Review pentru Apa de toaleta Roberto Cavalli Exotica

Duminică, 15.03.2015

Apa de toaleta Roberto Cavalli Exotica evoca o vacanta intr-o locatie exotica, facand parte din categoria esentelor floral-fructate, cu note tropicale si accente lemnoase si dulci, care ii confera caracter.

Apa de toaleta Roberto Cavalli Exotica evoca o vacanta intr-o locatie exotica, facand parte din categoria esentelor floral-fructate, cu note tropicale si accente lemnoase si dulci, care ii confera caracter.

Cum ti se pare Apa de toaleta Roberto Cavalli Exotica? Voteaza!

0 (0)
Apa de toaleta Roberto Cavalli Exotica

200 ron

Review-ul DIVAHAIR

Apa de toaleta Roberto Cavalli Exotica te duce cu gandul la plajele cu nisip fin ale Pacificului, fiind o esenta perfecta pentru vara. Parfumul contine trei ingrediente principale, insa nu este unitar sau simplist: varful dominat de mango, inima cu orhidee si baza cu lemn de santal alcatuiesc o compozitie complexa, ademenitoare.

Sticluta de parfum are accente aurii care ii pun in valoare exotismul, in timp ce lichidul de culoare roz este esenta feminitatii. Il vei purta cu placere vara si va insoti experientele tale in locuri calde, pe plaje pustii sau in locatii de vacanta aglomerate.

Mod de folosire: Specialistii parfumieri ne sugereaza sa aplicam parfumul in zonele cheie de puls: pe incheieturi, fara a freca, insa, pe gat si pe ceafa, intre sani si in spatele genunchilor sau al lobului urechii.

Cel mai important avantaj al parfumului Roberto Cavalli Exotica este dat de caldura si exotismul aromei sale. Daca esti in cautarea unui parfum care sa completeze experienta vacantei tale de vara, este una dintre cele mai potrivite alegeri. Te va cuceri cu aroma sa intima, care ramane aproape de piele, cu nuante tropicale de care te vei indragosti. Intrepatrunderea intre mangoul suculent, luxul orhideei si baza lemnoasa te va transforma in zeita plajei. Desi poate parea un parfum simplist, din cauza compozitiei din doar trei elemente, parfumul se dovedeste complex, dulce, dar usor ascutit, zgomotos, dar si intim, ceea ce il poate face preferatul tau.

Principalul dezavantaj al parfumului Roberto Cavalli Exotica este dat de persistenta sa, mai degraba scazuta. Fiind o esenta complexa, dar cu o alcatuire minimalista, iti poate parea diferit, fiind mai dificil de purtat.

Daca iti doresti insa o aroma care sa exprime perfect spiritul verii si al destinatiilor exotice, misterioase de vacanta, Roberto Cavalli Exotica poate fi preferatul tau.

Pretul apartine variantei Apa de toaleta, 75 de ml