Review pentru Apa de parfum Emporio Armani Night for her

Duminică, 09.06.2013
de Andreea Baluteanu

Lansata in 2003, dar produsa in editie limitata in prezent, apa de parfum Emporio Armani Night face parte din categoria parfumurilor orientale, cu acorduri florale si tonuri fructate, alaturi de nuante lemnoase si proaspat condimentate, aromatice.

Lansata in 2003, dar produsa in editie limitata in prezent, apa de parfum Emporio Armani Night face parte din categoria parfumurilor orientale, cu acorduri florale si tonuri fructate, alaturi de nuante lemnoase si proaspat condimentate, aromatice.

Cum ti se pare Apa de parfum Emporio Armani Night for her? Voteaza!

5 (4)
Apa de parfum Emporio Armani Night for her

190 ron

Review-ul DIVAHAIR

Caracterizat drept un parfum care infatiseaza senzualitatea si misterul noptii, Emporio Armani Night prezinta drept elemente centrale merisoarele si lemnul de santal. Parfumul se deschide cu note fresh, vibrante de coacaze negre, merisoare, paducel si bergamota, continua cu o inima florala bogata, de bujor, magnolie, orhidee, frezie, iasomie si crin, pentru a se pierde apoi in baza lemnoasa, profunda de lemn de santal, mosc alb si patchouli.

Formula proaspata, energica si vibranta a parfumului este perfecta pentru o femeie stapana pe sine, independenta, puternica. Sticluta de parfum este asemanatoare celorlalte esente Armani, City Glam si She.

Mod de folosire: Asa cum ne recomanda parfumierii, e ideal sa aplicam Emporio Armani Night in zonele unde pulseaza sangele: la incheietura mainii, pe gat si la ceafa, in spatele genunchilor si al lobului urechii, intre sani. Cateva picaturi pe par vor intensifica efectul parfumului.

Principalul avantaj al parfumului Emporio Armani Night este reprezentat de complexitatea sa. Are o formula originala, trecand de la varful vibrant, ascutit, de fructe, la inima bogata, opulent florala si la baza lemnoasa. Poate fi dinamic si intens, in ritmul varfului si bazei, dar si delicat si feminin, prin notele din inima sa. Compozitia sa se reflecta diferit, in functie de fiecare purtatoare, ceea ce il transforma intr-un parfum extrem de versatil. Poate fi purtat atat ziua, cat si noaptea.

Referitor la dezavantajele Emporio Armani Night, rezistenta si longevitatea medii se remarca intre cele mai importante aspecte. Mai departe, dualitatea intre varful ascutit si inima profund florala iti poate displacea. Productia sa a fost limitata, ceea ce il face mai greu disponibil.

Daca te afli in cautarea unui parfum complex, diferit, cu personalitate, Emporio Armani Night poate fi una dintre cele mai bune alegeri.

Pretul apartine variantei Apa de parfum, 50 ml