Adevarata Stare de Bine

Review pentru Apa de parfum Chloe Intense

Luni, 01.04.2013
de Andreea Baluteanu

Celebrand aroma trandafirului, Chloe Intense face parte din categoria parfumurilor florale, cu accente usor lemnoase si condimentate, tonuri aromatice si cateva acorduri dulci.

Celebrand aroma trandafirului, Chloe Intense face parte din categoria parfumurilor florale, cu accente usor lemnoase si condimentate, tonuri aromatice si cateva acorduri dulci.

Cum ti se pare Apa de parfum Chloe Intense? Voteaza!

0 (0)
Apa de parfum Chloe Intense

450 ron

Review-ul DIVAHAIR

Chloe Intense alatura trei ingrediente principale notelor de trandafir, cautand sa puna astfel in evidenta si sa complimenteze unul dintre cele mai folosite ingrediente din parfumeria feminina. Astfel, accentelor dominante de trandafir li se adauga cele condimentate, ascutite, de piper roz, cele profunde de lemn de santal si cele dulci de Tonka.

Renumita pentru eleganta, feminitatea si delicatetea recipientelor de parfum, casa Chloe a mizat pe aceeasi preocupare pentru frumos si in creionarea ambalajului esentei Chloe Intense. Asocierea nuantelor de auriu si argintiu si funda neagra sunt rafinate si gratioase, deopotriva.

Mod de folosire:
Se presara pe zonele de puls ale corpului: la incheieiura mainii, intre sani si in spatele genunchilor, pe gat si la ceafa, in spatele lobului urechii. Daca lungimea ti-o permite, aplica cateva picaturi in par, pentru a-i raspandi aroma, la fiecare miscare.

Principalul atu al Chloe Intense este reprezentat de feminitatea, delicatetea si eleganta ingredientului central, trandafirul. Daca esti fana a acestei arome, atunci parfumul se va transforma in esenta ta semnatura. Baza calda, lemnoasa, cu accente dulci de Tonka, este echilibrata de acordurile condimentate, ascutite, de piper roz, intr-un balans perfect cu notele dominante de trandafir. Esenta te va face sa te simti feminina, sofisticata si iti va conferi o senzatie de lux, dar si de liniste, prin acordurile sale calmante. Rezistenta si persistenta impresioneaza, cu adevarat.

De partea cealalta, daca nu esit fana a trandafirului sau a accentelor condimentate, unisex, in combinatie cu note ultrafeminine, atunci Chloe Intense iti va displacea. Intensitatea iti poate cauza dureri de cap, prin urmare, aplica doar cateva pufuri. Nu in ultimul rand, pretul poate fi usor ridicat.

Daca iti doresti o esenta clasica, bine echilibrata si individualizata, Chloe Intense poate fi cea mai buna alegere.

Pretul apartine variantei Apa de parfum, 75 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!