Review pentru Apa de toaleta Vanderbilt Femme

Joi, 08.08.2013
de Andreea Baluteanu

Apa de toaleta Vanderbilt Femme/Woman a fost lansata in 2001, fiind una dintre cele mai feminine esente ale casei. Face parte din categoria aromelor oriental-florale, cu accente lemnoase si dulci, pudrate, alaturi de acorduri de citrice.

Apa de toaleta Vanderbilt Femme/Woman a fost lansata in 2001, fiind una dintre cele mai feminine esente ale casei. Face parte din categoria aromelor oriental-florale, cu accente lemnoase si dulci, pudrate, alaturi de acorduri de citrice.

Cum ti se pare Apa de toaleta Vanderbilt Femme? Voteaza!

5 (1)
Apa de toaleta Vanderbilt Femme

90 ron

Review-ul DIVAHAIR

Destinat femeii seducatoare, puternice si sigure pe sine, parfumul Vanderbilt Femme/Woman are drept elemente centrale lemnul de santal, cedrul de Virginia si bergamota. Parfumul se deschide cu note fresh de mandarina si bergamota, care devin mai dulci pe masura acordurilor de piersica si ananas, continua cu tonuri moi florale, de orhidee si iasomie, prezentand apoi o baza profunda, de lemn de santal, vanilie, scortisoara si lemn de cedru, dulce si lemnoasa.

Sticluta de parfum este simpla, de o eleganta feminina, incadrandu-se in designul propus de casa. Liniile dulci sunt reprezentative pentru o femeie calda, seducatoare si sigura pe sine, dar visatoare si sensibila, in acelasi timp.

Mod de folosire: Parfumul se aplica pe punctele de puls: pe incheieturi, in spatele genunchilor si intre sani, pe ceafa si pe gat. Presara cateva picaturi in par, pentru a-i amplifica aroma, cu fiecare miscare.

Principalul avantaj al apei de toaleta Vanderbilt Femme/Woman este reprezentat de feminitatea notelor sale, care pun foarte bine in lumina denumirea parfumului. Formula bine echilibrata porneste de la accentele de citrice din varf, echilibrate de dulceata fructelor de ananas si piersica, se deschide apoi intr-un mijloc floral, dominat de acorduri luxoase de orhidee si iasomie, pentru a deveni puternic prin baza lemnos-orientala. Parfumul respecta reteta moderna de citrice-fructe-flori-baza lemnoasa, pe care le indulceste prin aparitia scortisoarei si a vaniliei, transformandu-le intr-o esenta feminina. Pretul mic te va cuceri.

Cel mai important dezavantaj al apei de toaleta Vanderbilt Femme/Woman este conferit de disponibilitatea redusa pe piata. Mai departe, nu impresioneaza prin potenta si intensitatea sa, fiind mai degraba un parfum slab. Daca iti doresti o esenta profunda, ametitoare, nu va fi pe placul tau.

In schimb, daca te afli in cautarea unui parfum sensibil, feminin si elegant, echilibrat, Vanderbilt Femme/Woman poate fi o alegere potrivita.

Pretul apartine variantei Apa de toaleta, 100 ml

Alte review-uri ale produselor Vanderbilt