Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Parfum Dior Pure Poison

Duminică, 05.06.2016
de Andreea Baluteanu

Dior Pure Poison face parte din categoria parfumurilor florale, punând accent cu precădere pe florile albe, exotice, grele. Aroma a fost creată de trei parfumieri (Carlos Benaim, Dominique Ropion şi Olivier Polge), ceea ce pune perfect în evidenţă extraordinara sa complexitate. Parfumul a fost lansat în 2004.

Dior Pure Poison face parte din categoria parfumurilor florale, punând accent cu precădere pe florile albe, exotice, grele. Aroma a fost creată de trei parfumieri (Carlos Benaim, Dominique Ropion şi Olivier Polge), ceea ce pune perfect în evidenţă extraordinara sa complexitate. Parfumul a fost lansat în 2004.

Cum ti se pare Parfum Dior Pure Poison? Voteaza!

0 (0)
Parfum Dior Pure Poison

401 ron

Review-ul DIVAHAIR

Dior Pure Poison este un parfum floral cu câteva accente de citrice care îi conferă prospeţime şi acorduri lemnoase care îi redau profunzimea caracteristică parfumurilor provenite de la branduri de lux. Esenţa se deschide cu puternice note de portocal, mandarină siciliană, bergamotă şi câteva tonuri de iasomie care fac trecerea la inima grea, opulentă, formată din flori albe şi temperată de baza dulce cu acorduri de miere, lemn de santal şi ambră albă.

Sticluţa parfumului seamănă cu cea ediţia tradiţională Dior Poison, dar este colorată, aşa cum îi spune şi numele, în alb imaculat, sugerând puritatea acordurilor sale. Capacul violet imprimă regalitate, subliniind faptul că vei avea de-a face cu un parfum complex, care nu poate fi limitat la o singură categorie.

Cel mai important avantaj al parfumului Dior Pure Poison este reprezentat de aroma sa bogată, completă. Două detalii ne sugerează că este vorba despre o esenţă pe care nu o vom uita prea uşor: faptul că este vorba despre un brand luxuriant precum Dior, dar şi amănuntul împărtăşit de producători, că trei creatori şi-au unit forţele pentru a da naştere lui Poison Pure.

Dacă adori parfumurile florale, grele, nu vei avea cum să fii indiferentă în faţa acestei creaţii Dior. Mijlocul de floare de portocal, gardenie şi iasomie te va conduce pe un tărâm tropical, exotic, iar de la prima pulverizare te vei simţi delicată, dar extrem de seducătoare. Nu vei putea trece cu vederea nici faptul că Dior Poison Pure este o adevărată armă de seducţie: senzualitatea florilor este preponderentă, iar purtarea parfumului seara, mai ales în timpul verii, îţi va aduce o mulţime de admiratori la picioare. Nu în ultimul rând, ţine cont de faptul că, deşi sofisticat şi bogat, Dior Pure redă frumuseţea florilor, dar o face într-un mod echilibrat: purtătoarea sa trebuie să fie o femeie adevărată, care nu poate fi nicidecum comparată cu o adolescentă.

De partea cealaltă, nu alege parfumul Dior Pure Poison dacă îţi doreşti o aromă simplă, plăcută, perfectă pentru birou. Acordurile grele de flori pot provoca dureri de cap persoanelor care se confruntă cu o sensibilitate crescută din acest punct de vedere: pe lista de ingrediente sunt prevăzute şi note de citrice, dar trebuie să ştii că acestea sunt mai degrabă slabe şi nu au nicio şansă în faţa opulenţei florale.

Dacă îţi doreşti un parfum floral complex, intens și rezistent şi eşti o admiratoare a creaţiilor florale ce aparțin brandului francez, trebuie să încerci Dior Pure Poison.

Parfumul Dior Pure Poison este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 401 lei/100 ml EDP.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!