Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Apă de parfum Gucci Bamboo

Joi, 19.05.2016
de Andreea Baluteanu

Apa de parfum Gucci Bamboo a fost lansată în primăvara 2015 şi o are drept imagine pe actriţa Gal Gadot, noua interpretă a Wonderwoman. Parfumul face parte din categoria floralelor cu accente lemnoase şi promite să redea perfect imaginea femeii moderne, puternică şi independentă, dar graţioasă şi delicată în acelaşi timp.

Apa de parfum Gucci Bamboo a fost lansată în primăvara 2015 şi o are drept imagine pe actriţa Gal Gadot, noua interpretă a Wonderwoman. Parfumul face parte din categoria floralelor cu accente lemnoase şi promite să redea perfect imaginea femeii moderne, puternică şi independentă, dar graţioasă şi delicată în acelaşi timp.

Cum ti se pare Apă de parfum Gucci Bamboo? Voteaza!

0 (0)
Apă de parfum Gucci Bamboo

294 ron

Review-ul DIVAHAIR

Apa de parfum Gucci Bamboo se înscrie în categoria parfumurilor moderne, simple şi curate, cu o compoziţie liniară și note pure care nu deranjează în spaţiile închise şi nici nu sunt ostentative. Parfumul se deschide cu accente de bergamotă, continuă cu o inimă florală opulentă, de Ylang-Ylang, crin de Casablanca şi floare de portocal, şi se încheie cu o bază de chihlimbar, lemn de santal şi vanilie din Tahiti.

Sticluţa parfumului a fost descrisă de creatorii săi drept o combinaţie perfectă între sensibilitatea delicată şi liniile puternice, reuşind să redea personalitatea femeii moderne, care jonglează cu atribuţii diferite şi cu sarcini complexe.

Cel mai important avantaj al parfumului Gucci Bamboo este dat de prospeţimea sa. Numai o femeie adevărată îşi va permite să se îndrăgostească de o esenţă curată, care nu strigă ostentativ, pe care numai purtătoarea sa o va simţi aproape, nu toţi cei din jurul său. Notele fresh sunt bine echilibrate cu inima florală şi cu baza mai profundă, dar compoziţia nu se remarcă printr-un element distinctiv, fiind mai degrabă liniară, cuminte. Este o frumuseţe sofisticată, dar calmă, care conţine o aură de zen ideală pentru femeia ocupată a prezentului. Poartă Gucci Bamboo vara şi vei simţi cum te răcoreşti de la prima pulverizare!

Dezavantajul Gucci Bamboo este dat de rezistenţa mai scăzută. Parfumul este unul intim, pe care îl adulmeci aproape de piele şi care îşi va reduce intensitatea după numai câteva ore de la prima pulverizare. De asemenea, dacă îţi doreşti o aromă cu care să faci senzaţie şi care să rămână întipărită în memoria olfactivă a celor din jur, va trebuie să te orientezi spre un parfum cu mai multă personalitate.

Parfumul Gucci Bamboo este disponibil pe carespot.ro aici, la preţul promoţional de 294 de lei (redus de la 348 de lei)/EDP 75 ml.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27925 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21363 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20383 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19503 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17379 vizite)
 1. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 2. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 3. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 4. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Care este adevărul din spatele reclamei virale în care apare Bianca Drăgușanu? (0 comentarii)
 2. Importanța pensulelor de machiaj bune (0 comentarii)
 3. Acatistul Înălțării Domnului (0 comentarii)
 4. Uzzi de la B.U.G Mafia, "băiatul rău" al muzicii românești, a devenit tătic. Vezi cum arată familia lui frumoasă, de care este tare mândru! (0 comentarii)
 5. Huawei anunță Huawei Live Tech Talk: o serie de live streaming-uri inedite care aduc premii, discount-uri și invitați surpriză (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!