Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Apă de parfum Giorgio Armani Si

Duminică, 15.05.2016
de Andreea Baluteanu

Apa de parfum Giorgio Armani Si a fost lansată în 2014 şi o are drept imagine pe actriţa australiană Cate Blanchett, o favorită a designerului italian. Parfumul este dedicat femeii sofisticate, sigură pe ea, cu o carieră plină de realizări şi o viaţă de familie împlinită. Esenţa a fost concepută de Christine Nagel, „nasul” din spatele parfumurilor Miss Dior Cherie şi Eau Torride de la Givenchy!

Apa de parfum Giorgio Armani Si a fost lansată în 2014 şi o are drept imagine pe actriţa australiană Cate Blanchett, o favorită a designerului italian. Parfumul este dedicat femeii sofisticate, sigură pe ea, cu o carieră plină de realizări şi o viaţă de familie împlinită. Esenţa a fost concepută de Christine Nagel, „nasul” din spatele parfumurilor Miss Dior Cherie şi Eau Torride de la Givenchy!

Cum ti se pare Apă de parfum Giorgio Armani Si? Voteaza!

5 (1)
Apă de parfum Giorgio Armani Si

379 ron

Review-ul DIVAHAIR

Apa de parfum Giorgio Armani Si se încadrează în categoria esenţelor fructate, cu acorduri dominante dulci, de vanilie, temperate de câteva note aromatice, verzi şi lemnoase, care ne duc cu gândul la parfumurile mai degrabă echilibrate decât omnipotente.

Sticluţa de parfum exultă simplitatea specifică brandului italian. Liniile sale curate amintesc de stilul vestimentar clasic abordat de Armani, iar capacul negru exprimă perfect nota de rafinament a parfumului.

Dacă eşti adepta parfumurilor gurmande, dar vrei să eviţi dulceaţa sufocantă a celor bazate pe acorduri de caramel sau ciocolată, Giorgio Armani Si se va transforma în alegerea ta ideală. Parfumul are în compoziţie vanilia mult iubită de fanii acordurilor gurmande, perfect temperată de nuanţele lemnoase. La prima aplicare, vei fi uşor deconcertată de notele de vârf de coacăze, suculente, care te duc cu gândul la parfumurile fructate ale prezentului, dar inima Si, florală, de frezie şi trandafiri de mai, vine să contrazică total această impresie. Baza este cea care îţi aminteşte de faptul că porţi, până la urmă, un parfum gurmand: vanilia este dominantă, dar se lasă „cuminţită” de acordurile de paciuli şi de notele lemnoase.

Principalul avantaj al parfumului Si by Giorgio Armani este dat de compatibilitatea perfectă cu imaginea modernă a femeii sofisticate, rafinate, care nu permite ca feminitatea să îi fie sufocată de autoritatea poziţiei sale. Vei mirosi a vanilie, fructe şi flori, dar vei domina, graţie notelor lemnoase. Dacă eşti admiratoarea lui Cate Blanchett, vei înţelege cu atât mai bine parfumul: diva străluceşte în rochii înflorate, dar şi într-un deux-pieces bărbătesc, iar Si i se potriveşte impecabil în ambele ipostaze.

Te vei lăsa cucerită şi de longevitatea parfumului. Si by Giorgio Armani se menţine pe piele de dimineaţa până seara, justificându-şi reputaţia de parfum lansat de o casă de modă celebră, fără a fi nicio secundă ameţitor sau sufocant!

De partea cealaltă, Si by Giorgio Armani nu este un parfum covârşitor, memorabil, care să incite la pasiuni şi obsesii. Nu are temperamentul necesar pentru a te însoţi în aventura vieţii tale, dar va fi perfect la birou sau la o întâlnire de afaceri la care îţi doreşti să impresionezi.

Nu îl purta vara, în zilele caniculare: sunt singurele momente în care Si by Giorgio Armani poate să devină mult prea puternic, ofensator sau deranjant pentru cei din jurul tău.

Apa de parfum Si by Giorgio Armani este disponibilă pe carespot.ro aici, la preţul de 379 de lei (gramaj 100 ml).

Alte review-uri ale produselor Giorgio Armani

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66518 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51870 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47743 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41622 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41471 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Horia Alexandrescu a murit, la vârsta de 74 de ani. Reputatul jurnalist suferea de o boală gravă (0 comentarii)
 2. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 3. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 4. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!