Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Rimel Dior 360

Joi, 03.04.2014
de Andreea Baluteanu

Mascara Dior 360 aduce in centrul atentiei o periuta inovatoare, rotativa, care permite rimelarea extrem de eficienta, personalizata, atat a genelor inferioare, cat si a celor superioare. Contine pigmenti intensi de culoare care confera profunzime privirii si micro-ceruri care definesc in mod atragator genele. Formula delicata garanteaza o aplicare placuta si gene mai matasoase si mai flexibile, fara a le incarca si fara a se faramita in mod inestetic.

Mascara Dior 360 aduce in centrul atentiei o periuta inovatoare, rotativa, care permite rimelarea extrem de eficienta, personalizata, atat a genelor inferioare, cat si a celor superioare. Contine pigmenti intensi de culoare care confera profunzime privirii si micro-ceruri care definesc in mod atragator genele. Formula delicata garanteaza o aplicare placuta si gene mai matasoase si mai flexibile, fara a le incarca si fara a se faramita in mod inestetic.

Cum ti se pare Rimel Dior 360? Voteaza!

0 (0)
 Rimel Dior 360

154 ron

Review-ul DIVAHAIR

Mascara Dior 360 tenteaza atat cu imbunatatirea aspectului genelor, alungindu-le si conferindu-le volum, dar si cu periuta inovatoare si cu tehnologia inspirata de make-up artisti. Formula sa are la baza pigmenti intensi de culoare, care vor oferi un look plin de profunzime privirii. Micro-cerurile definesc si contureaza frumos genele.

Textura placuta a mascarei lasa o senzatie de confort la aplicare si promite sa nu irite ochii sensibili. Periuta rotativa permite rimelarea corespunzatoare atat a genelor inferioare, cat si a celor superioare, prin intermediul inelului de argint cu care este dispus recipientul.

Mod de folosire:
roteste inelul de argint spre partea de sus a recipientului, pentru a rimela genele superioare si spre partea de jos pentru cele inferioare.

Cel mai important avantaj al rimelului Dior 360 este reprezentat de periuta inovatoare, care este special conceputa pentru a rimela in mod satisfacator atat genele de sus, cat si pe cele de jos. Alungeste frumos genele, le separa si le defineste, aspecte caracteristice unui produs de gen. Privirea este mai frumos conturata, gratie pigmentilor intensi de culoare, un alt atu semnificativ. Ambalajul in nuante de negru, lucioase, alaturi de accentul glam conferit de inelul argintiu, pun in evidenta stralucirea si eleganta rafinata a brandului francez.

Principalul dezavantaj al rimelului Dior 360 este dat de volumul si curbarea insuficiente, care nu vor contura un look dramatic, conform pretentiilor producatorului. Pretul ridicat este o sursa de disconfort, iar periuta inovatoare poate presupune mai mult efort la folosire. Se poate faramita pe parcursul zilei, un punct negativ extrem de important.

Referindu-ne insa la avantajele conferite: formula care alungeste frumos si confera un look natural, mai bogat genelor, periuta inovatoare care este dedicata atat genelor inferioare, cat si celor superioare, alaturi de capacitatea buna de definire si de separare, merita sa incerci mascara Dior 360.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66575 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51922 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44474 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41549 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40305 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Regulament concurs Câștigă cu Nu Skin România - R2! (0 comentarii)
 2. Brandul Bluzat, alaturi de clientele sale la UNTOLD (0 comentarii)
 3. Mercur retrograd în Balanță: zodiile depășesc barierele conștiinței și primesc mesaje de dincolo (0 comentarii)
 4. Studioul reprezentat de Bianca Drăgușanu desemnat cel mai bun din lume (0 comentarii)
 5. De ce este important pentru un salon sau pentru un hair artist să se promoveze prin advertoriale? (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!