hyland

Sursa foto: Instagram

Un cuvânt cu semnificație

Nu ai nevoie de adevărate poezii întinse sub sâni, poți opta și pentru un singur cuvânt care să însemne ceva special pentru tine. Halsey ne dă un exemplu superb: cuvântul „serendipity” (cuvânt intraductibil, al cărui înțeles rezonează „cu noroc dulce-amar”).

Halsey

Tatuaj sub sân cu design: ce modele ne plac

Tatuajul sub sân cu desing rămâne preferatul tău? Iată câteva opțiuni pe care le poți lua în considerare!

Flori

Multe și mărunte, mari și generoase, subtile și suave: rămâne la latitudinea ta cum anume vei desena florile pe piele. Cert este că rezultatul va fi fantastic!

tatuaje cu flori

Sursa foto: Instagram

Artistic

Lena Dunham a mărturisit că a fost inspirată de Rihanna atunci când a ales acest tatuaj sub sân, iar noi suntem de acord: modelul ei are ceva din fantezia creativă pentru care Riri e celebră.

Lena Dunham

Sursa foto: Instagram

Luna

Simbolurile celești, fie că e vorba despre lună, stele, soare sau zodia ta, vor face întotdeauna furori pe post de idei de tatuaj sub sân.

tatuaj cu luna

Sursa foto: Instagram

O coroană

Ce altceva ar putea încununa o femeie dacă nu o coroană sub sâni? Ruby Rose a prins ideea și a adus-o la desăvârșire!

Ruby Rose

Acestea sunt ideile noastre preferate de tatuaj sub sân, inspirate de vedete și nu numai!

Vezi și câteva modele de tatuaj pe braț pentru femei, dar și cele mai frumoase tatuaje delicate. Descoperă și tatuajele perfecte pentru femeile stilate!

Surse foto: Instagram, Getty/Guliver

Articolul urmator
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Sutien potrivit pentru sânii lăsați: cele mai bune modele
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.