Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Review pentru Apă de parfum Beyonce Pulse NYC

Luni, 06.06.2016
de Andreea Baluteanu

Beyonce se numără printre vedetele care au lansat parfumuri de mare succes, iar editarea-omagiu Pulse, adusă capitalei cosmopolite a lumii, New York, este una dintre ediţiile de suflet ale artistei. Parfumul face parte din categoria esenţelor dulci, ingredientul său principal fiind brioşele „Catifea roşie”, un desert specific popularului oraş american. Parfumul a fost creat de Carlos Vinals în 2013.

Beyonce se numără printre vedetele care au lansat parfumuri de mare succes, iar editarea-omagiu Pulse, adusă capitalei cosmopolite a lumii, New York, este una dintre ediţiile de suflet ale artistei. Parfumul face parte din categoria esenţelor dulci, ingredientul său principal fiind brioşele „Catifea roşie”, un desert specific popularului oraş american. Parfumul a fost creat de Carlos Vinals în 2013.

Cum ti se pare Apă de parfum Beyonce Pulse NYC? Voteaza!

0 (0)
Apă de parfum Beyonce Pulse NYC

93 ron

Review-ul DIVAHAIR

Beyonce a dorit ca prin Pulse NYC să aducă un omagiu celui mai cunoscut oraş american, caracterului său cosmopolit şi sofisticat, amestecului de casual şi rafinament, dar să exprime şi senzualitatea şi frumuseţea care îi definesc cariera de cântăreaţă. Pulse NYC se deschide cu un vârf suculent de pere, zmeură, rodie, continuă cu o inimă florală dominată de orhidee, floarea preferată a lui Beyonce şi una dintre mândriile New Yorkului, şi se pierde apoi în baza preponderentă puternică, în acorduri de brioşe „Catifea roşie” şi patchouli.

Sticluţa de parfum urmăreşte designul specific al ediţiei originale Pulse, fără a aduce niciu omagiu vizual oraşului pe care îl reprezintă, unul dintre minusurile acestei esenţe.

Cel mai important avantaj al parfumului Pulse NYC este reprezentat de personalitatea sa. Esenţa este diferită de ediţiile lansate în mod normal de celebrităţi, graţie notei sale preponderente, brioşele „Catifea roşie”. Acest acord nu face numai legătura cu simbolul reprezentativ al parfumului, oraşul New York, dar conferă şi caracter prin dulceaţa sa covârşitoare, frumos îmbinată cu căldura tonurilor de patchouli.

Pulse NYC este o esenţă perfectă pentru serile de vară, când vrei să te distrezi cu prietenii şi îţi permiţi să porţi un parfum ostentativ. Dulceaţa sa le va ameţi pe fetele pasionate de esenţele gurmande, care vor rezista cu greu combinaţiei de orhidee, brioşe şi patchouli.

De partea cealaltă, Pulse NYC reţine persistenţa scăzută a parfumurilor lansate de celebrităţi. Rezistenţa este net inferioară produselor provenite de la branduri de lux, un aspect care este în perfectă conformitate cu preţul rentabil. Dulceaţa acordurilor va fi sufocantă pentru fetele care nu se dau în vânt după parfumuri gurmande.

Dacă îţi doreşti un parfum plăcut, cu acorduri dulci, dacă adori oraşul New York şi eşti o admiratoare declarată a lui Beyonce, vei fi fără urmă de îndoială impresionată de Pulse NYC.

Parfumul Pulse NYC este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul de 93 de leiEDP 100 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Nu mai purta balerini cu blugi! Uite ce pantofi să porți cu jeanși pentru a fi în trend! (186697 vizite)
 2. Urmează săptămână amară pentru 3 zodii. Sunt trădate de cei mai dragi oameni (29190 vizite)
 3. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (26329 vizite)
 4. 8 trucuri pe care le folosesc femeile din Familia Regală britanică pentru a arăta întotdeauna impecabil (8019 vizite)
 5. Nu se mai poartă geaca din piele. Jacheta HOT care va fi pe val în această toamnă (5777 vizite)
 1. Gestul uluitor pentru umanitate: știa că fetița ei va muri la naștere, dar a ales să o aducă pe lume. Află motivul! (nota 4.8)
 2. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (nota 4.5)
 3. Cele 5 reguli pe care le respect cu sfințenie și datorită cărora am tenul cu 15 ani mai tânăr (nota 4)
 4. Zodia pentru care ultima parte a anului va fi cea mai bună perioadă din viața ei (nota 3.7)
 5. Urmează săptămână amară pentru 3 zodii. Sunt trădate de cei mai dragi oameni (nota 3.6)
 1. Nimic mai emoționant: un cuplu de pensionari își dedică în fiecare seară cântece, înainte de culcare (0 comentarii)
 2. Respirația este foarte importantă pentru trup și suflet: 8 exerciții care te ajută să te liniștești (0 comentarii)
 3. Ce comportament au părinții toxici și cum sunt afectați copiii (0 comentarii)
 4. Dragoste infinită: își crește singur băiețelul cu sindromul Down, după ce soția i-a părăsit pe amândoi (0 comentarii)
 5. Problema dermatologică jenantă pe care o au în comun toți oamenii de succes (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!