Review pentru Apa de parfum Dolce by Dolce & Gabbana

Joi, 12.03.2015
de Andreea Baluteanu

Apa de parfum Dolce by Dolce & Gabbana a fost lansata in 2014, fiind feminina, purtabila si delicata. Parfumul face parte din categoria esentelor florale, cu nuante acvatice si proaspete si cateva tonuri de citrice, care ii confera prospetime.

Apa de parfum Dolce by Dolce & Gabbana a fost lansata in 2014, fiind feminina, purtabila si delicata. Parfumul face parte din categoria esentelor florale, cu nuante acvatice si proaspete si cateva tonuri de citrice, care ii confera prospetime.

Cum ti se pare Apa de parfum Dolce by Dolce & Gabbana? Voteaza!

5 (1)
Apa de parfum Dolce by Dolce & Gabbana

239 ron

Review-ul DIVAHAIR

Apa de parfum Dolce by Dolce&Gabbana a fost descrisa drept o calatorie emotionala si olfactiva prin Sicilia, patria mama a duo-ului Dolce&Gabbana. Parfumul este o oda adusa florilor albe, prezentand drept element central crinul de apa. Dolce se deschide cu esente calde de flori albe, continua cu o inima dominata de narcisa si crin de apa si se sfarseste in baza profunda de mosc si casmir.

Recipientul de parfum are un aer vintage italian, nuantele de verde conferindu-i prospetime, in timp ce funda neagra si capacul-floare ii subliniaza eleganta si feminitatea. Vei purta fara probleme parfumul la birou sau la interviu, pentru ca este placut, neostentativ, dar iti va conferi si o alura de rafinament pe care Dolce&Gabanna o stapaneste la perfectie.

Mod de folosire: Aplica parfumul pe zonele de puls: la incheietura mainii, in spatele genunchilor si intre sani, pe ceafa si pe gat, in par, pentru a-i intensifica aroma, la fiecare miscare.

Principalul avantaj al parfumului Dolce by Dolce&Gabbana este dat de prospetimea sa placuta. Daca iti doresti un parfum usor, aerat, perfect pentru primavara, pe care sa il poti purta fara probleme la interviu sau la birou, Dolce by Dolce&Gabbana se dovedeste una dintre cele mai bune alegeri. Nu este o esenta ostentativa asa ca nu va deranja si va fi placut de cei din jur. Fiind vorba de un parfum apartinand unui brand cunoscut, nu te uimi echilibrul construit in jurul accentelor de flori albe, care confera bogatie parfumului. Ceea ce te poate captiva este insa caracterul ascuns, sofisticat si elegant al parfumului, dat de baza profunda, care scoate din anonimat tonul sau subtil. Fiind un parfum proaspat, te va face sa te simti vesela, dovedindu-se atat de confortabil si usor de purtat.

Cel mai important dezavantaj al parfumului Dolce by Dolce & Gabbana este subliniat de moderatia sa. Daca iti doresti un parfum semnatura, puternic, iti va parea banal si plictisitor.

In schimb, daca te afli in cautarea unei esente proaspete, aerate, lejere, care sa contina insa o bogatie ascunsa, merita sa incerci Dolce by Dolce & Gabbana.

Pretul apartine variantei Apa de parfum, 75 ml