Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Apă de parfum Beyonce Pulse NYC

Luni, 06.06.2016
de Andreea Baluteanu

Beyonce se numără printre vedetele care au lansat parfumuri de mare succes, iar editarea-omagiu Pulse, adusă capitalei cosmopolite a lumii, New York, este una dintre ediţiile de suflet ale artistei. Parfumul face parte din categoria esenţelor dulci, ingredientul său principal fiind brioşele „Catifea roşie”, un desert specific popularului oraş american. Parfumul a fost creat de Carlos Vinals în 2013.

Beyonce se numără printre vedetele care au lansat parfumuri de mare succes, iar editarea-omagiu Pulse, adusă capitalei cosmopolite a lumii, New York, este una dintre ediţiile de suflet ale artistei. Parfumul face parte din categoria esenţelor dulci, ingredientul său principal fiind brioşele „Catifea roşie”, un desert specific popularului oraş american. Parfumul a fost creat de Carlos Vinals în 2013.

Cum ti se pare Apă de parfum Beyonce Pulse NYC? Voteaza!

0 (0)
Apă de parfum Beyonce Pulse NYC

93 ron

Review-ul DIVAHAIR

Beyonce a dorit ca prin Pulse NYC să aducă un omagiu celui mai cunoscut oraş american, caracterului său cosmopolit şi sofisticat, amestecului de casual şi rafinament, dar să exprime şi senzualitatea şi frumuseţea care îi definesc cariera de cântăreaţă. Pulse NYC se deschide cu un vârf suculent de pere, zmeură, rodie, continuă cu o inimă florală dominată de orhidee, floarea preferată a lui Beyonce şi una dintre mândriile New Yorkului, şi se pierde apoi în baza preponderentă puternică, în acorduri de brioşe „Catifea roşie” şi patchouli.

Sticluţa de parfum urmăreşte designul specific al ediţiei originale Pulse, fără a aduce niciu omagiu vizual oraşului pe care îl reprezintă, unul dintre minusurile acestei esenţe.

Cel mai important avantaj al parfumului Pulse NYC este reprezentat de personalitatea sa. Esenţa este diferită de ediţiile lansate în mod normal de celebrităţi, graţie notei sale preponderente, brioşele „Catifea roşie”. Acest acord nu face numai legătura cu simbolul reprezentativ al parfumului, oraşul New York, dar conferă şi caracter prin dulceaţa sa covârşitoare, frumos îmbinată cu căldura tonurilor de patchouli.

Pulse NYC este o esenţă perfectă pentru serile de vară, când vrei să te distrezi cu prietenii şi îţi permiţi să porţi un parfum ostentativ. Dulceaţa sa le va ameţi pe fetele pasionate de esenţele gurmande, care vor rezista cu greu combinaţiei de orhidee, brioşe şi patchouli.

De partea cealaltă, Pulse NYC reţine persistenţa scăzută a parfumurilor lansate de celebrităţi. Rezistenţa este net inferioară produselor provenite de la branduri de lux, un aspect care este în perfectă conformitate cu preţul rentabil. Dulceaţa acordurilor va fi sufocantă pentru fetele care nu se dau în vânt după parfumuri gurmande.

Dacă îţi doreşti un parfum plăcut, cu acorduri dulci, dacă adori oraşul New York şi eşti o admiratoare declarată a lui Beyonce, vei fi fără urmă de îndoială impresionată de Pulse NYC.

Parfumul Pulse NYC este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 93 de leiEDP 100 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66510 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51867 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47741 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41602 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41467 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
 5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!