Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Autobronzant crema Liérac Sunific

Miercuri, 25.03.2015

Autobronzantul gel-crema Liérac Sunific confera un bronz natural, extrem de frumos si un aer de sanatate si de prospetime. Produsul asociaza activi de bronz cu o noua generatie de DHA, de concentratie 5%, alaturi de acizi AHA proveniti din fructe, care netezesc si hranesc pielea in profunzime.

Autobronzantul gel-crema Liérac Sunific confera un bronz natural, extrem de frumos si un aer de sanatate si de prospetime. Produsul asociaza activi de bronz cu o noua generatie de DHA, de concentratie 5%, alaturi de acizi AHA proveniti din fructe, care netezesc si hranesc pielea in profunzime.

Cum ti se pare Autobronzant crema Liérac Sunific? Voteaza!

0 (0)
Autobronzant crema Liérac Sunific

85 ron

Review-ul DIVAHAIR

Autobronzantul Liérac Sunific te tenteaza cu promisiunea bronzului uniform, natural si radios, cu formula care confera stralucire si nuantare instantanee si fermitatea de efect a pielii tale. Pentru a da curs acestor obiective, produsul foloseste o noua generatie de DHA, un activator de bronz de concentratie 5%, de provenienta vegetala, cu rezultate mai rapide, mai uniforme si mai naturale decat cele ale autobronzantelor traditionale. Liérac iti propune insa si o combinatie de agenti hidratanti, precum glicerina si uleiul de miez de caisa, alaturi de acizi AHA din papaya, portocala si ananas, care netezesc si imbunatatesc fermitatea pielii, pentru un aspect pe care il vei adora.

Textura de gel crema a autobronzantului este confortabila, proaspata, ceea ce te va determina sa o aplici cu placere. Nu poti ramane indiferenta nici in fata parfumului gurmand, atat de diferit de cel al unui autobronzant traditional. Ambalajul in nuante calde, care iti amintesc de bronzul verii, te va cuceri.

Mod de folosire: aplica pe pielea corpului, dupa ce ai exfoliat-o si hidratat-o in prealabil. Nu uita sa te speli pe maini dupa utilizare, pentru a preintampina aparitia petelor.

Principalul avantaj al autobronzantului Liérac Sunific este reprezentat de efectul natural pe care il vei obtine folosindu-l. Daca iti doresti o nuanta aramie, stralucitoare, care sa arate ca si cum abia te-ai intors dintr-o vacanta de cateva zile intr-un loc cu soare, Liérac Sunific este una dintre cele mai bune variante. Iti va conferi luminozitate si o mina radioasa, cu efecte irizate, fara sclipiciul pe care il imprima unele produse de gen. Vei fi cucerita si de textura de gel crema fin, proaspat si de mirosul gurmand, atat de diferit de cel traditional de autobronzant. Rezultatele imediate, desi nu foarte vizibile si posibilitatea de a controla gradul de bronzare sunt alte atuuri care favorizeaza achizitia. Aplica-l pe picioare, cu precadere, si bucura-te din plin de sezonul rochiilor scurte!

Cel mai important dezavantaj al autobronzantului Liérac Sunific este conferit de pretul ridicat. Gramajul mic nu iti va permite sa te bucuri mult timp de produs, continutul sau epuizandu-se rapid.

In schimb, daca iti doresti un autobronzant care sa nuanteze treptat, lejer si natural, sa confere stralucire imediata si mina sanatoasa, merita sa incerci Liérac Sunific.

Gramaj: 125 ml

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!