Review pentru Anticearcan iluminator Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator

Vineri, 01.02.2013
de Andreea Baluteanu

Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator are doua functii principale: ilumineaza si ofera un aspect radios pielii, in timp ce acopera si diminueaza cearcanele, petele, ridurile fine. Cu o simpla aplicare, poti scoate in evidenta trasaturile si corecta imperfectiunile.

Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator are doua functii principale: ilumineaza si ofera un aspect radios pielii, in timp ce acopera si diminueaza cearcanele, petele, ridurile fine. Cu o simpla aplicare, poti scoate in evidenta trasaturile si corecta imperfectiunile.

Cum ti se pare Anticearcan iluminator Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator? Voteaza!

0 (0)
Anticearcan iluminator Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator

115 ron

Review-ul DIVAHAIR

Formula de la Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator poate fi folosita atat pe post de iluminator, cat si pe post de corector si anticearcan. Are la baza tehnologia patentata cu efect de reflectie a luminii Photo Optic, care diminueaza aspectul liniilor fine si al petelor, pentru o finisare perfecta.

Ambalajul de 2.2 ml, in nuante calde de bronz auriu, sugereaza rafinamentul si luxul care au devenit o marca definitorie pentru Estee Lauder. Textura lejera, cremoasa, a produsului este usor de aplicat, fiind nevoie de o simpla trecere a pensulei peste suprafata care se doreste acoperita/iluminata.

Mod de folosire: Pentru a pune in actiune efectul corector al produsului, foloseste Estee Lauder in zona de sub ochi, din interior spre exterior, presand usor, cu degetele, pentru a omogeniza. Alege un ton mai deschis decat nuanta tenului tau, sau unul identic. De partea cealalta, pentru a potenta iluminarea, creatorii ne recomanda utilizarea nuantei Soft Pink. La prima utilizare, insista pentru a repartiza o cantitate potrivita pe pensula, apasand usor pana ce produsul incepe sa fie dozat.

Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator are doua directii de utilizare, in spiritul multifunctional al iluminatoarelor: lumineaza si corecteaza. Textura cremoasa, lejera, este usor de aplicat. Unul dintre cele mai remarcabile avantaje ale produsului este reprezentat de aspectul radios, proaspat, natural al pielii, fara luciul inestetic provocat tenului gras sau sclipirea neplacuta pe care o aduc cu ele unele iluminatoare. Accentuarea trasaturilor este, cu adevarat, un atu, formula sa iluminand in mod elegant si rafinat. Pensula e practica, iar aspectul atragator este specific gamelor de lux, care investesc mult in designul produselor.

De partea cealalta, daca exceleaza in iluminarea pielii, Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator nu are aceleasi rezultate in ceea ce priveste corectarea imperfectiunilor, a liniilor fine si a petelor. In al doilea rand, pretul e ridicat, desi se incadreaza in marja stabilita de gamele de lux ale industriei cosmetice.

Pentru iluminarea si accentuarea delicata a trasaturilor, Estee Lauder Ideal Light Brush On Illuminator este cu adevarat o investitie in frumusetea ta.

Gramaj: 2.2 ml