Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Anticearcan Mac Studio Sculpt

Miercuri, 29.05.2013
de Andreea Baluteanu

Anticearcanul Mac Studio Sculpt camufleaza in mod eficient urmele de oboseala, petele si imperfectiunile, avand un grad mediu spre mare de acoperire. Ofera o finisare naturala, mata, iar textura bogata este usor de aplicat. Rezistent la apa, se va pastra in buna stare, pe fata, pentru mult timp.

Anticearcanul Mac Studio Sculpt camufleaza in mod eficient urmele de oboseala, petele si imperfectiunile, avand un grad mediu spre mare de acoperire. Ofera o finisare naturala, mata, iar textura bogata este usor de aplicat. Rezistent la apa, se va pastra in buna stare, pe fata, pentru mult timp.

Cum ti se pare Anticearcan Mac Studio Sculpt? Voteaza!

5 (2)
Anticearcan Mac Studio Sculpt

85 ron

Review-ul DIVAHAIR

Anticearcanul Mac Studio Sculpt este imbogatit cu pigmenti de acoperire, care iti asigura un aspect mat, impecabil al fetei. Ascunde cearcanele si imperfectiunile, putand inlocui cu succes folosirea fondului de ten. Este rezistent la apa si promite sa se mentina pentru mult timp, pe durata intregii zile.

Textura bogata a anticearcanului ii asigura o longevitate de invidiat, cu toate ca ii poate ingreuna aplicarea. Este ambalat in recipient de sticla, dotat cu un capac negru care ii accentueaza eleganta si rafinamentul.

Mod de folosire: aplica pe punctele pe care doresti sa le ascunzi, cu ajutorul degetelor, prin tamponare delicata. Pentru un efect studiat, foloseste o pensula. Sigileaza cu un strat de pudra, astfel incat sa ii intensifici rezistenta.

Principalul avantaj al anticearcanului Mac Studio Sculpt este conferit de puterea sa de acoperire, printre cele mai mari de pe piata. Intr-adevar, produsul ascunde atat cearcanele, cat si imperfectiunile si urmele de cosuri. Rezistenta peste medie este un alt factor decisiv, mentinandu-se in stare buna, pe parcursul intregii zile. Formula waterproof este un alt element de care merita sa tii cont. Diversitatea de nuante ii asigura compatibilitatea cu toate tonurile si tipurile de ten, iar finisarea mata il face extrem de potrivit pentru anotimpul calduros, pe post de substitut de fond de ten. Diversitatea de utilizari, pe post de anticearcan si corector, in zona ochilor, dar si pe imperfectiunile de pe restul fetei il transforma intr-una dintre cele mai bune variante de pe piata.

Unul dintre cele mai semnificative dezavantaje ale anticearcanului Mac Studio Sculpt este reprezentat de textura mult prea consistenta, care ii ingreuneaza aplicarea si scoate in evidenta in mod neplacut ridurile si liniile fine. Se poate aduna in pliuri, iar ambalajul nedotat cu pensula te supune riscului unei utilizari neigienice. Nu in ultimul rand, pretul poate fi destul de ridicat.

Pentru atuurile sale: puterea mare de acoperire, rezistenta si eficienta sa, anticearcanul Mac Studio Sculpt merita incercat.

Gramaj: 5,5 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66621 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51956 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44907 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41589 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40362 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Călătoria cu autocarul devine noua tendință de deplasare? (0 comentarii)
 2. Horoscop mâine, 27 septembrie: Scorpionul se înstrăinează într-un cocon de singurătate (0 comentarii)
 3. Sfaturi pentru achiziționarea rochiei de mireasă. Ce alegi din numeroasele modele disponibile? (0 comentarii)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!